Известие

Collapse
No announcement yet.

Венецуела, какво ще я правим тази богата страна.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
    ...
    Бакшиш, ако паркираш е тоа жип по-доле, в онаа градинка, неам нищо против,нема се пуашиш от винкели и саксии, само недей пускаш мазна чалга щот баба Марийка има едни саксий дето такова аналога у никово нет.
    Чалга беше по време на соца,сега е на ниво попфолк.Има развите и у този жанр,и той вече е пазарно ориентиран,хм... и простаците вече са пазарно ориентирани.Ако бяхме у соца даже и простотията нямаше да напредне,щяхме още да сме на гръцко и сръбско и кинтите да изтичат към комшиите.
    Брадчедите от долната градинка вече се адаптираха и мислят по новому,напреднаха и краднат и с помоща на съвременните технологии,всеки коптор е със сателитка и интернет. И много скоро за квартирните кражби ще ползват дронове,та слагай решетки да не гледаш как портфейла ти отлита на юг.

Ето ти още един повод за размисъл.
    Last edited by 546; d.m.y г., 22:23.

Comment

• Той джипа е провокативен, очаквах определена реакция от някои.Но ми дойде идея за нова тема.
      По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
      конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
      Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
      Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение

Кое!? Кое!?
        Това което ти казах, ама на теб явно ти е трудно да го проумееш.

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
          Това което ти казах, ама на теб явно ти е трудно да го проумееш.
          Много ми е трудно даже. Ти м/у БВП и бюджет, разлика намираш ли?
          Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

• М, да.

Ама не съвсем - първо трябваше да си платим старите сметки натрупани пред новият голям брат- тоест да платим, за това че сме били на страната на губещият СССР в продължение на над 45 години...Дори и това обаче, не съвсем логично, просто защото САЩ щяха да ни прилапат и без да си плащаме за грешките само да сме техен съюзник и те да увеличат влиянието си-практични са и гледат в бъдещето, а не в миналото, но тук имаше твърде много съветофили на които все ЦРУ им беше виновно за всичките неудачи на комунизма и за некадърността на назначените от тях кадри.

Как нито веднъж не казаха " Виновни сме", ами все някой друг им беше виновен...

Що се отнася до Русия и СССР, то точно те насърчиха Сърбия да ни нападне, изтеглиха си всички офицери и въпреки това България победи Сърбия във войната на генералите срещу капитаните, като отгоре на това ни заплаши, че ако продължим към Белград може руски части да ни нападнат в гръб...

Велика България не подкрепиха, но Велика Югославия създадоха, забързо създадоха "македонски народ" и "македонци" само и само да късат от територията на България и да я отслабват, та дори насърчиха румънци да късат от територията ни и заедно с тях нападнаха България...Затова най-уважавания от мен генерал е Иван Колев, който е бил безмилостно и румънци и руснаци...

Това за да "ни дойде акъла" и да разберем, че всяка сметка се плаща...и ще плащаме докато помъдреем...

А "фурнаджийска лопати" като ББ, ЦвЦв и подобните, като Георги Марков -"седесарския шут" които първо са били доносници на ДС, след това върли "седесари", след това царисти -НДВС -ари, след това ГЕРБ аджии депутати ебаха майката на тази държава, защото нямаха нито идеали, нито морал, нито вярват в нещо - единствено цял живот се домогват до властта и парите като лижат задника и се присламчват към силния на деня.

Докато се мазнят на краварите ще съм за Русия.
            Призовавам те да не мислиш "напук", "напротив" и "на въпреки", а да мислиш логично.

Статистиката за средната продължителност на живота на мъжете в България е безкомпромисна- в този смисъл по -скоро помисли кое ще е полезно за децата ти, за внуците ти и ги попитай в каква държава искат да живеят.
            Аз не искам да ми отговаряш, безсмислено е.Отговори на себе си, защото е важно дали искаш нещо повече за децата и внуците си или дали искаш за тях нещо "напук", но което ти харесва на теб.

Аз дълго време решавах "напук" , но напук не дава добри и полезни резултати...

Трагедията на България и на българския народ са старите поколения- твърде егоистични и себични са и точно тази им старческа опърничавост изгони младите хора в чужбина- никога не ги попитаха "как искат да живеят?"

