Първоначално публикувано от kaio156
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
колебание между няколко коли?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Първоначално публикувано от wonder Покажи съобщениетъпото е, че всичко смених .. и пак има нещо което дразни .. ама немога да отркия какво !
Има технически раздел, има известни сервизи в клуба... иди да я види някой там.Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщениеабсолютноAlfa romeo GTVex
Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
Аudi A3 1.8 20V 02"
Comment
-
Първоначално публикувано от dilian alfa gtv Покажи съобщениеТака е във ауто мотор енд спорт има статия свързана като цяло със автомобилния дизайн и голфа във версия 1,2,3,4 го оприличават на хладилник,а сравнение пък със 159 изобщо не може да става дума дори и голф 6.
---------- Post added at 12:35 ---------- Previous post was at 12:33 ----------
Първоначално публикувано от wonder Покажи съобщениетъпото е, че всичко смених .. и пак има нещо което дразни .. ама немога да отркия какво !Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщениеЯвно не си сменил най-важното, сервиза...
Има технически раздел, има известни сервизи в клуба... иди да я види някой там.Тва е просто дразнител, почитател на немските варели
Giulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
-
Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщениеКво му отговаряш, бе друже, не виждаш ли, че е с 3 мнения и 100% няма 147 иначе нямаше да пише такива глупостиТва е просто дразнител, почитател на немските варели
Comment
-
Кви ли не глупости съм чел и аз,ама тука единия ай с мен много силен с парите,ама разбираш ли била му първа кола и не искал да дава много пък и пичеловка да бъде!Ми като си толко нахакан,взимаш си от магазина да ти ходи поне на реномето!Другия пък имал 147 която след като сменил всико пак била нестабилна след 140-е тва вече немога да го проумея,сигирно шкода 120 л е по стабилна!От ей такива дето са разбирачи за това толкова негативизми към марката!Карайте си голфове и опели на нас оставете Алфите!alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!!R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw
Comment
Comment