не бе човек има дни дето ми е скучно е примерно днес и пиша тук там,ама съм изгонен от рибарските форуми и от други и такава ми била съдбата и там има зли хора...радвай се с сухарските си емоций и пръскай евтин чар около теб колкото искаш просто ти казвам как е.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Ходите ли по мъже?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Що не се замислиш дали, след като си изгонен от кой ли не форум, причината не е в теб? И на мен ми е скучно и се забавлявам с теб.
ПС - Древногръцкият мъдрец Емоций е бил брат на Неграмотий и далечен братовчед на Граматиций. Знам го, щото съм сухар и смотаняк.няма вече Алфи, няма вече тръпка...
Comment
-
е не казвам че съм цвете...не ми липсва никой повярвай,ако ми липсваха щях да си сменя адреса и пощтата и пак да се регистрирам,ясно ми е безделието ражда простотия...ми не ходя на работа имам време доскучава ти луд съм имам разсейки на менингит в главата то не се лекува увреден си и почваш да изригваш нормално.
---------- Post added at 12:55 ---------- Previous post was at 12:52 ----------
чао ви ще излизам аз, после да сте тука ще се обичкаме взаймно и като се...да се пазите ей...много цунки от мен Бионсер найстина явно ми е било доста скучно щом ти отделих толкова много време....
Comment
-
какви са тез теми бре хахахххха!!!
бааааааах му мамата155 осем хиляди клапана 16 вериги
0884650778 токи4а
http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related
Comment
-
За мене вече е късно, трябваше да стана пеерас преди да вляза да уча - по-лесно щеше да ми влезе нещо в гъзЪ, отколкото в главата.Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщениеизпуснал си много ма не съм знаел,над нас имаше на квартира малолетни хомо бандити 4 броя и нощтно време като с еподгонеха след 12 само смях се чуваше и тропане и охкане,тяхната любовна игра е много чувствена и брутална като се подгонят с тия гумени вибратори и се хванат...те си готвят единия е жената отива в кухнята топи в тенджерата гуменяка бута го в устата на другият и му вика-виж кво съм ти сготвил...можеше да ви запозная ма не ги изтърпех една нощ набих двама и идва полиция и им нямам кординатите да ви свържа Срамежливко има да ти дрънка бронята...ще запотиш очилата в екстаз...
---------- Post added at 21:48 ---------- Previous post was at 21:34 ----------
Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщениеми педерастка му работа....ли е или само
Темите в последно време къртят в форума......Alfa Romeo 147 05" 1,9 JTDm Distinctive
ех.. Малкото КуВе
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Васил Петров Покажи съобщение
Темите в последно време къртят в форума......
Comment
-
Хаха, както се казваше в ония лаф..."на кое му е по-хубаво когато се чешиш, на пръста или на ухото" ?Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Ех, що вече не пише Вируса, да каже нещо относно сексот сос животнье ...Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеЕх, що вече не пише Вируса, да каже нещо относно сексот сос животнье ...
Началник т`ва некъф вид социологическо проучване ли ще да е ?
Нормален ми изглеждаше последния пътНякои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
Comment