Когато бях студент и пътувах с влаковете редовно се намираше някой пенсионер да ме "съжали" -"ние си поживяхме,ами вие какво ще правите...?!!" и нито един от тях не се опита да помогне и не ме попита как искам да живея и не се поинтересува от това което искам аз и поколението ми, а продължаваха да гласуват "напреки", "напротив" било на американците, било на краварите, било на НАТО или ЕС...

И така няколко поколения млади хора избягаха или бяха изгонени от старческо-пенсионерския "напротивизъм", "напрекивизъм" и някои от тях в глупостта си ми се оплакват "Децата са в Лондон и не щат да идват, аз ще летя да ги видя за Коледа"...

Някои нямат този късмет, защото децата заедно с внуците им са в САЩ, Канада или по-далеч и дори не искат да ги видят...

Бъди разумен, не бъди "напротивист".

България не може да води независима политика трябва да избираме по-малкото зло за нас...

"Големите народи правят каквото искат, малките каквото трябва"- Тукидид.

Независима политика можем да водим, когато имаме лидери като Цар Симеон Велики, цар Калоян...ама последният велик лидер -Васил Левски го предадохме...

Та не мисля че заслужаваме такива лидери и такава държава за която мечтаеш...
            Last edited by alfa racer GTA; d.m.y г., 23:29.
            Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня

Comment

• Като говориш за това как искат да живеят децата ни, ти съгласен ли си да бъдеш родител 1 и да се обръщаш към детето си или внука си с ТО.Кое е по-малкото зло.И на какво да научим децата си когато Тарзан ходи гол,Батман кара с 400км/ч в града, Пепеляшка се прибира след полунощ а Снежанка спи със седем джуджета.Най-голямата грешка на Русия е че ни освободи от турското присъствие, нали така беше.Ако не беше го направила сега намаше да спорим.И какво е виновна Русия в по-ново време.Трябваше само една договорка да се спазва.Варшавския договор се разпадна НАТО остана.Трябваше просто да не се разширява на изток.Но се разшири, без референдум в бившите соц страни, с подходящите управници.Това го преглътнаха.Украйна и Русия се бяха разбрали Севастопол да остане база на Черноморския флот на Русия като тя си плаща за това.Но се полакомиха и за него.И се започна.Късно ще проумеете че източна европа съвсем не беше необходима на запада освен за фронтова линия.Те много добре са си направили сметката, но без Путин.Русия трябваше да фалира максимум за 6 месеца, даже Тр Трайков щеше да дърпа ушите на Путин.И сега кво Запада трябва да харчи за оръжия, понеже самонадеяността му струва скъпо.Запада се провали в Афганистан, запада се провали в Сирия, севернокорейскот прасе стана от масата за преговори и унижи Тръмп.Русия бясно трупа златни резерви и е надхвърлила 2800 тона, което обезпечава рублата и и ся чуденка за тая заветна цифра.Някой забелязал че преди двете световни войни Русия е имала същото количество злато, дали пък това не знак че предстои нова.САЩ щели да разпродават част от стратегическите си нефтени запаси за да свалят ценат на петрола, ОПЕК пък послуша Русия и взе решение да намали добива за да запази цената на петрола.Русия вече продава газ за рубли.... и при нас ще дойде.Турция проведе военноморски учения с Русия и твърдо отсече ще купува С400, че и СУ 57 ако трябва.Меркел поряза САЩ да влязат натовски кораби през керченския пролив, щото е наясно че руснаците няма се стреснат и ще стане патаклама.И най-лошото е че ако нападнат Русия САЩ ще трябва да мислят и за собственат си територия, няма се размине с война на чужда територия.И на фона на тая картинка ЦвЦв и онуй облещено еврейче искат повече бази и ядрени оръжия в България.Сещате се какво значи това.Сигурно се сещате че времето за което ще долетят руските ракети е по малко от времето за реакция.Някой може ли да гарантира че нещо ще ни спаси.Само една ракета с ядрен заряд е достатъчна. Само една.Което е в рамките на допустимия пропуск даже силно занижен.И никой не го е еня дали едно предградие на НЮ Йорк, колкото сме ние ще изчезне.И за това бъдеше ще сме виновни ние.И ако си мислиш че ние дъртите закостенели пречим и като измрем нещата ще потръгнат много се лъжете.Дет се викаше по телевизията едно време че 70% от българите подкрепят ударите на НАТО в Югославия, пък на улицата се срещаха все останалите 30%, е и сега е така, все русофили и само по форумите шепа хора ни убеждават в светлото бъдеще.Това че някой е отишъл в Европа или Америка не означава задължително че симпатизира на западнатаполитика и идеология, просто се възползват.Нищо лично просто бизнес.Живот и здраве след време ще приказваме, независимо кой ще спечели аз ще съм доволен понеже в единия случай ще осъзнаете каква е цената, в другия съм в правото на победител.

