Да не се чудите после кой гласува за тези титани на мисълта.
Известие
Collapse
No announcement yet.
кой е най-добрият министър-председател?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от bager Покажи съобщениеИ сега какво излиза? Който не харесва Кост-оффф, е от под средно интелигентното население в България, или е пенсионер!не ми изопачавай думите .
sigpicAlfa 155 2.0 16v
Comment
-
Първоначално публикувано от galinves71 Покажи съобщениебат серго си е гот
От изброените тук е един от най големите бездарници по зле и от Виденов защото повремето на виденов нямаше никакви чужди инвестиции нямаше сапард нямаше и европейски фондове имаше стотици хиляди безработни ....и така на татък, а Станишката с всичките тези жокери в ръцете докара страната до най голямата криза след Виденов насам .sigpicAlfa 155 2.0 16v
Comment
-
Първоначално публикувано от dimo Покажи съобщениеОт изброените тук е един от най големите бездарници по зле и от Виденов защото повремето на виденов нямаше никакви чужди инвестиции нямаше сапард нямаше и европейски фондове имаше стотици хиляди безработни ....и така на татък, а Станишката с всичките тези жокери в ръцете докара страната до най голямата криза след Виденов насам .sigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщениеЩо говориш глупости. Вземи ти да се замислиш малко. Костов разбил СС и затова 7 години след него не могат да я възстановят. Първо тогава гл. прокурор беше друг ама няма смисъл да споря с коне с капаци, комунисти и тем подобни и затова ще кажа само, че на такъв народ - такива управници. Заслужаваме си дереджетоАко ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеМного се надявах някой да го каже - който не харесва Костов е комунист! Що не си се родил 20-30 години по-рано, найш ква кариера щеше да направиш в комсомола!И до другия колега - любезно го съветвам да си проверява информацията. Като за начало да започне с това кога изтичат седем години от 1992-ра.
обобщава, и в тези, които изброява се случва да влизат комунистите.
явно ти си от конете с капаци, защото не вникна в това, което той на писа или спадаш в тем подобните.. незнам...sigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Първоначално публикувано от dimo Покажи съобщениеидеите на Стамболов и на Станко Тодоров са абсолютно противоположни с какво втория е по добър от първия ?
Не съм фен на ком. партията и никога не съм бил, а да не говорим че като държавен служител от новата генерация нямам и право на това, не съм и не съм бил член на службите, така че не можеш да ме обвиниш в пристрастия, но когато при някой премиер се направи /построи/ толкова в Бг. и икономиката и тръгне така стремително нагоре, както е било през 70-те години на миналия век....тогава ще сравняваш сегашните крадци и мошеници /некадърници/ с управниците които наистина са направили нещо за страната си...
Ай със здраве и се надявай /моли се/ да имаме пак подобни /като посочените от мен/ премиериMitsubishi Outlander
Mitsubishi Space Star
Daihatsu Terios
Comment
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение"коне с капаци, комунисти и тем подобни"
обобщава, и в тези, които изброява се случва да влизат комунистите.
явно ти си от конете с капаци, защото не вникна в това, което той на писа или спадаш в тем подобните.. незнам...Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеА в какви по-точно мъдри мисли трябваше да вниквам?sigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Първоначално публикувано от Crusader Покажи съобщениеМладежо, тия горепосочените плъхове не са направили и наполовина толкова /добро/ за България спрямо Тодоров.
Не съм фен на ком. партията и никога не съм бил, а да не говорим че като държавен служител от новата генерация нямам и право на това, не съм и не съм бил член на службите, така че не можеш да ме обвиниш в пристрастия, но когато при някой премиер се направи /построи/ толкова в Бг. и икономиката и тръгне така стремително нагоре, както е било през 70-те години на миналия век....тогава ще сравняваш сегашните крадци и мошеници /некадърници/ с управниците които наистина са направили нещо за страната си...
Ай със здраве и се надявай /моли се/ да имаме пак подобни /като посочените от мен/ премиери
- нямаше почти никакви пари, освен яки дългове към чужбина-12 милиарда долара и още 5-6 милиарда вътрешна фирмена задлъжнялост.
