Известие

Collapse
No announcement yet.

GTV (916)- по-истинска от легендата 155 и 145/6 ?!?!?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от nightroller Покажи съобщение
    искаш ли да пусна едно мнение на юзър с има няма около 20 мнения имам го в архива да видиш как 20 годишно момиче псува като чобан и говори на членове на клуба като на пияни каруцари ??? искаш ли да се изчервиш малко и да видиш леееко от истината?
    Снего ли ще се сравняваш???Дали ще ти допада да приличаш на него?Не съм останал с впечатление да си тъп или неграмотен , още по-малко невъзпитан , така че не ми пробутвай разни неугледници дето си избиват комплесите тука!

---------- Post added at 22:17 ---------- Previous post was at 22:15 ----------

Този форум ще е такъв ,какъвто си го направим , ако искате нека е помийна яма , ако се понапънем ще бъде супер полезен и интересен
    ALFA 155 SQUADRA CORSE - BULGARIA

Comment

• Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
      ... и ша пиа и аз за пияния космос и ще слушам сръбска музика в пластмасовото ГТВ-ве , ...
      Щом те влече, енджой ... Ама не вменявай на феновете на 916, че са коне с капаци, плс ...

Comment

• Първоначално публикувано от Alexandrov70 Покажи съобщение
        [/COLOR]Този форум ще е такъв ,какъвто си го направим , ако искате нека е помийна яма , ако се понапънем ще бъде супер полезен и интересен
        Ако това, което казваш го и мислиш (аз съм убеден, че е така иначе не би се навирал в тази тема) то това ме радва, даже много - значи има надежда
        Tormentvm In Dvm Demens

Comment

• Когато се регистрирах и започнах да чета тук ми хареса , че се проявява отзивчивост към въпросите , хареса ми ,че никой никого не нагрубява.. ..с 2 думи атмосферата беше ведра и приятна... Това беше преди година,повярвай ми започвам да изпитвам носталгия по тази атмосфера - сега е малко напрегната.Замислих се , ако сега влизах за пръв път , дали нямаше да е и за последен!Не взимам страна в спора ви относно раздели и решения на модовете, казвам , че според мен не е това тона на феновете на алфа ромео!

Comment

Когато се регистрирах и започнах да чета тук ми хареса , че се проявява отзивчивост към въпросите , хареса ми ,че никой никого не нагрубява.. ..с 2 думи атмосферата беше ведра и приятна... Това беше преди година,повярвай ми започвам да изпитвам носталгия по тази атмосфера - сега е малко напрегната.Замислих се , ако сега влизах за пръв път , дали нямаше да е и за последен!Не взимам страна в спора ви относно раздели и решения на модовете, казвам , че според мен не е това тона на феновете на алфа ромео!
            И какво да олигавим и тая тема и кервана да продължи ли? Да ама не! Кучетата са вълци, а кервана овци !

http://www.facebook.com/VenturaGarage
            Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

• Да попитам :защо не си решавате проблемите на лична ,а карате обикновените посетители на форума да ви гледат сеира?достатъчно ми е по цял ден да гледам простотии , тук вече ми идва в повече!кой, както иска да го разбира.

Comment

Да попитам :защо не си решавате проблемите на лична ,а карате обикновените посетители на форума да ви гледат сеира?достатъчно ми е по цял ден да гледам простотии , тук вече ми идва в повече!кой, както иска да го разбира.
                Супер на мен ми е кеф да слушам сръбско... в тоя раздел това се слуша, имаш конституционното право да смениш радиостанцията

Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

• но кой съм всъщност аз , та някой да се съобразява с моето мнение?!всеки си прави каквото иска и както иска - криворазбрана свобода!

Comment

но кой съм всъщност аз , та някой да се съобразява с моето мнение?!всеки си прави каквото иска и както иска - криворазбрана свобода!
                    Всъщност и за това си прав

Comment

Супер на мен ми е кеф да слушам сръбско... в тоя раздел това се слуша, имаш конституционното право да смениш радиостанцията
                      точно така и понеже не ми се слуша сръбско затова и не чета ясно озаглавената тема , но когато вляза в тема ,където очаквам да прочета нещо позитивно и попадна на ескалиращо мерене на еди кво си ,когато нещата започват да вземат неприятна емоционална насока се запитвам - само в тази ли тема ще има изненади от към тематика и изразни средства!да си бяхте кръстили темата :кълвем се по гъзовете , не влизайте без покана!!!

---------- Post added at 22:43 ---------- Previous post was at 22:41 ----------

без лоши чувства , всички сте готини и с чувсто за хумор ,ползвайте си и чувството за мярка!

Comment

...да си бяхте кръстили темата :кълвем се по гъзовете , не влизайте без покана!!!
                        Ааа, колега Александров! Не така, не така с лошо ...

Comment

но кой съм всъщност аз , та някой да се съобразява с моето мнение?!всеки си прави каквото иска и както иска - криворазбрана свобода!
                          Тук ми се струва, че не схващаш, но ще ти подскажа.
                          Намираш се в раздел ЧАТ, та тука всеки си чати и пише каквото му кефне, естествено без да се подминава границата на възпитание. Проблема е, че навремето аз като се регистрирах го нямаше този раздел, всъщност "Общи приказки" беше с няколко теми само, основно форума беше технически насочен. Та тук някои хора се дразнят, а аз още преди време бях пуснал една тема, и проблема е, че се напълни с такива индивиди, за които бях предложил да се направи нещо като резерват за юзъри с Ембрионално развитие на Ентелекта, но то май форума заприличва на такъв резерват.

Comment

• Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                            Тук ми се струва, че не схващаш, но ще ти подскажа.
                            Намираш се в раздел ЧАТ, та тука всеки си чати и пише каквото му кефне, естествено без да се подминава границата на възпитание. Проблема е, че навремето аз като се регистрирах го нямаше този раздел, всъщност "Общи приказки" беше с няколко теми само, основно форума беше технически насочен. Та тук някои хора се дразнят, а аз още преди време бях пуснал една тема, и проблема е, че се напълни с такива индивиди, за които бях предложил да се направи нещо като резерват за юзъри с Ембрионално развитие на Ентелекта, но то май форума заприличва на такъв резерват.
                            Когато кликовете, вютата и трафика е над всичко Алфа Ромео форум може да остане на задна страна.....

Comment

• Общо приказки като раздел трябва да изчезне...

То пък тогава ще има ли "Юзъри" да пишат ...?
                              sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Когато кликовете, вютата и трафика е над всичко Алфа Ромео форум може да остане на задна страна.....
                                Чудесна идея! Да премахнем техническите раздели и да оставим српската музика, салатите и космУса. Естествено - за рацерите ще има специално място.

Comment

Working...
                                X