Известие

Collapse
No announcement yet.

Има ли тук почитатели на Галин Релефа

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение
    Каквито и правила и контор да има ,всичко опира до манталитет и самосъзнание,Боби!!!

Според мен се излагаш и то много

Щеше да бъде толкова по-лесно, ако всички си казваха лице в лице точно какво мислят и искат, вместо да искат едно, казват друго, действат по трети начин и очакват от теб да ги разбереш по четвърти, без ни най-малка представа къде точно сте изгубили реалната комуникацията в този омагьосан кръг.

Как да е
    Искрено се надявам да си щастлив от това,с което си се захванал.
    п.п.
    Нено,нали ти е ясно че няма как да пиша в техничекси разделиНе че няма там мислители и гении,които "блесват" с познания
    Да ще пиша в чата и общите,проблем ?
    Нямам комерсиални цели и се забавлявам тук
    Мноого добре знаеш за какво говоря на Боби
    п.п.п.
    Ония квартални мастии не съм ги избирала аз
    не!!!!!!!!!! не ме прави щастлив и никога не ме е правило ... искам да се виждам с хората, да си говорим, да обменяме идеи, да пием биричка (за който пие) и да си гледаме кефа а не да се спамим и обиждаме тука, не да говорим и пишкомерим и т.н. - това искам - моята цел е една - край на сериозните разговори в тая виртуална помия - КРАЙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!
    искам да се виждаме за да знаем кой какъв е, кой кой е и да сме приятели а не словослагачи в чужди усти, искам да сме фенове а не тъпаци, които се цупят, ревът и сърдят за щяло и нещяло ... мамка му !!!!!!!!!!!!!
    Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Да ама форума си е трафик, трафика е юзери зад компа... тия къде карат коли там произведени от алфа ромео са само тема на повече трафик...

именно за туй ТИНЯТА Е НУЖНА!!!!!!!

http://www.facebook.com/VenturaGarage
      Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Аз от две седмици тренирам по-системата на Галин и вече ша тряа да сменям гардероба, цепнах всите ризи...

Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
        Да ама форума си е трафик, трафика е юзери зад компа... тия къде карат коли там произведени от алфа ромео са само тема на повече трафик...

именно за туй ТИНЯТА Е НУЖНА!!!!!!!
        Ахаа, чак сега ли свана к'во ти говорих снощи ма, ааа ???

Comment

От къде е тоя, бе Нещо не е съвсем в час момчето.
          Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
            От къде е тоя, бе Нещо не е съвсем в час момчето.
            Добрич, ВА!
            Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
            Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
            BMW 328i

Comment

Рамбо смръдта е тук муахахахаха. Не кат някои п.....и
              Fiat Punto 1.4GT 1996
              Hyundai Tucson 2.0 2007
              Renault Clio 1.5 2019

Comment

Оф айде стига с глупави теми.
                Вярно, че е отпускарско време и нямането на нещо за правене явно не ви се отразява добре ама вие се оливате вече.
                .::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.

Comment

Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщение
                  Оф айде стига с глупави теми.
                  Вярно, че е отпускарско време и нямането на нещо за правене явно не ви се отразява добре ама вие се оливате вече.
                  Ще ти отговоря така "като не ти харесва колежке не ги чети", иначе глупав раздел глупави теми.
                  Fiat Punto 1.4GT 1996
                  Hyundai Tucson 2.0 2007
                  Renault Clio 1.5 2019

Comment

А аз ще ти кажа, че ще правя каквото си искам!
                    Но тези хора мрънкат по долу , че така не им харесва, а днеска форума е залят с малумни теми.
                    Ясно е , че няма да е форума като от преди 5 години ама да не го правят още по зле.

Comment

Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщение
                      А аз ще ти кажа, че ще правя каквото си искам!
                      Но тези хора мрънкат по долу , че така не им харесва, а днеска форума е залят с малумни теми.
                      Ясно е , че няма да е форума като от преди 5 години ама да не го правят още по зле.
                      Сега ако и направиш връзката защо е залят от такива теми, цена няма да имаш
                      Fiat Punto 1.4GT 1996
                      Hyundai Tucson 2.0 2007
                      Renault Clio 1.5 2019

Comment

ЖУП!

Comment

Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
                          Сега ако и направиш връзката защо е залят от такива теми, цена няма да имаш
                          Аз знам ама защо трябва да става по зле?

Comment

Щот тряа'а има амплитудЪ на бицепсЪ!

Comment

не виждам по какъв начин малоумността на този раздел се отразява на техническите раздели...?

не по-малко хора пишат в техническите раздели, но повече хора ги четат...

да, може някои хора от преди да са си заминали, но винаги е така... нима очаквате много години наред едни и същи хора да циркулират...?

разбирам мъката Ви, но това, което се опитвате да покажете правейки такива теми е абсолютно безсмислено, според мен

пс: нено, нали не искаш неграмотници като мен да пишат в разделите, в които компетентни в областта си хора пишат и да ги отвратят ?
                              sigpic
                              днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
                                не виждам по какъв начин малоумността на този раздел се отразява на техническите раздели...?

не по-малко хора пишат в техническите раздели, но повече хора ги четат...

да, може някои хора от преди да са си заминали, но винаги е така... нима очаквате много години наред едни и същи хора да циркулират...?

разбирам мъката Ви, но това, което се опитвате да покажете правейки такива теми е абсолютно безсмислено, според мен

пс: нено, нали не искаш неграмотници като мен да пишат в разделите, в които компетентни в областта си хора пишат и да ги отвратят ?
                                Мой, форум на Марката Алфа Ромео, въобще не означава,ч е трябва да си технически грамотен или т.н.
                                Самия факт че си фен и имаш кола, значи си алфист. Значи може да пишеш за мероприятия на живо и срещи, да помогнеш...
                                Ти специално си креативен човек и рекламата ти е близко нещо и т.н
                                Абе алфист не майстор и тех. грамотен, ти си имай Люта Класика пък грам не разбирай от техника има си хора за това ама бъди фен ... ане:
                                А не да се ползва форума като алтернатива на фейсбук, скайп , IRC И т.н....

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                                Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Working...
                                X