Известие

Collapse
No announcement yet.

Промоция на SDI

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Промоция на SDI

Здравейте колеги! Разглеждах сайта на SDI и видях някаква промоция която ми се стори някак съмнителна. Става дума за това: http://www.sdi.bg/web/v/kasko-100-10103.html

Искам да попитам някой правил ли си е това автокаско и има ли доволни?

Не е менте колега!
    Това е направено за по евтини коли, и си е напълно нормално каско! Така че не се колебай плащат много добре!
    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
      Не е менте колега!
      Това е направено за по евтини коли, и си е напълно нормално каско! Така че не се колебай плащат много добре!
      Колко добре плащат?
      Заслужава ли си на 156 2,0ТС,2001 година да и направя такова каско?
      Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
      Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
      Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
      Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
        Колко добре плащат?
        Заслужава ли си на 156 2,0ТС,2001 година да и направя такова каско?
        Ами ако си я оцениш на 4000лв си заслужава Това си е нормално Каско хора!
        Най-важното при него е че е с ниска цена ама начална
        При първа щета се плаща такса, които са описани както следва:

Застрахователната премия е фиксирана (не се разсрочва на вноски) и зависи от застрахователната сума
        За 2000 лв. - 100 лв.
        За 3000 лв. - 130 лв.
        За 4000 лв. - 150 лв.
        Минималната премия включва фиксиран размер „предварителен бонус” в зависимост от избраната застрахователна сума.
        100 лв. – 20 лв. събира се при първа щета
        130 лв. – 30 лв. събира се при първа щета
        150 лв. – 40 лв. събира се при първа щета
        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Бесна пръчка
          Какво обещетение може да очакваш при условие че си платил 150лв за автокаско
          150лв като премия е по малко от една гражданска
          Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

За мен това е правилна стратегия. Застраховетелите реват че вечно са на загуба и едва ли не работят като благотворители, което не е вярно.Не случайно тук участват почти всички застахователи у нас, по популярни.
            Last edited by fred; d.m.y г., 21:12.
            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
            Нагоре по стълбата, която води надолу
            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от santo_traficante Покажи съобщение
              Бесна пръчка
              Обезщетение по гражданска по-малко ли е от това по каско?
              Че нещо не схващам логиката... с кола за 3000 лв. мога да бутна някого с кола на която само боята и е толкова, какво ми казваш, че няма да ми признаят гражданската ли???
              Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Бесна пръчка
                А ти колко мислиш че ми е премията по каското в Булстрад, точно 120 лева. Колата я оценяват на 2800 лева.
                Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
                Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
                Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Днес ходих до SDI и смятам да им се доверя дано само не сбъркам

Comment

В Европата също е така - повечето компании предлагат автокаско на цени, доста по ниски от задължителната ГО. Преди две-три години в Италия например съотношението в цените за каско и ГО беше 1:3 ...
                    Офертата е добра за хора, които наистина карат коли, оценявани от компаниите до 4000лв. Хубавото тук е, че не се изисква физическо маркиране на автомобила, което спестява още пари.
                    155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                    Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Проблемът не е в това колко ще плати човек, за да си сключи Каско, а по-скоро какво ще получи отсреща като има щета ..

Същото е като да си купиш сирене за 4 лв/кг - всички знаят, че е менте, ама си преценят възможности / желания и пазаруват

Ако ще и 30 лева да е каското, като знам че на 90% от случаите няма да получа обезщетение не виждам смисъл да ги давам и тях

Успех и моля дайте обратна връзка при събития по каското Ще следя темата с интерес
                      Alfa Romeo 155 1.8TS '93
                      Alfa Romeo 146 1.9JTD '99

Comment

Казвам пак специално за това Каско, за което е темата, лично познавам собственичката на един от големите офиси тук и тя ми каза че доста хора са сключили такова каско и вече има изплатени първите щети на нормални пазарни цени и клиентите са доволни!
                        Сега не правя реклама или нещо друго, просто го знам и споделям!
                        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Дрън дрън СДИ е дъщерен брокер на Булстрад и Бг. имоти.Естественно че ще си хвалят глупавото каско Тук някой каза колко евтино било в Булстрад ..ми да с бонус каско..
                          • Предварителен бонус - възможност за намаление на основната (базисната) застрахователна премия с 20%, които са дължими само в случай на щета.
                          • Отстъпка при еднократно плащане на дължимата премия.
                          • Отстъпка при уговаряне на самоучастие от страна на застрахования,

... а за всички безаварийни водачи –

• бонуси за липса на щети при подновяване на застраховката.
                          Сега разгледах офертата - за всичко си има обяснение.

Айде някой сега да ми се похвали с доволно и коректно изплащане на шета по измисленото каско за 100 кинта
                          Каква е била щетата и колко е получил от ликвидация
                          Бг.имоти ако бяха много светнати в каското нямаше да са на минус от тая работа
                          Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

когато правите каско, предварително поискайте да прочетете общите условия за да видите какво НЕ покрива каското.
                            това конкретно мисля че не покрива вандализъм на гумите, скапани гуми след дупка и паркинг щети както и ДМО.
                            точка

Comment

Дрън дрън СДИ е дъщерен брокер на Булстрад и Бг. имоти.Естественно че ще си хвалят глупавото каско Тук някой каза колко евтино било в Булстрад ..ми да с бонус каско..
                              • Предварителен бонус - възможност за намаление на основната (базисната) застрахователна премия с 20%, които са дължими само в случай на щета.
                              • Отстъпка при еднократно плащане на дължимата премия.
                              • Отстъпка при уговаряне на самоучастие от страна на застрахования,

... а за всички безаварийни водачи –

• бонуси за липса на щети при подновяване на застраховката.
                              Сега разгледах офертата - за всичко си има обяснение.

Айде някой сега да ми се похвали с доволно и коректно изплащане на шета по измисленото каско за 100 кинта
                              Каква е била щетата и колко е получил от ликвидация
                              Бг.имоти ако бяха много светнати в каското нямаше да са на минус от тая работа
                              100 лева каско плюс 20 лева еднократно доплащане - 90 лева щета за огъната врата. Отделно - по-миналата година каското ми беше 130, а са ми изплатили щети за към 450 лева. Това в БГ Имоти. Май не е много зле .
                              Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                              AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                              Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Working...
                              X