Известие

Collapse
No announcement yet.

Толерантни ли сме?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
    Тя теорията се съгласихме, че е вярна. Но циганите не са виновни
    Ни най-малко
    Те се оправят добре според социалната рамка, в която се движат.
    Просенето и кражбите са бизнес и то доста доходен, а не вътрешна необходимост - това мисля е ясно за всички, или греша?

Тъй че що да не вземат 20- лв да гласуват - ми тука чета във форума как изборите нямали значение (от УЖ интелигенти хора) - е като нямат значение що дане вземат 20 лв - все е кяр.
    А да спомена ли тия чисти арийци и отявлени неонацита наркомани дето за 300 лв оакаха единствения опит за гражданско общество в последните години?
    Някъде да съм казал, че циганите са виновни за всичко?
    И те си имат много трески за дялане ... но в случая имам предвид друго, безогледната позитивна дискриминация спрямо тях бие жестоко по вътрешния ни ред точно по теорията на счупения прозорец.
    А ако ще спорим дали има или няма такава безогледна - мога да те зарина с примери...
    Пък като как и защо се прави вече е по-интересния въпрос?

Колкото до "неонацитата" - кукиш нацисти, беха обикновени дроги и хулиганчета ... на отчет в милицията, които действаха по активно мероприятие.
    Last edited by morfius; d.m.y г., 17:01.
    Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
      Какво да им обръщаме внимание, поредното активно мероприятие - тия тениски бяха от една предизборна кампания на СДС.
      Та който може да обясни като как тениски от митинг се озовават чистички, на гърбовете на мръсни екземпляри в деня на изборите ще ми е много забавно.
      Прочети пак и помисли!!!!!
      ..автора им е направил грешка, която за съжаление е вярна
      По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
      https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Какво да му чета, имах няколко такива вкъщи.
        Ти помисли пак...

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

И те си имат много трески за дялане ...
          факт

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
          Пък като как и защо се прави вече е по-интересния въпрос?
          това си струва да се обсъди

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
          Колкото до "неонацитата" - кукиш нацисти, беха обикновени дроги и хулиганчета ... на отчет в милицията, които действаха по активно мероприятие.
          за мен всички нацита са идиоти
          активното мероприятие (въх кви термини знаеш) също така е безспорен факт
          мисълта ми е че тия уж са арийци ама постъпиха хилядократно по-зле от циганите ...
          щото то крадене на кокошки до крадене на свобода има огромна разлика
          Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Какво да му чета, имах няколко такива вкъщи.
            Ти помисли пак...
            Ако аз чета тениската..разбирам, че българина съм АЗ...а не тоя дето е носи!!!!....
            Ако говорим за приобщаване би трябвало да пише"България това съм аз"

Comment

• Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
              Ако аз чета тениската..разбирам, че българина съм АЗ...а не тоя дето е носи!!!!....
              Ох аз ли криво обяснявам, ти ли криво четеш...
              Логото - България, това си ти! няма грам общо с никакво приобщаване, интеграция и сие... а е предизборен девиз на СДС.

Comment

• Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                до колкото знам за да си българин просто трябва да си роден в България а цинагините не са родени в Узбекистан тоест те са си българи
                .::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.

Comment

• Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщение
                  до колкото знам за да си българин просто трябва да си роден в България а цинагините не са родени в Узбекистан тоест те са си българи
                  Теорията ти е вярна!...но говорим за един надпис на едни тениски използвани за предизборна агитация
                  п.с. виж предната страница на темата!

Comment

мисълта ми е че тия уж са арийци ама постъпиха хилядократно по-зле от циганите ...
                    Мисълта ти е да сравняваш етническа група с наркоманска група?!?
                    Наркотиците имат разрушително действие в/у мозъка и разума... усещаш ли се какви сравнения правиш от толерантност

Comment

• арийци - цигани
                      раса - раса

Comment

Ох аз ли криво обяснявам, ти ли криво четеш...
                        Логото - България, това си ти! няма грам общо с никакво приобщаване, интеграция и сие... а е предизборен девиз на СДС.
                        Тотално сбъркан
                        Всеки си има свое виждане..спора май ни е излишен

Comment

• проблема , е че тези така наречени арийци за истинските арийци от хитлерово време биха били славянски материал за сапун

на някои им липсва или образованието или общата култура и нямат и понятие какво се казва в доктрините на хитлер, гьорин и сие. все компания от изроди, смятащи славянските народи за измет, която трябва да бъде изтребена за да се освободи място за висшата арийска раса
                          sigpic
                          днес съм в почивка ---

Comment

арийци - цигани
                            раса - раса
                            Я пак ?!?
                            Циганите раса ли са
                            Май някой бърка етнос и раса
                            То не, че арийците са раса... те са малка част от бялата раса.

Comment

Я пак ?!?
                              Циганите раса ли са
                              Май някой бърка етнос и раса
                              То не, че арийците са раса... те са малка част от бялата раса.
                              е така де
                              за едно и също нещо говорим

Comment

• За какво говорим, че поведението на група дроги е същото като на циганите ли
                                Мислиш ли, че в гетото щяха да откажат тия 300 кинта?

Това просто да видиш как готино се свежда до абсурд една теза

Но интересното както казах е друго - като как и защо?

Comment

Working...
                                X