If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
тая измет, дето им викате ултраси, нали некой ги е пратил там?
те не действат самостоятелно
те са нещатни служители на пушещите и пиещите кафе
сешайсе
Аз като ви казвах вчера, че скиновете/лумпените ще са там вие не ми обърнахте внимание. Само че не са ги пратили пушещите , а разните малоумници от БНС, които бълнуват за "Четвърти райх"!?!...Ей за тва писах, че няма да подкрепя такъв протест
Да бе, и аз съм от Люлин от няколко годин, преди бях пък в центъра, там има определено повече наркомани, да не говорим на други места и райожни, аааааа
Люлински са, щото членуват в "София запад", и са наркомани щото потребяват и се издържат от пласиране на дрога, ясно?
вие па полудехте! НЯКОЙ им бил казал.....кой яе им каже бе? сигурно и по мачовете някой им казва да се бият по градинките, сигурно на малките дебили някой им казав да седят по подлезите след "детска" дискотека и да избиват комплекси като бият чернокожи и всички по-ралични...сигурно някой им е казал днес да се напият и да ходят да вандалстват......несериозни сте! все конспирация виждате!
схемата е направена и е ясна всичките тези "скинари" има някое лидерче, което им казва оди бий се там и т.н.
това лидерче кат му бутнеш 50 кинта, дето на едно място не ги е виждало повече от 2 пъти през живота веднага прави каквото му кажеш
той не е само един, те са няколко групички, 5-6 да речем
тоя е известен...и понеже вече няма възможност да демонстрира псевдонацистките си възгледи по футболните мачове (той беше от ЦСКА), сега се е насочил към поликата...
Беше пълно с гамени. Към 14 ч. почнаха да ги изтласкват на запад по Цар Освободител и полицаите ни препоръчаха да не излизаме от сградата. Лумпените замеряха полицаите с буци лед, но уцелиха някакво момиче, на което му шурна кръв от главата. Просто нямам думи.
Една колежка беше в едно кафе зад ъгъла на 6-ти септември и някакъв, който го гонели ченгетата, влязъл вътре обаче 2-ма от тях го настигнали, изкарали го от кафето и му теглили един пердах.
Помиярска Държава!Помиярски Управляващи.Помиярски народ!
Държава състояща се от помияри,турци и цигани това е България!!!
sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
да точно така
и полекинко с изразите щото тука има ред и шъ се наказваме
Ще се наказваме за кое??
Псувам,обиждам лично някои?
Приемам твоите аргументи.
sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
гледам и се вбесявам....някакви псевдонацистчета и псевдомъже ритат и удрят полицаите с ПАЛКИ, замерят ги с метални ограждения, обиждат ги.....и после полицесйки произвол?!?!?? БОКЛУЦИ!!! това са тези! аз биох го застрелял този! и защо "смелчаци" сте с маски? защо се криете зад качулки и шалове? защо като протестирате не излезнете и не кажете това съм аз! за това се боря!!! измет...
гледам и се вбесявам....някакви псевдонацистчета и псевдомъже ритат и удрят полицаите с ПАЛКИ, замерят ги с метални ограждения, обиждат ги.....и после полицесйки произвол?!?!?? БОКЛУЦИ!!! това са тези! аз биох го застрелял този! и защо "смелчаци" сте с маски? защо се криете зад качулки и шалове? защо като протестирате не излезнете и не кажете това съм аз! за това се боря!!! измет...
Горките кукендери, чак се просълзих. С какво заслужават тези смели, горди и, най-вече, ЧЕСТНИ блюстители на реда и защитници на закона такова отношение... ц-ц-ц, жива да не бях!
Митьо Бомбата: Ех, какви времена бяха... животински времена
Comment