Известие

Collapse
No announcement yet.

Полицията, права, задължения и реноме...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
    Колега Росен, очевидно не си разбрал позицията която защитавам, позицията ми по-никакъв начин не защитава нарушенията и престъпленията вършени от държавни, а и не само държавни служители. Но виж статията е поредно доказателство за дребна сензация и евтино внушение.

А каква позиция всъщност защитаваш? Доколкото можах да разбера тя е- оставете дребните нарушения на полицайте, те на никого не пречат и се вгледайте в по- големите нарушения на министрите..

Има една стара поговорка- рибата се вмирисва от към главата.... НО се чисти от към опашката.. Така че всички дребни далавераджии трябва да се изчистят най- напред.
    Lexus IS200

Comment

Mind_Control язък за многото писане, явно нищо не си разбрал, но приемам, че вината е в мен. Все пак съм бивш полицай, т.е. тъп и лошо се изразявам.
      SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
        А каква позиция всъщност защитаваш? Доколкото можах да разбера тя е- оставете дребните нарушения на полицайте, те на никого не пречат и се вгледайте в по- големите нарушения на министрите..

Има една стара поговорка- рибата се вмирисва от към главата.... НО се чисти от към опашката.. Така че всички дребни далавераджии трябва да се изчистят най- напред.

Тъй, тъй ама най-ефикасният метод за убиване на каквото и да било е махането на главата.

Когато се бориш с корупцията и подобни проблеми се тръгва от най-високото ниво. Дребните чиновници и подкупните полицай не решават нищо. Хората над тях определят и решават. Махнеш ли главните, подчинените се лутат и незнаят какво да правят.Така, че подобни репортажи за паркиране или за това как имао 2 счупени пейки в парка са с цел манипулация и отвличане на вниманието.

Ей сега например във Варна има адски скандал заради един общински земи и спортни съоръжения заложени в турска банка за 8 милиона в полза на частна фирма. Вече от няколко дни е това. Да сте чули нещо по новините?? Щото аз не съм.Хората са толкова лесно манипулируеми, че вече ми се повдига чак, колко елементарен народ сме. Не, че и глобално не е така...
        Range Rover Vogue 4.4
        Rexton 270 cdi
        Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
        Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

Първоначално публикувано от tanatos Покажи съобщение
          Тъй, тъй ама най-ефикасният метод за убиване на каквото и да било е махането на главата.

Когато се бориш с корупцията и подобни проблеми се тръгва от най-високото ниво. Дребните чиновници и подкупните полицай не решават нищо. Хората над тях определят и решават. Махнеш ли главните, подчинените се лутат и незнаят какво да правят.Така, че подобни репортажи за паркиране или за това как имао 2 счупени пейки в парка са с цел манипулация и отвличане на вниманието.

Ей сега например във Варна има адски скандал заради един общински земи и спортни съоръжения заложени в турска банка за 8 милиона в полза на частна фирма. Вече от няколко дни е това. Да сте чули нещо по новините?? Щото аз не съм.Хората са толкова лесно манипулируеми, че вече ми се повдига чак, колко елементарен народ сме. Не, че и глобално не е така...
          Mи то да беше само този случай във Варна пак добре.
          Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
          Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
          Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
          Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Не само махането на главата обаче решава въпросът.След като се махне тая глава, остава невъзприемчива и непроменяща се система.Това важи за абсолютно цялото ни общество, а освен че системата не се променя, тя и допълнително се бори да си против промените.
            По тази причина, повечето управляващи не искат да правят рефоми, защото си навличата силната ответна реакция, включително ето го парадокса ни-на самото общество.Тези, които искат и правят промени набързо биват остранявани под силен натиск от засегнатия "орган", съответно са и оплювани во веки.
            Пароди ограничеността си, обществото ни се води лесно по популизма, направо се води за носа.Обществото у нас не разбира реалността, не се бори и не желае промени.Поради тази причина у нас мнозина въздишат по комунистическото ни минало и го идеализират.
            Та докато българите не пожелаят промени, реални, докато не почнат да устояват тези промени, натискат за тях -нищо у нас няма да се промени.Ще си чакаме тоя и оня и така ще си минават дните и годините,
            Last edited by fred; d.m.y г., 18:32.
            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
            Нагоре по стълбата, която води надолу
            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
              Колега Росен, очевидно не си разбрал позицията която защитавам, позицията ми по-никакъв начин не защитава нарушенията и престъпленията вършени от държавни, а и не само държавни служители. Но виж статията е поредно доказателство за дребна сензация и евтино внушение.
              Това съм го разбрал, затова казах, че разбирам позицията ти.
              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
              ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

Първоначално публикувано от tanatos Покажи съобщение

Целта на това предаване е не да реши проблемите на страната, а да бъде забавно и да се заминава с популистки теми, за да има гледаемост. На господарите им е през оная работа и за синята зона и за останалите нередности в държавата. Ако предавания по телевизията ни решават проблемите- то не е много добре. А може и добре да е- тогава да се закрият всички държавни контролни органи, хем бюджета ще спести.
                Lexus IS200

Comment

Working...
                X