If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Колега а за стандарта на живот в дадена страна се смята по друга формула, БВП се разделя на броя на населението и се получава БВП на глава от населението
Тая формула явно съм я проспал в МИО-то, а и след това в магистратурата по финанси
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
По големина на икономиката, изчислена по паритета на покупателната стойност (ППС), Русия е сред страните с високи доходи и е заела осмо място в света, изпреварвайки икономиката на Бразилия и изоставайки значително от Индия и Китай, се казва в коментар на "Комерсант", който се позовава на проучване на Световната банка.
Авторите на изследването, което обхваща 146 страни, определят Русия като осма по-големина икономика в света. По ППС в цени за 2005 г. Русия е произвела 3,09% от световния БВП. Русия е с малко пред икономиката на Италия - 2,96% от световния БВП, и Бразилия - 2,88%.
Най-голямата икономика в света остават САЩ - 23% от световния БВП за 2005 г., следвани от Китай - 10%, Япония - 7%, Германия - 5%, Индия - 4%, Великобритания - 3,46% и Франция - 3,39%. /
И едно въпросче , наистина ли само аз забелязвам двуличието на "запада" ??? В смисъл някой забелязал ли е какво прави Израел в ивицата Газа , и каде по дяволите са исчезнали онези защитници на териториалната цялостност...... каде са гръмките закани към евреите???? Или арабите нямат деца жени и.т.п ????
Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
В смисъл някой забелязал ли е какво прави Израел в ивицата Газа , и каде по дяволите са исчезнали онези защитници на териториалната цялостност...... каде са гръмките закани към евреите???? Или арабите нямат деца жени и.т.п ????
отвори нова тема
ако съм на кеф шъ зема да ти обясня квотомно стаа там всъщност
дип имам тамън неколко виши по темата
ташак раута пълен
а аок съм ептен на кеф ше ти кажа кво мисли един авер от вкр по темата
И едно въпросче , наистина ли само аз забелязвам двуличието на "запада" ??? В смисъл някой забелязал ли е какво прави Израел в ивицата Газа , и каде по дяволите са исчезнали онези защитници на териториалната цялостност...... каде са гръмките закани към евреите???? Или арабите нямат деца жени и.т.п ????
На кой му дреме за ивицата Газа, там има само пясък. Не търсете човещина и състрадание в политиката. Кавказ е много, много важен регион, ако с това правиш аналогия.
Остави ги ти сега арабите . USA отдавна си има проблеми с Хамас , зак`о и е да се меси .
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
отвори нова тема
ако съм на кеф шъ зема да ти обясня квотомно стаа там всъщност
дип имам тамън неколко виши по темата
ташак раута пълен
а аок съм ептен на кеф ше ти кажа кво мисли един авер от вкр по темата
Не бе то е ясно че с тебе няма да се раазбереме по тези теми А и не ми се отваря нова трема . Това беше риторичен въпрос )
Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment