Първоначално публикувано от митака-пловдив
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Как да стана кадрови военен?
Collapse
X
-
Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
-
Първоначално публикувано от митака-пловдив Покажи съобщениеБрат,бях в казарма 9 месеца.Тва е неква турбо пародия!!Ако някой ни нападне(кажи ми ти вариант) точно със смешните ни 2 самолетчета и ръждивите зил 131 (такова нещо карах 6 месеца) мога да ти кажа че след 2 часа ще са в центара на София (за врага говорим)
Comment
-
Oхо,врага е навсякъде около нас,да се чудя как спя спокойно!Това е редовната реплика от всеки който попитам,за чий ни е такава армия? "ааа,за да нехраним чужда армия,ще храним наша" "врага е около нас,ама вие нищо незнаете" "страна без армия е като разграден двор"......Няма да продължавам,щото ме хваща яд.В армията освен търтей,мързели и всякаква сволоч,нищо не съм видял.Ако има 1% от цялата тази паплач,който знае какво за какво е там,пак добре!!
Бях в под.32990 - парашутна бригада,елита на България....Майкоооо,представям си утайката каква е!
Или изпушили китари или мъртви души,алкохолици,комарджий....тотален зоопарк.И тия последните мисий,за чий чеп се набутаха?И какво всъщност търсят майките си там?За какво въобще се излагаха да пращат наши хора там?С 40 годишните Зилове и уазки,дето половината умряха още по пътя към базата?За какво трябваше да се натоварва бюджета,някой хора да си играят на войници?
Съгласен съм че трябва да има някакъв вид отбрана,ама нее ли по-добре елитна част,задоволена с техника,финанси,материална и тренировъчна база?В моето поделение имаше 120 зила,бордови,станций,влекачи,артелни,полеви болници...,подминавам всички джипове,мимози,БАТ-ове,снегорини.....И всичкото това чудо му се слагаше бензин,гуми,подръжка,кадрови войник на заплата........И цялата тая глупост,се вадеше 2 пъти годишно,за едни адски скъпи учения,на които всичко живо се напиваше и спеше в храстите.Адска глупост!
И когато се чуе за съкращения,всичкото мекотелско поприще се навдига да реве,как щяло да остане без доходи!!Ми оди копай на къра и там дават пари!!А не да ядеш държавна манджа,облечен с държавни дрехи и обувки,возещи се на държавни коли с държавен бензин,за да не правиш НИЩО и накрая за всичкото това и заплата да получиш!!И цялото това нещо се плаща от хората като мен!
Не искам да обидя никой от пишещите тук!!!!Просто това е моето мнение за цялата тази бездънна каца за пари,наречена БА.
Comment
-
имам един въпрос към вас!Кажете ми Вие на колко учения сте присъствали с американци,датчани,германци?Кажете ми защото аз знам че те се напиват повече от нас,като на България не са и трябвали мисии то тогава на Америка защо и трябва да завладее целия свят!На колко такива мисии сте били,че да оценявате хората как си вършат работата дори и с малкото което им остава на войската?Само ще дам леко сравнение че един Американски войник,не стига че взима много пари,не плаща нищо като ток,вода и телефон,ами и той също ползва всичко на държавата!Тва че нашата държава е бедна,и онез горе са кухи кратуни и гледат само да пълнят гушите,най-обикновенния войник няма никаква вина!Все още аз незнам да има държава без армия ако някой знаеш надявам се да сподели коя!И по въпроса защо потдържаме нашата армия ще кажа едно,защото неможем да потдържаме друга,защото материалната база е много зле и ако се купува нещо ново тое в пъти със завишена цена!Това е моето мнение за армията,доста се е променила,но трябва още много за да стане добре!А и докато има така разсъждаващи като Вас,никога в тази държава няма да са на почит полицаи,военни,пожарникари,доктори,е тва са все хора на заплата от държавата и къде кой си върши работата,къде кой не важното е че трябва да се плюе!Потдържам и мнението на колегата soldier81 за ползаването на армията за бедствия и аварии,защото ако закъсаш по Шипка или където и да е зимата и като няма кой да дойде идва кадровият войник или ако пожарникарите немогат да стигнат с колите до пожарът кой викат пак,просто недейте плю по нещо което сте далече от истината за него!Лично мое мнение не ангажирам никой с него!alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!!R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw
Comment
-
Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщениеАз па имам много добри спомени от родната казарма... Купона беше бесен, колко наркотици се унищожаваха нямате си представа. Мноо удобно се спеше в хеликоптера на баретите и т.н. Всичките старшини и офицери караха дизели на керосин. ГСМ чика беше милионерче и т.н. Еххххххх добре си живеехме.
http://vbox7.com/play:72a00792
Comment
-
Първоначално публикувано от митака-пловдив Покажи съобщениеOхо,врага е навсякъде около нас,да се чудя как спя спокойно!Това е редовната реплика от всеки който попитам,за чий ни е такава армия? "ааа,за да нехраним чужда армия,ще храним наша" "врага е около нас,ама вие нищо незнаете" "страна без армия е като разграден двор"......Няма да продължавам,щото ме хваща яд.В армията освен търтей,мързели и всякаква сволоч,нищо не съм видял.Ако има 1% от цялата тази паплач,който знае какво за какво е там,пак добре!!
