Известие

Collapse
No announcement yet.

Тунинг на Хатсан 125 5.5 или Хатсан АТ44 5.5

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Тунинг на Хатсан 125 5.5 или Хатсан АТ44 5.5

Колеги какво ще ми препоръчате да се занимавам с 125-цата или направо да си взема Хатсан АТ44 тези които са със сгъстен въздух
    Срещнах противоречиви мнения в нета и затова питам тука,ако има колеги разбиращи от въздушни пушки нека помагат с мнения

Много зависи за какво ти трябва пушката.
    Тази със сгъстен въздух началната скорост на чашката е в пъти по-голяма от тази с пружината и буталото.Първата се помпа на ръка до около 300 атмосфери,ако искаш да заякваш в ръцете,тази е твоята.
    155 TS 8V-Medium +146 1,6 Boxer
    Suzuki Gsx-r K6 1000+Suzuki VStrom 650-служебния+Ducati 800SS-R.I.P.

Comment

здр.колега
      ами колега като цяло 125-цата ми харесва и си е доста добра въздохарка,но отвратителен откат и гаден спусък адски много трещи.Ами въсдухарката ще я ползвам предимно за стрелба по мишени и пернати и за зайци,но понеже иска си настройки за да стане точна и да има постоянноянна -сила,защото не си струва да удариш животното(няма значение да ли е вредител или не) и то да се мъчи.Трябва известна сума пари,но незнам колко точно и дали си струва или по добре да си взема една АТ44.Не искам когато отида за пернато или заек и го ударя от по голямо разтояние то да се мъчи.Свалял съм с възд.пушка няколко пъти заек,но от по близко разтояние(20м някъде),но пушката беше с газова пружина и няма такъв откат и е по точна,но знам,че излиза скъпо,но колко точно нз и затова се чудя дали не е по добре направо сгъстен въздух
      Скоро живот и здраве почвам курса за ловец и след това за подборен лов и най накрая ще си взема флоберка,по принцип само заради нея ще почвак курса за ловец

Comment

Вече реших какво ще правя, 125-цата ще си оставя(няма да я продавам) и снабдя с газова пружина от човек от София само да се съгласи да ми направи и естествено ще си платя.И ще събера някой лев и ще си взема направо АТ44 на сгъстен въздух,но с по голямата бутилка и настроя,но се чудя дали да е 5.5 или 6.35 макар,че по малкия калибър е по евтин и има повече избор,но най вероятно ще е 5.5.Само не мога да разбера защо при едни калибър на АТ44 разликата в цените е от 390 и стигат до около 700лв.Другото което е каква да избера едно зарядна или тези които са със по два барабана и 10бр.съчми

Comment

Така колеги Хатсана ми се продава вече .Пушкалото е перфекто на около 2-е кутийки сачми,снабдена е с оптика 4х40 Метеор която е в перфектно здраве.Ще пусна снимки на пушката в тема в Продава

Comment

Working...
          X