избирайте
Известие
Collapse
No announcement yet.
Найтролера - седалище, лази по нерви, какво мислите!
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Първоначално публикувано от nightroller Покажи съобщениеРанобуднаааа, къде си бре ?!
Ама не`ам време за словоблудства днес - налегнала ме е всичкото работа на чайна.
А, ако за някого не е ясно, че те смятам за пич, не виждам що зорлЕм трЕбва да му отварям слепите очи.
С дребнодушни критикари не ми се занимава.
Съветвам и теб да ги пропуснеш покрай крачола си.
Довечера ще бирим, нъл?
п.п. Нено, щеше да ми хареса повече неанонимна
---------- Post added at 16:04 ---------- Previous post was at 16:04 ----------
Първоначално публикувано от sen7 Покажи съобщениеама той не напусна ли форума вече...................три пъти
Comment
-
Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщениеОт известно време г-н Nightroller е изперкал според мен, и в прав текст му казах, че е много по-зле от средното ниво на олигофренизъм у форума...
Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение... той пич излезе и вика ми пусни па да видим ... те на....
Comment
-
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
С дребнодушни критикари не ми се занимава.
Съветвам и теб да ги пропуснеш покрай крачола си._156_2,4_JTD_136hp_-EX
156 FL 1,9 JTD 115hp "05
Comment
-
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
О, ти откъде изпълзя?sigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Първоначално публикувано от valjo Покажи съобщениене е едно и също, освен разбира се в някои по елементарни съзнания
поста ти е спам... самосезирай се
Престанете да давате акъл как да пусна анкета, с тикчета, анонимна.. алал бала... то у този форум модераторите не знаят как да редактират ко остава за елементарно съзнание като мен...Last edited by ne0; d.m.y г., 17:48.
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment
-
До кога ще го търпите тоя Нено?
Я му сложете един бан за 10 дни,за провокация.Размирици във форума цели май този Нено!
Що храниш колегата сега не моем да разберем?Както казва Киро Слепото: Ау,ау,ау.....телевизията не е твоя Нено...sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщениеПрестанете да давате акъл как да пусна анкета, с тикчета, анонимна.. алал бала... то у този форум модераторите не знаят как да редактират ко остава за елементарно съзнание като мен...
2. модераторите са омни-потентни - факт !sigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщениеНаправо можем да си направим списък - на кой му е по по най - скучноAlfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I)My love
sigpic
Comment
-
Най-добре си ги обсъждайте тези теми като се видите на живо.Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
Comment
Comment