Бях в под.32990 - парашутна бригада,елита на България....Майкоооо,представям си утайката каква е!
Или изпушили китари или мъртви души,алкохолици,комарджий....тотален зоопарк.И тия последните мисий,за чий чеп се набутаха?И какво всъщност търсят майките си там?За какво въобще се излагаха да пращат наши хора там?С 40 годишните Зилове и уазки,дето половината умряха още по пътя към базата?За какво трябваше да се натоварва бюджета,някой хора да си играят на войници?
Съгласен съм че трябва да има някакъв вид отбрана,ама нее ли по-добре елитна част,задоволена с техника,финанси,материална и тренировъчна база?В моето поделение имаше 120 зила,бордови,станций,влекачи,артелни,полеви болници...,подминавам всички джипове,мимози,БАТ-ове,снегорини.....И всичкото това чудо му се слагаше бензин,гуми,подръжка,кадрови войник на заплата........И цялата тая глупост,се вадеше 2 пъти годишно,за едни адски скъпи учения,на които всичко живо се напиваше и спеше в храстите.Адска глупост!
И когато се чуе за съкращения,всичкото мекотелско поприще се навдига да реве,как щяло да остане без доходи!!Ми оди копай на къра и там дават пари!!А не да ядеш държавна манджа,облечен с държавни дрехи и обувки,возещи се на държавни коли с държавен бензин,за да не правиш НИЩО и накрая за всичкото това и заплата да получиш!!И цялото това нещо се плаща от хората като мен!
Не искам да обидя никой от пишещите тук!!!!Просто това е моето мнение за цялата тази бездънна каца за пари,наречена БА.
явно бившия колега сега му е терсене ,но питам аз
когато отиде на мисия ти беше добре нали ,а сега плюеш ,така не е честно
за какво ни била армията
виждам че си млад и за това ще те попитам къде беше през 2005 година когато станаха големите наводнения и болшинството от армията не се прибра 3 месеца в казармите
а стоеше в речните корита и на дигите
така стоях и аз
след това беше челопечене
и там изкарах 3 месеца
не смятам че това е малко
и не на последно място
знеш ли колко е обидно да отидеш да помагаш някъде на местното население да отводняваш поправяш и т.н.,а те седнали на по бира и ти се смеят не си го пробвал това май иначе си бил в елита 68-специални сили,браво но до там вие се имате за командоси нали добре че има и негри да вършат и черната работа но никой не се оплакваше тогава от незгоди ,защото виждаш какво е и се чудиш как да помогнеш това е от мен
пп-извинявай ако съм те обидил но ме боли като виждам как се променя армията ,всеки гледа политиката и давай да съкращаваме но не мисли какво може да се случиАлфа 156 2.4 JTD 136 катъра-бивша
Алфа 145 1,9 JTD - настояща
Comment
-
---------- Post added at 20:23 ---------- Previous post was at 20:20 ----------
Няма смисъл да се хабите да обяснявате неща които никога няма да разберат!Всеки има право на собствено мнение и убеждения!
Говоря за хората които НЕ СА или СА били в армията(като наборни) след 2003г.Точно от тогава армията става едно девическо училище,а не за войници.Наборните войници се гледаха като писани яйца,недай си боже му се случеше нещо или си счупеше нокът,мама и тате идваха на КПП-то и ставаше скандал,а на тяхното синче не му оставаше нищо друго освен да се напива,дрогира и да се чуди по цял ден каква простотия да измисли.
Не знам дали сте виждали в поделение да се прави родителска среща,ама аз съм присъствал на такава.
п.п. Митак,не си мисли че си служил в някаква елитна част,напротив.Ако беше влязъл в някое режимно поделение,съм сигурен че щеше да си с друго мнение.
Сами можете да си направите изводите.
Comment
-
елитна част
Точно защото уж елитната част беше гола вода,ме отврати цялата система!!!Това е тъпо,глупаво и безумно!Да подържаш армия,която е тотален аут,техника,база,човешка единица!
Изобщо,цялата идея в България а и по света е криворазбрана.
Няма враг,няма ненавист,има групи хора,които насъскват друга група лабилни хора и същите тези групи закърнели и изсъхнали мозъци разпалват конфликти.А страни с големи армий само това и чакат,да им се даде повод да си покажат колко им е голям.....
Какво правим вътре?!
Айде да си зададем този въпрос!
Какво правя аз вътре,защо ходя на учения и кой от кого аджеба пазя?Има ли реално,смисъл от това?Или просто няма какво друга да правя и там ми е най-лесно?Заеби клишетата с войнската чест и другите бози!
Реално с тази подготовка аз мога ли да се изправя срещу турската армия примерно?!Нека да позная - отговора е НЕ!Защото турците си имат постоянни конфликти по южните си граници,подържат армия и тя реално им е нужна!
Незнам....честно,темата за нуждата от армия (голяма и в този си вид) е просто безмислена.
И престанете с тия бедствени положени!!!И не се учудвайте че ви се смеят ( 2005 година отводнявахме град Съединение,много добре знам за какво говорите).Ако 10% от бюджета за армията отиват в гражданска защита,мисля че тогава даже и по време на бедствия няма да се сещат за военните!
Comment
Comment