Първоначално публикувано от Crusader
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Толерантни ли сме?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от PEPI-2ALFA Покажи съобщениеАз. Докато гледах си мислех точно за тия теми тук. Даже и други мисли ми дойдоха , ама айде да не съм толко подозрителен.Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениеСподели за тия дето сме го изпуснали, моля166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена
Comment
-
Ами не съвсем.I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщениеАми не съвсем.166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена
Comment
-
така, дай сега да потърсим във форума дали някой е писал, че всички цигани са пичове, та дрънкатI just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
Пропусна да кажеш защо англичани повече няма да се върнат тук или да похарчат и пени за имот у нас. Пропусна на разкажеш за чорлавата циганка, която се нахвърли върху дядото и екипа и за нейната "толерантност" и за това как ние българите сме се превърнали в заложници в собствената си държава...
...Лошото е че ако се опташ да си справедлив, те обвиняват е "етническа нетърпимост"...как ли пък съм толерантен към евреи, арменци, власи...как пък само циганите ми бъркат в очите а ...и защо ли ?Mitsubishi Outlander
Mitsubishi Space Star
Daihatsu Terios
Comment
-
Дали защото нещо не достига, за да се разбере проблема?I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
Първоначално публикувано от Crusader Покажи съобщениеНакой да гледа снощи ОФ?
Как ще обясните на дядо Христо, ветеран от войната, фелдшер, 40 години работил за тая държава, та ще му обясните ли кво се случва с къщичкат му в с. Мечка Плевенско?
Ще съм толерантен когато към, семейството ми, нацията ми и расата ми са толерантни, не ми пука дали ще ме наречете нацист, шовинист, или каквото там се сетите...мангалите или ще станат примерни граждани на тая държава или ще мрат!Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Добре, ще се опитам да обясня нещо. Харесваме или не харесваме, няма голямо значение. Не можем да се отнасяме с коя да е етническа или социална група по различен начин. Трябва да променяме тези, които не харесваме в положителна насока, защото с игнориране не се получава - прекалено скъпо излиза, в прекия смисъл.I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщениеДобре, ще се опитам да обясня нещо. Харесваме или не харесваме, няма голямо значение. Не можем да се отнасяме с коя да е етническа или социална група по различен начин. Трябва да променяме тези, които не харесваме в положителна насока, защото с игнориране не се получава - прекалено скъпо излиза, в прекия смисъл.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Crusader Покажи съобщениеПропусна да кажеш защо англичани повече няма да се върнат тук или да похарчат и пени за имот у нас. Пропусна на разкажеш за чорлавата циганка, която се нахвърли върху дядото и екипа и за нейната "толерантност" и за това как ние българите сме се превърнали в заложници в собствената си държава...
...Лошото е че ако се опташ да си справедлив, те обвиняват е "етническа нетърпимост"...как ли пък съм толерантен към евреи, арменци, власи...как пък само циганите ми бъркат в очите а ...и защо ли ?Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеА бълрагите дето крадат и не са примерни граждани, да живеят ли да мрат ли.,,,,,,Last edited by търтей; d.m.y г., 19:29.Mitsubishi Outlander
Mitsubishi Space Star
Daihatsu Terios
Comment
-
Първоначално публикувано от Crusader Покажи съобщение...and justice for all...ей за тва си мечтая!Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
У булгаристан има, ако "награбиш" циганите си "нетолерантен" а на мен шефа ми казва "по полека, че кат дойдат тия от хелзинкския комитет..." е как да си върши човек работата и да справедлив...
...да го духат мангалите от хелзинкския комитет, така я разбирам аз и така ще си я върша...да видим до кога!Mitsubishi Outlander
Mitsubishi Space Star
Daihatsu Terios
Comment
Comment