Известие

Collapse
No announcement yet.

Българи ли сме ?14.1.2009

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
    тая измет, дето им викате ултраси, нали некой ги е пратил там?
    те не действат самостоятелно
    те са нещатни служители на пушещите и пиещите кафе

сешайсе
    Аз като ви казвах вчера, че скиновете/лумпените ще са там вие не ми обърнахте внимание. Само че не са ги пратили пушещите , а разните малоумници от БНС, които бълнуват за "Четвърти райх"!?!...Ей за тва писах, че няма да подкрепя такъв протест
    Giulietta 1,6 JTDm 2013
    156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

• Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение

Да бе, и аз съм от Люлин от няколко годин, преди бях пък в центъра, там има определено повече наркомани, да не говорим на други места и райожни, аааааа
      Люлински са, щото членуват в "София запад", и са наркомани щото потребяват и се издържат от пласиране на дрога, ясно?
      Giulietta 1,6 JTDm 2013
      156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

• Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение
        вие па полудехте! НЯКОЙ им бил казал.....кой яе им каже бе? сигурно и по мачовете някой им казва да се бият по градинките, сигурно на малките дебили някой им казав да седят по подлезите след "детска" дискотека и да избиват комплекси като бият чернокожи и всички по-ралични...сигурно някой им е казал днес да се напият и да ходят да вандалстват......несериозни сте! все конспирация виждате!
        схемата е направена и е ясна всичките тези "скинари" има някое лидерче, което им казва оди бий се там и т.н.

това лидерче кат му бутнеш 50 кинта, дето на едно място не ги е виждало повече от 2 пъти през живота веднага прави каквото му кажеш
        sigpic
        днес съм в почивка ---

Comment

• Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
          схемата е направена и е ясна всичките тези "скинари" има някое лидерче, което им казва оди бий се там и т.н.

това лидерче кат му бутнеш 50 кинта, дето на едно място не ги е виждало повече от 2 пъти през живота веднага прави каквото му кажеш
          Има един тип Качо, той се изживява като българския форер, хаха
          Giulietta 1,6 JTDm 2013
          156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

• Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
            Има един тип Качо, той се изживява като българския форер, хаха
            той не е само един, те са няколко групички, 5-6 да речем
            sigpic
            днес съм в почивка ---

Comment

• Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
              той не е само един, те са няколко групички, 5-6 да речем
              тоя е известен...и понеже вече няма възможност да демонстрира псевдонацистките си възгледи по футболните мачове (той беше от ЦСКА), сега се е насочил към поликата...
              Giulietta 1,6 JTDm 2013
              156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

• да се чете "полиТИката"
                Giulietta 1,6 JTDm 2013
                156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

• Беше пълно с гамени. Към 14 ч. почнаха да ги изтласкват на запад по Цар Освободител и полицаите ни препоръчаха да не излизаме от сградата. Лумпените замеряха полицаите с буци лед, но уцелиха някакво момиче, на което му шурна кръв от главата. Просто нямам думи.

Една колежка беше в едно кафе зад ъгъла на 6-ти септември и някакъв, който го гонели ченгетата, влязъл вътре обаче 2-ма от тях го настигнали, изкарали го от кафето и му теглили един пердах.
                  Alfa Romeo 166 2.4 JTD
                  Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

• Помиярска Държава!Помиярски Управляващи.Помиярски народ!
                    Държава състояща се от помияри,турци и цигани това е България!!!
                    sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

• Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
                      Помиярска Държава!Помиярски Управляващи.Помиярски народ!
                      да точно така
                      и полекинко с изразите щото тука има ред и шъ се наказваме
                      Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

• Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
                        да точно така
                        и полекинко с изразите щото тука има ред и шъ се наказваме
                        Ще се наказваме за кое??
                        Псувам,обиждам лично някои?
                        Приемам твоите аргументи.
                        sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Помиярска Държава!Помиярски Управляващи.Помиярски народ!
                          Зиг хайл, бе китайци
                          Giulietta 1,6 JTDm 2013
                          156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Ще се наказваме за кое??
                            Псувам,обиждам лично някои?
                            Приемам твоите аргументи.
                            ти си помияр, циганин или турчин?
                            или аз?
                            или?

лекинко с изразите просто
                            тука не е стазиона нито площадаред НС
                            мисли се преди да се пише
                            или поне така трябва

то и там трябва първо да се мисли после да се крещи ама мисленето изначално е сложен процес
                            Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

• гледам и се вбесявам....някакви псевдонацистчета и псевдомъже ритат и удрят полицаите с ПАЛКИ, замерят ги с метални ограждения, обиждат ги.....и после полицесйки произвол?!?!?? БОКЛУЦИ!!! това са тези! аз биох го застрелял този! и защо "смелчаци" сте с маски? защо се криете зад качулки и шалове? защо като протестирате не излезнете и не кажете това съм аз! за това се боря!!! измет...
                              няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

• Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение
                                гледам и се вбесявам....някакви псевдонацистчета и псевдомъже ритат и удрят полицаите с ПАЛКИ, замерят ги с метални ограждения, обиждат ги.....и после полицесйки произвол?!?!?? БОКЛУЦИ!!! това са тези! аз биох го застрелял този! и защо "смелчаци" сте с маски? защо се криете зад качулки и шалове? защо като протестирате не излезнете и не кажете това съм аз! за това се боря!!! измет...
                                Горките кукендери, чак се просълзих. С какво заслужават тези смели, горди и, най-вече, ЧЕСТНИ блюстители на реда и защитници на закона такова отношение... ц-ц-ц, жива да не бях!
                                Митьо Бомбата: Ех, какви времена бяха... животински времена

Comment

Working...
                                X