Comment

• Посочи я, коя е тая "договорка" (черно на бяло) според която НАТО не е трябвало да се разширява на изток.

159 1.8 MPI
                166 2.0 TS (ex)

Comment

• Горбачов го каза, ама си прав, затова вече железобетонни гаранции!Това Путин го каза.Ама общо взето му е през оная работа понеже и черно на бяло не спазвате.С някоя провокация ще обвинят Русия и пак няма да спазват.Лъжа, интрига, клевета!И всички доказателства са секретни.

Ей заради товави ненавиждам, не си държите на думата и се измятате .Ае лека

Comment

• Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
                    Много ми е трудно даже. Ти м/у БВП и бюджет, разлика намираш ли?
                    Ами те са свързани бе Смислов. Явно наистина ти е трудно.

Comment

• Като си говорим, кой спазва и кой не спазва устни уговорки, да ти кажа и кой не спазва международни договори (черно на бяло). При това такива от огромно значение за човечеството.

Русия не ги спазва!

Имало е един версайски договор, подписан след края на първата световна война.

Ако Русия го беше спазила, нямаше да си сътрудничи с Хитлер.
                      Нямаше да има втора световна война.
                      Нямаше да загинат 60 млн. души от които 60% цивилно население.

Ей това са факти а не фобии на болни мозъци.

159 1.8 MPI
                      166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от alfa racer GTA Покажи съобщение
                        М, да.

Ама не съвсем - първо трябваше да си платим старите сметки натрупани пред новият голям брат- тоест да платим, за това че сме били на страната на губещият СССР в продължение на над 45 години...Дори и това обаче, не съвсем логично, просто защото САЩ щяха да ни прилапат и без да си плащаме за грешките само да сме техен съюзник и те да увеличат влиянието си-практични са и гледат в бъдещето, а не в миналото, но тук имаше твърде много съветофили на които все ЦРУ им беше виновно за всичките неудачи на комунизма и за некадърността на назначените от тях кадри.

Как нито веднъж не казаха " Виновни сме", ами все някой друг им беше виновен...

Що се отнася до Русия и СССР, то точно те насърчиха Сърбия да ни нападне, изтеглиха си всички офицери и въпреки това България победи Сърбия във войната на генералите срещу капитаните, като отгоре на това ни заплаши, че ако продължим към Белград може руски части да ни нападнат в гръб...

Велика България не подкрепиха, но Велика Югославия създадоха, забързо създадоха "македонски народ" и "македонци" само и само да късат от територията на България и да я отслабват, та дори насърчиха румънци да късат от територията ни и заедно с тях нападнаха България...Затова най-уважавания от мен генерал е Иван Колев, който е бил безмилостно и румънци и руснаци...

Това за да "ни дойде акъла" и да разберем, че всяка сметка се плаща...и ще плащаме докато помъдреем...

А "фурнаджийска лопати" като ББ, ЦвЦв и подобните, като Георги Марков -"седесарския шут" които първо са били доносници на ДС, след това върли "седесари", след това царисти -НДВС -ари, след това ГЕРБ аджии депутати ебаха майката на тази държава, защото нямаха нито идеали, нито морал, нито вярват в нещо - единствено цял живот се домогват до властта и парите като лижат задника и се присламчват към силния на деня.

Призовавам те да не мислиш "напук", "напротив" и "на въпреки", а да мислиш логично.

Статистиката за средната продължителност на живота на мъжете в България е безкомпромисна- в този смисъл по -скоро помисли кое ще е полезно за децата ти, за внуците ти и ги попитай в каква държава искат да живеят.
                        Аз не искам да ми отговаряш, безсмислено е.Отговори на себе си, защото е важно дали искаш нещо повече за децата и внуците си или дали искаш за тях нещо "напук", но което ти харесва на теб.

Аз дълго време решавах "напук" , но напук не дава добри и полезни резултати...

Трагедията на България и на българския народ са старите поколения- твърде егоистични и себични са и точно тази им старческа опърничавост изгони младите хора в чужбина- никога не ги попитаха "как искат да живеят?"

