Известие

Collapse
No announcement yet.

Какво ви става с тия удивителни?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Какво ви става с тия удивителни?

Какво ви става с тия удивителни бе хора?
    Всяко второ мнение завършва с нещо от типа на "!!!!!!!" Вече го има и в заглавията на темите...
    Като прочета нещо такова, все едно автора ще скочи да ме набие след малко (пък то примерно въпрос в техническия раздел)... Вземете се успокойте малко...
    Какво всъщност целите да изразите с по 10 удивителни една след друга..?
    Last edited by badmadafaka; d.m.y г., 21:10.

баси яката тема, точно това ни трябва ! !!!!!!!
    sigpic
    днес съм в почивка ---

Comment

сайлънс ай кил ю !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Range Rover Vogue 4.4
      Rexton 270 cdi
      Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
      Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

Това явленине е явно като други при обяви за коли на старо-едно време беше "перфектна", сега е "уникална", като тая уникалност се слага пред всяка стока-е и в нашия раздел за продажби има такива.А като сложиш и 4-5 удивителни, става още по така.....(аз пък слагам многоточия ма по други поводи)
        Друга възможност е въпросителната:
        "Скърца отляво, да не е амортисьор"????
        Last edited by fred; d.m.y г., 23:11.
        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
        Нагоре по стълбата, която води надолу
        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от tanatos Покажи съобщение
          сайлънс ай кил ю !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          are you my virgins !?
          sigpic
          днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
            Това явленине е явно като други при обяви за коли на старо-едно време беше "перфектна", сега е "уникална", като тая уникалност се слага пред всяка стока-е и в нашия раздел за продажби има такива.
            "Колата е Уникат" или "перфектна"
            Удивителните предполагам, че имат за цел да изобразят, че проблема е от голама важност или спешност за автора на темата.
            А и все пак в чайна правят и клавиатури, може шифта и единицата да запецват често
            In God we trust, all others pay cash.
            Alfa Romeo 145 1.3 Boxer - Ex-car
            Оpel Vectra C 2.2i '08 Elegance

Comment

Накратко-удивителна се пише в края на възклицателни или повелителни изречения, също и след обръщения и междуметия, които изразяват силни чувства!Нищо не се споменава кога се пишат няколко десетки препинателни знака един след друг! Сигурно при супер силни чувства!!!
              Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

А дали пък няма някаква връзка с това, че половината форум е напълно неграмотен, а пък от останалите 50, 25% много често ги бъркат някои думички..?

Comment

Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение
                  А дали пък няма някаква връзка с това, че половината форум е напълно неграмотен, а пък от останалите 50, 25% много често ги бъркат някои думички..?
                  Това ми се струва пресилено,някои фундаментални неща се знаят-например,че удивителните се пишат в края на изречението ,а не в началото. В началото би било доста по ефектно.
                  Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
                    Това ми се струва пресилено,някои фундаментални неща се знаят-например,че удивителните се пишат в края на изречението ,а не в началото. В началото би било доста по ефектно.
                    Затова испаноговорящите пердашат обърната удивителна преди изречението, емоционални хора, какво да ги правиш
                    Alfa Romeo 145 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от ves_v8 Покажи съобщение
                      "Колата е Уникат" или "перфектна"
                      Удивителните предполагам, че имат за цел да изобразят, че проблема е от голама важност или спешност за автора на темата.
                      А и все пак в чайна правят и клавиатури, може шифта и единицата да запецват често
                      Анджак, дето викат комшиите
                      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                      Нагоре по стълбата, която води надолу
                      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Max Покажи съобщение
                        Затова испаноговорящите пердашат обърната удивителна преди изречението, емоционални хора, какво да ги правиш
                        Не беше ли въпросителна все пак..мм?
                        156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                        http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
                          Не беше ли въпросителна все пак..мм?
                          Въпросителна, удивителна - според случая
                          Alfa Romeo 145 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
                            are you my virgins !?
                            I hope not !!!!!!!!!!!!!
                            Range Rover Vogue 4.4
                            Rexton 270 cdi
                            Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
                            Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

Ами то, като не си сигурен , че ще те разберат, защото се съмняваш и ти , че плещиш глупости, започваш с препинателните знаци и изрази като: всмисъл; какво се случва; какво ще се случи и прочие малоумщини. Всичките с цел да ти дадат някаква индивидуалност, защото си нямаш такава.
                              Това, че някой ще посгреши някоя дума, не ме притеснява.Все пак чукаме по клавиатура, а не пишеме с писалка.
                              Повече ме притеснава боклука, от който изобилства речника на мнозина, които по презумпция не би трябвало да го имат. Още повече, че това се учи до 8-ми клас!
                              На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                              Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Working...
                              X