- никакви фондове, пенсионните не са отделени със закон и бяха изпразнени-затова труда на тези които са роботили от 1947-1996, когато се създадоха такива фондове го НЯМА, изяден е
- фирми от типа на Кремиковци, БГА Балкан, и още един болюк с огромни дългове към газави дружества, НОИ, към БДЖ, доставчици и прочее, Фирми като Завода за Тежко машиностроене в Родомир, ЗДУ Стара Загора, ЗММ, наляти милиарди в техника, за която няма пазари и не работи
- 1 лев равен на един долар, ама на хартия, никаква обмяна на валута, защото няма реални постъпления за този курс, .
- икономика от съветски тип, непазарна, функционираща на базата на разпределението в СИВ и като рухна и СИВ рухнта и тая измислена икономика
Унищожено селско стопанство, защото е колективизирано, реколта се събира от ученици и граждани насила, иначе работят баби и виетнамци,
-пълна икономическа зависимост от СССР-каквото каже КПСС, това ставаше,
- в провинцията нямаше почти нищо, освен хляб, сирене, сапун,олио и едни салами, тип наденици.Месо, бира, сухи колбаси, някакви по-добри стоки се караха веднъж месечно и се разменяха главно със свои хора,
- за кола, мосвич, се чакаше 5-7 години, а за Лада поне 10.,за руски цветен ТВ пок ред пред ЦУМ.
-Ако работеше за другаря Кадафи, държавата ти прибираше около 70% от заплатата и доларите можеше да си ги харчиш в Кореком с бонове....
-а колко се крадеше тогава./но беше според кастовата сълбица, колкото си по високо в стълбата на БКП, толкова повече можеше да бъркаш в кацата/.... а сега пак крадат децата на същите личности най вече
ами засега мисля че е достатъчно
В нито една комунистическа държава нямаше свестен ръководител, защото ако имаше, то той щеше да направи всичко възможно да се изъкне от лагера, наречен социалистически и съоветно Кремъл нямаше да го търпи по тая причина ходихме в Чехия с войски и се канехме да посетим и Полша......
Когато ти си бил на 18 години, въпросният Тодоров отдавна не беше никакъв и не знам, как си разбрал, че е добър политик или каквото там е бил, освен по спомени на твои по възръстни родственици?Моите уважения към тях, но не са били прави.
Пари правихме от-реекспорта на 400 хиляди тона годишно неф, понеже бай Тошо се целуваше навсякде с Брежнев, имахме по 800 хиляди тона на година, другото идваше от сделки с оръжие, наркотици и накоя друга законна дейност.
Но накрая и СССР фалира и СИВ се разпадна, това е цялата картинка
А със здраве и наздравеLast edited by fred; d.m.y г., 16:41.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от dimo Покажи съобщениеОт изброените тук е един от най големите бездарници по зле и от Виденов защото повремето на виденов нямаше никакви чужди инвестиции нямаше сапард нямаше и европейски фондове имаше стотици хиляди безработни ....и така на татък, а Станишката с всичките тези жокери в ръцете докара страната до най голямата криза след Виденов насам .
Comment
-
Най - добрия политик измежду сички тия е царя.....когато всички тия изброените ги е гонел пубертета, и са нямали хабер че някой ден ще са мин-преди, царя се е учел на политика.....не коментирам иматите му, подбудите му и прочее но аз съм твърд привърженик на система в която един командва всички - в случая цар да речем - така всеки ще знае че за хала е виновен тоя, а не 100 сини, червени или жълти депутата...."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеВ нито една комунистическа държава нямаше свестен ръководител, защото ако имаше, то той щеше да направи всичко възможно да се изъкне от лагера, наречен социалистически и съоветно Кремъл нямаше да го търпи по тая причина ходихме в Чехия с войски и се канехме да посетим и Полша......"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеЧехия едно на ръка, но Тито поне пускаше сърбите навънка, щото всеки от тях имаше хора вътре, и пращаше тва марки и гущери в държавата......затва слет толкова войни те пак дишат по добре.....пък за китайския комунизъм даже не искам да се обаждам....
Но и той си беше диктатор от източен тип, макар и по различен, ама нейсе......
А скоро ще се спомине Ким Чен Ир, тия пък какви са....Last edited by fred; d.m.y г., 16:01.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
Comment