Когато бях студент и пътувах с влаковете редовно се намираше някой пенсионер да ме "съжали" -"ние си поживяхме,ами вие какво ще правите...?!!" и нито един от тях не се опита да помогне и не ме попита как искам да живея и не се поинтересува от това което искам аз и поколението ми, а продължаваха да гласуват "напреки", "напротив" било на американците, било на краварите, било на НАТО или ЕС...

И така няколко поколения млади хора избягаха или бяха изгонени от старческо-пенсионерския "напротивизъм", "напрекивизъм" и някои от тях в глупостта си ми се оплакват "Децата са в Лондон и не щат да идват, аз ще летя да ги видя за Коледа"...

Някои нямат този късмет, защото децата заедно с внуците им са в САЩ, Канада или по-далеч и дори не искат да ги видят...

Бъди разумен, не бъди "напротивист".

България не може да води независима политика трябва да избираме по-малкото зло за нас...

"Големите народи правят каквото искат, малките каквото трябва"- Тукидид.

Независима политика можем да водим, когато имаме лидери като Цар Симеон Велики, цар Калоян...ама последният велик лидер -Васил Левски го предадохме...

Та не мисля че заслужаваме такива лидери и такава държава за която мечтаеш...
                        Престани да говориш разни измишльоти които се разпространяват от разни платени русофобски сайтчета.

Comment

• Еко,май ша бегаме на острова на Ванчо.
                          Никой никакви договори не спазва.
                          Гледам тежки времена ни очакват.
                          НАТО-вска Турция провежда съвместни учения с Русия,САЩ и Русия съвместно разработват Як141 и F35.
                          За капак от VICTORINOX разработвали нови модели.Самостоятелно ,но ако се кооперират със С.Корея ще стане страшно.
                          Представи си,ако направят сгъваеми ракети.Даже може да са две в едно,по една от всяка страна,съответно със среден и голям обхват.А отстрани тирбушон,за маскировка.Дори и Железния купол на израелците няма шанс срещу такава технология.
                          Някаква световна конспирация срещу нас и македонците ще да е.
                          Last edited by 546; d.m.y г., 06:13.

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                            Като си говорим, кой спазва и кой не спазва устни уговорки, да ти кажа и кой не спазва международни договори (черно на бяло). При това такива от огромно значение за човечеството.

Русия не ги спазва!

Имало е един версайски договор, подписан след края на първата световна война.

Ако Русия го беше спазила, нямаше да си сътрудничи с Хитлер.
                            Нямаше да има втора световна война.
                            Нямаше да загинат 60 млн. души от които 60% цивилно население.

Ей това са факти а не фобии на болни мозъци.
                            Точно фобии са и абсолютни безмислици. Русия си сътрудничила с Хитлер и затова Хитлер избил 40 млн. руснаци. Абе ти въобще чуваш ли се въобще какви безмислици се опитваш да втълпяваш.
                            Last edited by pavlin; d.m.y г., 06:46.

Comment

• Е до преди да избиването на руснаците Хитлер и Сталин са били в добри междусъседски отношения,не съм спец по история,но някой поляк може да ти каже как е било по подробно.

Comment

• Първоначално публикувано от 546 Покажи съобщение
                                Чалга беше по време на соца,сега е на ниво попфолк.Има развите и у този жанр,и той вече е пазарно ориентиран,хм... и простаците вече са пазарно ориентирани.Ако бяхме у соца даже и простотията нямаше да напредне,щяхме още да сме на гръцко и сръбско и кинтите да изтичат към комшиите.
                                Брадчедите от долната градинка вече се адаптираха и мислят по новому,напреднаха и краднат и с помоща на съвременните технологии,всеки коптор е със сателитка и интернет. И много скоро за квартирните кражби ще ползват дронове,та слагай решетки да не гледаш как портфейла ти отлита на юг.

Ето ти още един повод за размисъл.
                                Усещам че ми се цупиш, може би не ти е до майтап, но винкелите и саксиите са съвсем реални или по-точно бяха, защото срещу природните стихии и човешката глупост не можеш да се бориш.Мястото е прословуто ветровито и когато има монтирано платнище на билборда напора на вятъра става твърде голям което на два път доведе до откъсване на части от конструкцията,Баба Марийка си е съвсем истинска и си наредила саксиите на парапета на терасата който е едва 7см широк.Та падат по същата причина.Слава богу пострадали нямаше, конструкцията е укрепена а на бабата и направих кошници щото тераса без мушкато не е тераса.Явно ме разбра по друг начин.

Comment

Working...
                                X