If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
питам - има ли фенове това момче - аз съм фен от години много е добър искам да съм като него !!!
за тези които не го знаят - http://vbox7.com/play:8a8ea9c4
Ееее и аз преди време му се възхищавах целодневно, и един ден ще възпитавам децата си с тези клипчета. Жалко, че все още не е издал книга, задължително ще си я купя! Сигурен съм, че и Чък Норис иска да стане като него, ама трудна работа това е!
Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
BMW 328i
Боби,
моля те пий си хапчетата редовно!
Мордохай-тоже
Мине се не мине време и се появява тема"колко е зле във форума"
'ми като е зле -бегом в някой друг форум,където ще бъдете оценени.Сигурно има форуми за ядрена физика (примерно),там нивото би трябвало да е високо
Всъщност ,каква е целта на темата?
Питам,защото ако човек иска да помогне -не прави сценки и сапунки.Тук случаят явно не е такъв
Иначе ме кефиш-как се биеш в гърдите"какви услия си бил положил,за да направиш нещо си..."
Все си мисля,че друг би трябвало да отправи благодарности,ако има за какво
Това се отнася и за остъанлите "загрижени" за форума
п.п.
Само не ме карай да вадя цитати от многот теми,в които се заричаш,че няма да пишеш повече тук и се изкарваш жертва.
Лека вечер
“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
питам - има ли фенове това момче - аз съм фен от години много е добър искам да съм като него !!!
за тези които не го знаят - http://vbox7.com/play:8a8ea9c4
Иначе ме кефиш-как се биеш в гърдите"какви услия си бил положил,за да направиш нещо си..."
Все си мисля,че друг би трябвало да отправи благодарности,ако има за какво
Това се отнася и за остъанлите "загрижени" за форума
п.п.
Само не ме карай да вадя цитати от многот теми,в които се заричаш,че няма да пишеш повече тук и се изкарваш жертва.
Лека вечер
Вики, извинявай ти си ми приятел но никога не си могла да ме разбереш ...
Иначе ти благодаря, че ме налазваш за щяло и нещяло
---------- Post added at 17:19 ---------- Previous post was at 17:18 ----------
Чудя ти се на акъла,как се връзваш на всякакви инфантили,които споделят моментните ти настроения
Не знам какво трябва да стане,че да се събудиш..
п.п.
И да,ще те кълва,защото освен в евтини сапунки в друго не се набутваш напоследък
“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Чудя ти се на акъла,как се връзваш на всякакви инфантили,които споделят моментните ти настроения
Не знам какво трябва да стане,че да се събудиш..
п.п.
И да,ще те кълва,защото освен в евтини сапунки в друго не се набутваш напоследък
Вики, като на приятел ти дължа обяснение - сега го разбрах - правя някой неща но те са извън форума този форум за мен вече не мястото където да се срещам с приятели и да говорим сериозно... това е причината - повода беше наложеното ми предупреждение (изсмукано от пръстите) на един модератор - след като оревах в Относно форума, Пруфа обеща да разгледа нещата и да ми бъде наложено полагащото ми се наказание - да ама не - нищо! така ... питай
Вики, като на приятел ти дължа обяснение - сега го разбрах - правя някой неща но те са извън форума този форум за мен вече не мястото където да се срещам с приятели и да говорим сериозно...
Хи-хи-хи чудесно,
това обяснява защо си пуснал темата,в която пишем сегаИронично го кавам,в случай чене си разбрал
Хайде сега помисли, колко от хората,с които бяхте онази вечер -днес /вчера е пуснал тема така тенденциозно?
На това му се казва поп фолк лов сапун.
Хи-хи-хи чудесно,
това обяснява защо си пуснал темата,в която пишем сегаИронично го кавам,в случай чене си разбрал
Хайде сега помисли, колко от хората,с които бяхте онази вечер -днес /вчера е пуснал тема така тенденциозно?
На това му се казва поп фолк лов сапун.
Добре де, нарушавам ли правилата с нещо??? фен ли съм на Галин - фен съм му кво толкова сега? баси баси ... ше ида да се гърмя А онези с които бях онази вечер теми не пускаха ама как участвахаааа .... думи немам
Вики, мисля сме в ок отношения...
ама мисля и че ти си тази, която много често пише из общите приказки (тинята) и предимно тук.... пък на Италфеста първа изрева от красавиците около пернишката 166-ца.... има некво противоречие нали???
Така че моля те остави ни да си говорим за идолите си!!!!
ДОБРИЧ РУЛС!!!!
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Каквито и правила и контрол да има ,всичко опира до манталитет и самосъзнание,Боби!!!
Според мен се излагаш и то много
Щеше да бъде толкова по-лесно, ако всички си казваха лице в лице точно какво мислят и искат, вместо да искат едно, казват друго, действат по трети начин и очакват от теб да ги разбереш по четвърти, без ни най-малка представа къде точно сте изгубили реалната комуникацията в този омагьосан кръг.
Как да е
Искрено се надявам да си щастлив от това,с което си се захванал.
п.п.
Нено,нали ти е ясно че няма как да пиша в техничекси разделиНе че няма там мислители и гении,които "блесват" с познания
Да ще пиша в чата и общите,проблем ?
Нямам комерсиални цели и се забавлявам тук
Мноого добре знаеш за какво говоря на Боби
п.п.п.
Ония квартални мастии не съм ги избирала аз
Ти на Боян - Боби ли му викаш... баси къ ни съ сетих... туп тъп...
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment