If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Абе момчета ... не е като да не пия, ама изпия ли бутилка абсент, не ще се телепортирам, а ... на друга вселена ще се покатеря
„За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек
Зависи какво си пил преди това...ако не си пил карбит чак на друга незнам ама ще си мислиш за космоса
sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
интересно ми е какво мислят пиештите тази напитка.
И френският абсент, който се продава и у нас, е направен на вкус, какъвто е и бил и оня, стария-поне така пише на бутилката, но сегашния няма такава съставка. А какъв е бил вкусът на стария надали някой помни, защото той е бил спрян от производство преди доста години.Но всъщност последствията от стария абсент са били митологизирани, но не реални.Няма нищо общо с дрогата.
Етомалко инфо за тая прекрасна напитка, за тия дето не я познават, стига сте жулили пърцуци само
Нито в днешният нито във вчерашният, ама никога абсента не е съдържал тетраканабинол. Алкалоида който въздейства на психиката е монотерпин съдържащ се в билката горчив пелин и подобното по структурата на феналкиламин и мескалин съдържащ се в индийското орехче. Тези съставки ги няма в съвременният абсент, който си е най-обикновена анасонова напитка с разни билки. Всеки които разправя, че е получил халюцинации от употреба на абсент всъщност е бил пият като талпа и спокойно можеше да получи и от всякакъв друг алкохол.
Аааа ... биричед ... дай да си говориме на нашия език, искаш ли
тетра моно гига мега ултра нано ... дали пък да не си сипа едно узо, а ...
„За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек
Comment