Известие

Collapse
No announcement yet.

Венецуела, какво ще я правим тази богата страна.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Аматйори! Аз скоро ще си купувам малък остров.......

Първоначално публикувано от 546 Покажи съобщение
    ще излизам да бачкам
    Лека и доходна!
    Ама да те попитам - в колко "умира" движението в момента?
    Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 21:28.
    Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

• днес след 22 часа ще е добре.
      Стига бе!Са яхта трябва да търся на промоция,че да мога да ти идвам на гости ти пробвам продукцията,Жената ще ме изгони .

Comment

• Първоначално публикувано от 546 Покажи съобщение
        днес след 22 часа ще е добре.
        Стига бе!Са яхта трябва да търся на промоция,че да мога да ти идвам на гости ти пробвам продукцията,Жената ще ме изгони .
        Споко - ще ти хързулна 2 - 3 поста на лс а ти ще ги постнеш от твое име и яхтата - готова

Кат ти виках да се хванем да работим за Путя, че плащат по-яко, не иска.
        А бачкай сега

159 1.8 MPI
        166 2.0 TS (ex)

Comment

днес след 22 часа ще е добре.
          Благодаря!
          Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
          Споко - ще ти хързулна 2 - 3 поста
          Не се работи така! 2 бона на буква........евро.......без ддс! На точка по 500.........
          А!? А!?
          Въпросутелен и удивителен заедно - ........ няма да кажа, поне не без бой или почерпка.....
          Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 21:39.

Comment

• Лесно ти е на теб,берлингото и айе на казана,2бона на буква,аз да не ги печатам бре,повече от 20 лв не давам!
            От ония преди деноминацията.

Comment

• Преди два дена си пия кафенце на терасата.Долу пред ключарското ателие се събират кварталните зевзеци, горе доле наши набори, малко нагоре малко надолу...В един момент двама се сбиха.10-12 човека гледат в различни посоки, некои си тръгнаха.Един баварец спря едно момче се развика няма ли кой да ги разтъвре и впоследсвие слязоха двама и ги разтърваха.Бяха от махалата..Ако стане някоя патаклама ще се изпокриете като мишоци и после в зависимост отде изгрява слънцето ще наизлизате я като десиденти я като активни борци.За мен не се отнася понеже какъвто си легнах такъв и станах и такъв ще си умра.

Дай боже всекиму Джулиия и остров.Ама не остана за приватизиране.Та поради това мое се доберете до некоя скаличка и нов стар таралясник.

Глей като паркираш джипа да не дуа вятър че падат винкели от билборда на покрива и саксии от терасата на баба Марийка.Иначе на запад от нас няма да си паркираш джипа в градинката ама тука сме България и може.И така ще бъде.Дела трябват не думи, ма ся който не е тарикат е лавак и що да се напъвам кат може да си пием пешеходеца и да виним Русия и ония 45 години.Честно казано съм изненадан от поста ти, ама като се спъваш по тротоарите и си трошиш носачите се замисли че и другите разсъждават като тебе.

Все пак се чудя защо не се закрие този раздел.
              По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
              конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
              Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
              Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                Аха - сега имало санкции. Това и врабчетата май го знаят.

Аз се опитвам да ти обясня, как се е стигнало до санкциите, но очевидно, по-лесно ще ме разберат....врабчетата
                Санкциите са още от 2015г. и единствената им цел е да свалят властта във Венецуела и да я заменят с такава която могат да контролират. Същото беше и със страните от СИВ през 80те. Санкции, ограничения финансиране на цветни революции докато сложим наши хора на власт и прилапаме активите в икономиките.
                Last edited by pavlin; d.m.y г., 22:43.

Comment

• Павлинчо, СИВ рухна не заради санкциите отвън а заради "мъдрото" управление отвътре.

И това ли не знаеш, бре?

159 1.8 MPI
                  166 2.0 TS (ex)

Comment

• Ти като какъв капацитет го казваш, пак без доказателства.Ама е факт че при виденоват зима складовете бяха пълни а рафтовете празни, ако и складовете бяха празни щях да се съглася.

