След като се зачетох в една тема, ми дойде на ум въпрос, а именно, много ли пие българина???? Та ще ви помоля за Вашите мнения по въпроса.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Много ли пие българина????
Collapse
X
-
-
Първоначално публикувано от souze Покажи съобщениеСлед като се зачетох в една тема, ми дойде на ум въпрос, а именно, много ли пие българина???? Та ще ви помоля за Вашите мнения по въпроса.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
искам да кажа, че на Гиги поздравите днеска сцепват форума..... иначе българина пие нормално но за европа без севера си пие сериозно
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment
-
Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщениеискам да кажа, че на Гиги поздравите днеска сцепват форума..... иначе българина пие нормално но за европа без севера си пие сериозноFiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщениеАко не прави днеска по 2 курса никъв пияч не е, еле па некои ми се лигават с бири.Alfa Romeo 147 05" 1,9 JTDm Distinctive
ех.. Малкото КуВе
sigpic
Comment
-
Ми аз изпих един стек бира ама до WC-то не съм ходил,щото не мога да стана от столаsigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
Първоначално публикувано от souze Покажи съобщениеСлед като се зачетох в една тема, ми дойде на ум въпрос, а именно, много ли пие българина???? Та ще ви помоля за Вашите мнения по въпроса.156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци-ex.
159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда
Comment
-
Първоначално публикувано от souze Покажи съобщениеСлед като се зачетох в една тема, ми дойде на ум въпрос, а именно, много ли пие българина???? Та ще ви помоля за Вашите мнения по въпроса.155 осем хиляди клапана 16 вериги
0884650778 токи4а
http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related
Comment
-
Като цяло дали пие българина не знам,обаче хората са казали,,Един пие от радост,друг от мъка а в Банско от сабале(от сутринта)"или ,,У Банско вече повращат".Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
Както се мъдреше на една табела по спомен - "Не може нация, която се напива с бира, да дава акъл на нация, която изтрезнява с бира"
Comment
-
Първоначално публикувано от Mupo Покажи съобщениеКакто се мъдреше на една табела по спомен - "Не може нация, която се напива с бира, да дава акъл на нация, която изтрезнява с бира"Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
Comment