If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Какъв тип ароматизатор ползвате в Алфичките и каде го поставяте?
Аз ползвам борчета,и ги слагам на дръжката за реглаж на седалката.В повечето случай ми миришат краката и борчето малко или много притъпява миризмата.
Е от време на време си кисна краката в гасена вар за около 5мин.и вдигам борччето на огледалото за задно виждане.
sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Аз ползвам борчета,и ги слагам на дръжката за реглаж на седалката.В повечето случай ми миришат краката и борчето малко или много притъпява миризмата.
Е от време на време си кисна краката в гасена вар за около 5мин.и вдигам борччето на огледалото за задно виждане.
Е тва за реглажа на седалката нямаше да се сетя.Полезен е съвета.
М даааааа тва за гасената вар ще го пробвам, а чорапите лепиш ли си на тавана или си ги подпираш в багажника.
Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
...В повечето случай ми миришат краката и борчето малко или много притъпява миризмата.
Ако ти насълзяват очите има едни много хубави антиалергични кърпички.
Неее тавана скоро го прах,за това сега ходя с чехли да не използвам чорапи.Иначе жената като се качи при мене и се показва през прозореца с отворена уста да диша.Тези с парфюма по-ефикасни ли са от борчето,че ми е съвестно за жената земе глътне някоя муха да се задави и ...
sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
какви чорапи бе, бос и си правиш локвика от кир по мокета и така...
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
И аз слагам всякакви , по два-три даже , ма все си мирише...Не мога да разбера от одеалото за кучето в багажника ли е или от това че не се къпя(скъпа е водата)
Аз, от както карам винаги си взимам едно и също-тип “борче“ на wunderbaum...
С две-три такива цял месец карам, закачам едно на огледалото и едно на седалката.
Attached Files
Alfa Romeo 156 2.4 JTD Distinctive 00' - EX
Alfa Romeo 156 2.4 JTD M-Jet 20V Distinctive 04' - Now
Toyota Avensis 1.6 D-4D Executive 15' - Now
Comment