Известие

Collapse
No announcement yet.

Как да стана кадрови военен?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Най-яката тема от "серията"

Comment

Първоначално публикувано от Васил Петров Покажи съобщение
      Я гледай ти наще военни какви страхотни награди получват.Потупване пред строя и усмивка по телевизията. хахахахахахахахах

То за тва повечето ги стяга шапката и се командорат дори и в домовете си.
      Не уееее такива къде си командорат по домовете са разни такива къде началника им ги гърчи.
      Иначе и друго исках да питам сега като има жени воинички, нема ли некакви по ралични сексуални взаимоотношения от ръкоблудството, това също е много важно. За пе...ки работи не ми се споменава дори.
      Fiat Punto 1.4GT 1996
      Hyundai Tucson 2.0 2007
      Renault Clio 1.5 2019

Comment

Трябва да потренираш малко,за да можеш да си вземеш изпита-много е труден,мога да те бутна и с малко връзки ако искаш.
        Трябва да надлежиш куче под орехова сянка.
        155 TS 8V-Medium +146 1,6 Boxer
        Suzuki Gsx-r K6 1000+Suzuki VStrom 650-служебния+Ducati 800SS-R.I.P.

Comment

Първоначално публикувано от soldier81 Покажи съобщение
          Трябва да потренираш малко,за да можеш да си вземеш изпита-много е труден,мога да те бутна и с малко връзки ако искаш.
          Трябва да надлежиш куче под орехова сянка.
          Хехехее, не си никак далече от истината )Ама това да не мислиш, че е пък толкова лесно

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
          Втора национална среща на 155

Comment

Абе ами ако се направи план за камикаджета.. или демек колкото повече тежиш толкова по ставаш за авиационна бомба.. ако си слаб в торпедо....

http://www.facebook.com/VenturaGarage
            Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Първоначално публикувано от milenamr Покажи съобщение
              Хехехее, не си никак далече от истината )Ама това да не мислиш, че е пък толкова лесно
              Ми да ти кажа десет години бях в истината,знам колко е лесно,мисля че така го виждат хората отвън.

Comment

Ми да ти кажа десет години бях в истината,знам колко е лесно,мисля че така го виждат хората отвън.
                Къв е изпита я дай-малко инфо? Навремето ни учеха да се скатаваме, лъжем, на мързел и т.н. Са верно Нато ала бала, ма не вервам много да са се променили нещата.
                Fiat Punto 1.4GT 1996
                Hyundai Tucson 2.0 2007
                Renault Clio 1.5 2019

Comment

Е знам че във всяко правило си има изключение(което всъщност потвърждава правилото), вероятно при теб ситуацията е била именно такава.
                  Last edited by milenamr; d.m.y г., 20:30.

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
                  Втора национална среща на 155

Comment

По добре стани пожарникар
                    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                    Нагоре по стълбата, която води надолу
                    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                      По добре стани пожарникар
                      Много жега, не ме кефи нещо. А и в Чечня както казах по-горе в един пост не им треат пожарникари
                      Fiat Punto 1.4GT 1996
                      Hyundai Tucson 2.0 2007
                      Renault Clio 1.5 2019

Comment

Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
                        Къв е изпита я дай-малко инфо? Навремето ни учеха да се скатаваме, лъжем, на мързел и т.н. Са верно Нато ала бала, ма не вервам много да са се променили нещата.

Не знам и аз какъв е,кандидатствал съм във военното училище далечната 99та.
                        В сравнение с тогава и сега което съм чул,заради внучките и дъщерите на дядо полковник,изпитите са смешни,почти като в по-предният ми пост.
                        Аз не съм се задържал много по поделенията,мога да ти кажа как е по азиатските страни и съседна южна сърбия,там изпитите не важат,просто или си отличник или знаеш.

Comment

Не зная защо искаш да ставаш военен??? Аз служих наскоро, влязох много трудно, то не бяха изпити, прегледи, документи, горе долу около 8месеца се мотах докато станат нещата, накрая естествено трябваше да ползвам и "връзка" щото иначе няма как. Изкарах почти 2 години, работих с желание, ама нищо..., общо взето си губиш времето и никакво развитие. Работата е безкрайно еднообразна и все се правим на голяма работа, а всъшност сме гола вода. Като привилегии, не съм усетил нищо съществено, единствено ако теглиш заем те гледат "по така". Може би най-хубавото нещо е годишната отпуска, която ако успееш да си направиш правилно сметката, скатаваш около 2 месеца от годината. За заплатата надали има смисъл да коментирам... Общо взето, армията ще ти вземе повече отколкото ще ти даде.

пс Изпита допоследно беше : бягане крос 1000м за време , бягане на совалка 10 дължини по 10метра за време, коремни преси за 1мин, лицеви опори за 1 мин, вдигане на сандък от земята до над главата за 1мин. Не си спомням точно колко бяха нормативите, но ако много държите ще ги науча и ще ги напиша.
                          Last edited by mirchozo; d.m.y г., 18:21.
                          Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                          Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                          Горе главата, нищо че е празна...

Comment

След 2 години в Сиера Леоне и 2 в Либия, като попитах в нашата армията ми казаха: АААа няма място, много се чака за Кербала... и на не продължих с пагона....

Чистача си прай майтап, с оня сме били на сватба на кадафи заедно... тука хлъзга някой.. като ни кажеха ходи на ръце гледай ко стааа....атом отгоре

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                            Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

ааааааааааааахаххахаха пари давам да видя Радко да прави совалки за време ахааххаха
                              Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
                                Одеве гледах един филм за воината в Чечня и ми се прииска да стана военен. Уволних се кат ефрейтор ма са искам да съм нещо по така. Рових и четох по форумите и попаднах на това мнение http://www.kaldata.com/forums/index....post&p=1425410 Та искам да стана военен ма не искам да ставам тъп Дайте некакви идеи какво да правя. Много искам но нещо почвам да се отказвам.

ПС Дават ли купони за храна, карта за градския транспорт, кредитче за некоя Алфичка и разни други привилегии.

Аз затова гледам "Лабораторията на Декстър" по Картуун нетуорк.

Аз не деля хората на големи и малки,а на велики и жалки...

Comment

Working...
                                X