Comment

Лесно ти е на теб,берлингото и айе на казана,2бона на буква,аз да не ги печатам бре,повече от 20 лв не давам!
                      От ония преди деноминацията.
                      Не ти да ги даваш бе! Такава е тарифата. Аз по толкова им взимам на партиите да троля. Що да бачкам на две места, като мога да изкарвам по милион на час?
                      Както казва оня, действеният - гледащ от балконът - дела трябват.
                      Човекът знае даже аз какво бих направил, в хипотетична ситуация.
                      Сега освен САЩ, и разделът му пречи. Нищо че ако не са съмишлениците му, да ни заливат с руски оптимизъм, разделът потъва в прах. Това е полужението. Дела трябват.

Comment

• И ти какво предлагаш, да скоча от шестия етаж,или да взема да се обувам да чакам асансьор да заобиколя паркираните в градинката джипове и да пристигна кога си бършат сополите.Щото 10-12 човека там не могат разтърват две пенсии.За другото дано сме живи и здрави ще видим.

п.п.Като работиш на две места га ти остава време да пишеш или тва ти е второто.

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                          Павлинчо, СИВ рухна не заради санкциите отвън а заради "мъдрото" управление отвътре.

И това ли не знаеш, бре?
                          Ти ми обясни защо тогава се налагаха всевъзможни санкции и ограничения отвън или искаш да кажеш че са се опитвали да го стабилизират.

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                            Преди два дена си пия кафенце на терасата.Долу пред ключарското ателие се събират кварталните зевзеци, горе доле наши набори, малко нагоре малко надолу...В един момент двама се сбиха.10-12 човека гледат в различни посоки, некои си тръгнаха.Един баварец спря едно момче се развика няма ли кой да ги разтъвре и впоследсвие слязоха двама и ги разтърваха.Бяха от махалата..Ако стане някоя патаклама ще се изпокриете като мишоци и после в зависимост отде изгрява слънцето ще наизлизате я като десиденти я като активни борци.За мен не се отнася понеже какъвто си легнах такъв и станах и такъв ще си умра.

Дай боже всекиму Джулиия и остров.Ама не остана за приватизиране.Та поради това мое се доберете до некоя скаличка и нов стар таралясник.

Глей като паркираш джипа да не дуа вятър че падат винкели от билборда на покрива и саксии от терасата на баба Марийка.Иначе на запад от нас няма да си паркираш джипа в градинката ама тука сме България и може.И така ще бъде.Дела трябват не думи, ма ся който не е тарикат е лавак и що да се напъвам кат може да си пием пешеходеца и да виним Русия и ония 45 години.Честно казано съм изненадан от поста ти, ама като се спъваш по тротоарите и си трошиш носачите се замисли че и другите разсъждават като тебе.

Все пак се чудя защо не се закрие този раздел.
                            Нито Русия е виновна,нито ония 45 години.
                            Въпреки ,че не съм привърженик на материализма(знаеш ,че съм дълбоко религиозен и нищо не може да отслаби вярата ми в Голямото Зелено Чудовище) съм на мнение ,че опита да се създаде различен от сега съществуващия ред е най-позитивното събитие в историята на човешката цивилизация. За съжаление май към момента не сме достатъчно цивилизовани това да се случи.Но както казва Ванчо,ще стане преди да се пенсионираме,та викам ,че няма за кво да се косим за глупости и дотогава мое си пием от пешеходеца и да пеем хайдушки песни.

Comment

• Кой и в качеството си на какъв налага санкции.Доколкото знам само ООН може да налага санкции ама то е безгласна буква.Даже не знам дали изобщо съществува.

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
                                Ти ми обясни защо тогава се налагаха всевъзможни санкции и ограничения отвън или искаш да кажеш че са се опитвали да го стабилизират.
                                По вечето ограничения се налагаха отвътре. А как примерно предлагаш, някоя банка да си върне парите, когато някоя страна, в разцвета на развитият социализъм, заяви че няма да връща дългове? Като и отпуска още!?
                                Развитият свят няма интерес, в половин Европа да се въди и размножава видимо куц обществен строй. За това и не го стабилизираше. Да не би СИВ да стабилизираше западът!?

Comment

Working...
                                X