Е той бате е гоуем .... Не съм се съмнявал , че ще свърши работата като хората ! Евала брат !
Известие
Collapse
No announcement yet.
Токич, благодаря!
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениеЗа всичко, което направи за моята червена глезла и респективно - за мен: за това, че е по-красива дори от мига, в който я зърнах за пръв път; за това, че ме накара половин час да цъкам с език и да не мога да мъцна нищо повече от едно скромно "лелеее" (не знам колко пъти); за това, че дори когато ми е супер криво, като я погледна и я съзра във вида, в който я докара, сърчицето ми подскача от кеф, душичката ми ликува и не мога да не се усмихна
Благодаря!
--Alfa Romeo 147 1.9JTD -- Keep walking! --
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от mim Покажи съобщениебонбон с пияна вишна
Обаче наистина ми е страхотна - не мога да й се нарадвам.
Comment
-
Comment
-
Хм, в раздел "159/Брера" има една черна брера дето ако не беше тя, бих казал, че тая е най-грозната кола във форума... Поне от 156-ците тая е най-грозната...
PS: Цвета оригиналния ли е или е сменен, защото преди ми изглеждаше по-светла (ма то и апарата трябва да е по-скъп от колата за да може точно този цвят да го предаде реално)..?
Comment
-
Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщениеХм, в раздел "159/Брера" има една черна брера дето ако не беше тя, бих казал, че тая е най-грозната кола във форума... Поне от 156-ците тая е най-грозната...
PS: Цвета оригиналния ли е или е сменен, защото преди ми изглеждаше по-светла (ма то и апарата трябва да е по-скъп от колата за да може точно този цвят да го предаде реално)..?)
И да не ми е уроки, викаш..
Comment
Comment