Известие

Collapse
No announcement yet.

предно ли ... не ми го хвали

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
    Без да чета коментарите долу, само като видях снимката и погледнах гумите и ми стана ясно, че са ЛЕТНИ - Шарката...
    Ама какви пергели прави пък с тях на снега ?
    Отде $ за зимни гуми , Гъзарията е важна - а в бара седят на по едно кафе (ако почерпи някой)
    Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
    Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
    Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
      Ама какви пергели прави пък с тях на снега ?
      Отде $ за зимни гуми , Гъзарията е важна - а в бара седят на по едно кафе (ако почерпи някой)
      Колко такива има, ако знаеш

Това, че някоя кола не се обслужва както трябва не означава, че колата е лоша...

Comment

Първоначално публикувано от ja. Покажи съобщение
        Колко такива има, ако знаеш

Това, че някоя кола не се обслужва както трябва не означава, че колата е лоша...
        Знам , познавам 2-ма от тоя тип с такива с такива коли . За тях е важни колко куритистки ше минат през предна дясна или задна седялка .
        А колата не си е лоша в никакъв случай , Може би единствения модел на БМВ който да ми харесва от където и да го погледна .
        Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
        Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
        Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

е38 си е последното готено бмв
          sigpic
          днес съм в почивка ---

Comment

True, true...
            Готина е колицата много, няма спор. Няма какво да си кривим душите. Това, че примерно колата не е подготвена за сезона е друга тема...
            Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от hsr Покажи съобщение
              Как може така да ни пренебрегвате?
              Да бяхте сложили поне една Алфа за разнообразие
              http://www.bmwpower-bg.net/forums/vi...c.php?t=126058

Гумите са виновни
              По отговорите на темата в бмв форума може да се съди грандоманщината на повечето притежатели на тая марка там... ГОлям СУВ и веднага след енго- голяма представителна кола... хамериканска работа!

Колкото до неизкачилата се 7-ца - ми да гумите са и от летния сезон - изненадкаааа!

Даването на газ, води до пристрастяване!
              Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
              Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Първоначално публикувано от ja. Покажи съобщение
                Тъй верно, ама нали треа да се оплюе БМВ То с тия гуми незнам коя кола ще издрапа там
                Всяка с предно
                155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

Всяка с предно
                  заблуждаваш се
                  sigpic
                  днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
                    заблуждаваш се
                    Колега, нямам кой знае колко стаж като шоьор, карал съм коли предимно с предно и за задното не мога да дам обективно мнение, но смея да твърдя, че точно там където е спряло БМВ-то, всяко от колите с предно които съм карал ще мине с каквито и да е гуми.
                    Без значение зимни/летни и с не повече от 2 мм. грайфер
                    155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

Всяка с предно
                      Само така си мислиш, на Дървеница вчера гледах един подобен екземпляр с Тойота - предно ама с летни или много калпави гуми ... аварийките и се тътри на равното с 5 км... колата танцува джайв по шосето ... стигне ли до баир, особенно спре ли - пиши го същия.
                      Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                        Само така си мислиш, на Дървеница вчера гледах един подобен екземпляр с Тойота - предно ама с летни или много калпави гуми ... аварийките и се тътри на равното с 5 км... колата танцува джайв по шосето ... стигне ли до баир, особенно спре ли - пиши го същия.
                        И това какво общо има със снимката?
                        Не съм казал, че кола с предно може да мине твсякъде!
                        155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

Вчера с летните щом се прибрах в 7 вечерта - шампион имал съм зимни гуми които се държат по зле. Нито 1 път не ми занесе малко пребуксува на 1 тръгване но си е нормално тук посоките са нагоре надоло и стъпала
                          156 1.8 TS

Comment

И това какво общо има със снимката?
                            Не съм казал, че кола с предно може да мине твсякъде!
                            Тоя с бавареца не е ли спрял в началото на мостчето над Яворов - там е наклонено ако не греша?
                            Та общото е, че с неподходящи гуми и предното може да не тръгне
                            Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                              Тоя с бавареца не е ли спрял в началото на мостчето над Яворов - там е наклонено ако не греша?
                              Та общото е, че с неподходящи гуми и предното може да не тръгне
                              Не съм от София и незнам къде е спрял. Това, което виждам от снимката е, че ако има наклон то той е незначителен. Незнам, може и да е оптическа измама.

Иначе си прав, че и кола с предно може да закъса при определени обстоятелстава, но тук говорим за тези от снимката.
                              155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

Не съм от София и незнам къде е спрял. Това, което виждам от снимката е, че ако има наклон то той е незначителен. Незнам, може и да е оптическа измама.

Иначе си прав, че и кола с предно може да закъса при определени обстоятелстава, но тук говорим за тези от снимката.
                                ясно е че не знаеш какъв е наклона
                                там дето се е набутал в пресен сняг+киша и с 4х4 мое да се пързаля
                                Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Working...
                                X