If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
мога да ти го обосновя иконимески, ама няма даго разбереш
Е пробвай, пък ако не успея, ще питам някого.
Мое и на айсиктира.
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Един варненец слуша прогнозата за времето по телевизията:
- В София ще бъде минус 30 градуса...
Човекът веднага се обажда на приятел от столицата:
- Ало, много студено при вас бе,* минус 30 градуса!
- Не, само минус 15 е.
- По телевизията казват, че е минус 30.
- Е, навън може и толкова да е.
ох, бееее...
по-добре го обърнете на самолети и хеликоптери.
къде е сега старата лисица, да си поговорите приятелски
п.п. може ли да те помоля нещо?
не бъди потвърждение на фразата: "насилието е последното средство на некомпетентния".
ако ще спориш, можеш и без обиди.
можеш - вече го видях.
Промит мозък не е обида според мене .... а останалото са си неговите думи .....
Никого не съм тръгнал да обиждам , още повече пък добрия стар fred
Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Айде да го кажем така ... ако зависеше от вас и в това положение се окаже България ( представете си невероятната ситуация ние продаваме газ на Европа която минава транзит през Сърбия ) Как щяхте да постъпите .
Не забравяйте че Русия продава газ от почти 20 години и това е първа случка дето има проблем ( и пак твърдя че не по тяхна вина)
Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Абе от всякъде ни е.ат!!!!
Докато си траем така ще е......
Ние винаги ще си траем, нас ни бива само е така тук да си говорим(за есички българи говоря) ама като дойде време да действаме всички се покриваме!!! включително Аз,Ти и всички останали, това е защото не можем да се организираме!!! Всеки си казва "защо да се занимавам, нека другите го направят"
Абе от всякъде ни е.ат!!!!
Докато си траем така ще е......
Можеш ли да ми обаясниш какво трябва да направим в тази ситуация?
Варианти:
1. Да кажем на Украйна да не ни крадат, защото ни е студено, не е морално, а и си плащаме?
2. Да кажем на Русия да пуска колкото се може повече, та колкото и Украйна да краде да остане и за нас нещо?
3. Да заплашим Украйна..........
4. Да чакаме просто да се разберат и ЕС малко да натисне, защото и на тях им е студено.
5. Да си пуснем 3 блок на АЕЦ и
Има и други вариации ама засега толкова.
п.с. не се заяждам, но просто някой изказвения меко казано не са много осмислени.
"BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
Opel Astra J GTC
Айде да го кажем така ... ако зависеше от вас и в това положение се окаже България ( представете си невероятната ситуация ние продаваме газ на Европа която минава транзит през Сърбия ) Как щяхте да постъпите .
Не забравяйте че Русия продава газ от почти 20 години и това е първа случка дето има проблем ( и пак твърдя че не по тяхна вина)
знаеш ли колко ми дреме за ситуацията между Русия и Украйна, дарлинг?
ич таман.
дреме ми, че поради някаква си там ситуация между някакви си две (различни от България) страни, пати нашата държава и всеки един от нас поотделно.
и изобщо не ми е интересно точно в момента упражнението да се поставям на страната на тоя или оня развяващ се демонстративно къс и мек (и нема как да е инак, щото тия, дето стават, се доказват по едни други начини).
всъщност, съвсем лекинко ме изнервя фактът, че отново сме на колене и длани, готови да направим фелацио на всички, които дори не го искат твърде настоятелно от нас, че при това - и на студено.
разбираш ли, спорът между Русия и Украйна е последната ми грижа - кой крив, кой прав - да се оправят, не са малки деца.
пука ми само за това, че по някаква необяснима (дали) причина за пореден път го отнасяме в ситуация, в която изобщо, ама хич нямаме пръст (само г*з).
и както в оня лаф - все си мисля, че сме стигнали дъното и пак успявам да се удивя колко усърдно можем да кОпаме още надолу.
Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD My Red Love
AR 145 1.4 TS - ex
Можеш ли да ми обаясниш какво трябва да направим в тази ситуация?
Варианти:
1. Да кажем на Украйна да не ни крадат, защото ни е студено, не е морално, а и си плащаме?
2. Да кажем на Русия да пуска колкото се може повече, та колкото и Украйна да краде да остане и за нас нещо?
3. Да заплашим Украйна..........
4. Да чакаме просто да се разберат и ЕС малко да натисне, защото и на тях им е студено.
5. Да си пуснем 3 блок на АЕЦ и
Има и други вариации ама засега толкова.
п.с. не се заяждам, но просто някой изказвения меко казано не са много осмислени.
но принципно има вариант, който би ни помогнал да намалим риска от бъдещи грешки - да речем, по избори да отидем да гласуваме, наместо да отскочим до вилата, на реката, на барбекю, в кварталната кръчма или просто ни мързи
Живко преди време беше казал нещо, с което съм много съгласна - който не ходи да гласува, няма право да мрънка.
докато чакаме друг да ни оправи, все ще си ходим "оправени".
Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD My Red Love
AR 145 1.4 TS - ex
но принципно има вариант, който би ни помогнал да намалим риска от бъдещи грешки - да речем, по избори да отидем да гласуваме, наместо да отскочим до вилата, на реката, на барбекю, в кварталната кръчма или просто ни мързи
Живко преди време беше казал нещо, с което съм много съгласна - който не ходи да гласува, няма право да мрънка.
докато чакаме друг да ни оправи, все ще си ходим "оправени".
Скъпа колежке, не го приемай като заяждане(просто изразявам мнението си), но имам простия въпрос - за кой да гласуваме???
И в момента в който ми отговориш,ти обещавам,че ще изтъкна толкова компромати за него и партията му, че пак ще дойдем на това, че всички са еднакви(просто по различен начин говорят), а пък и с нашето гласуване не виждам как бихме повлияли за в бъдеще на подобна криза, впредвид толкова развитата икономика на страните от ЕС и пак клекнаха и те и не могат да си намерят място, защото икономиките им са толкова тясно свързани вече с природния газ, та камо ли нашата икономически изостанала държавица!!!
Comment