Квото му кажат - тва прави, тъй че....
Известие
Collapse
No announcement yet.
Слави Трифнов в политиката?!
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщениеКвото му кажат - тва прави, тъй че....145, 1.6 boxer
156, 2.4 JTD - ex
Giulietta, 2.0 JTDm
Comment
-
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от trouble Покажи съобщениеЩе се изкажа кратко - Не смятам Слави Трифонов за по-различен от досегашните политици!Last edited by fred; d.m.y г., 13:47.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеПоредния демагог, дирижиран от сенчестия бизнес, да не кажем по директно-тъмния.Сметкита на фирмите на този "патриот и нравоучител" са в офшорни фирми в чужбина и не плаща почти никакви данъци...., а спонсори са му били винаги фирми близки на ДПС и БСП"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от pa4ito Покажи съобщениеЕ тва па ако не е проф. Вучков, здраве му кажи
Мисля, че Слави няма да влезе в политиката, защото той обича да се изявява в публичното пространство, а също така и като лидер. В политиката ще го стъпчат бързо и смятам, че той го осъзнава. А и много по-лесно е да седиш отстрани и да разлайваш кучетата, отколкото да измислиш нородоугодна теза, че и да я защитаваш след това.Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Първоначално публикувано от suscrofa Покажи съобщениеДай нещо конкретно така звучиш като журналист от СКАТ. И още по зле, звучиш като мен самият на моменти.
Колкото за другото, въпросният е пръв приятел на Гергов, който сега стана и член на висшия съвет на бсп, това го е заявявал той неколкократно, общо взето в нета е пълно с инфо, чел съм и пресата, нямам за цел да му правя архив -ама ползвай гугъл, излиза инфо, а "газоувър" си висеше годин в предаването му.
Колкото до звучението, кой знае, понягкага е за добро, друг път за зло
http://www.slava.bg/news/8750.html
http://edno.info/f/showthread.php?t=1010Last edited by fred; d.m.y г., 16:51.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Няма да защитавам Слави и все пак ще спомена 2 факта от моя живот.. 2 пъти пред очите ми е изиспвал по 20хил лв. за домовете за сираци в Севлиево....
Сетете се колко пари е дарил! Колко кампании е направил....
А сега КОЛКО политици са направили това??? КОЛКО???
И к'во излиза... Никой от вас не иска промяна в системата, защото нямало кой??
МОЛЯЯЯЯЯЯЯ??? пак оправдания!!!
Ако така продължаваме да стоим НИКОГА НИЩО НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНИ!!!
Абе хайде ударете по един подпис пък се надявайте поне или поне го направете заради другите!!
Слави иска смяна на ИЗБИРАТЕЛНАТА СИСТЕМА!
ТОЙ не е казал че той ще влезе и ще иска за него да се гласува!
Но ако се СМЕНИ СИСТЕМАТА, ще има НОВИ хора от КОИТО ДА СЕ НАДЯВАМЕ ЧЕ ЩЕ СЕ ПРОМЕНИ НЕЩО!!!!
А в противен СЛУЧАЙ ще си останат КОСТОВ, СЕРГЕЙ И ЦЯЛАТА ТАЗИ СГАН и нищо няма да се промени!
Така имаме ШАНС какъвто и да е бил ТОЙ! Шанс и надежда за нещо!
Стига с тоя скептицизъм!!! Защото ако се промени избирателната система и после се направят промени в закона да може народа да свиква референдум то много неща може да се променят и ако не друго то народа ЩЕ ИМА ГЛАС!!!
Това искам аз! Искам да ЗНАМ ЧЕ ИМАМ ГЛАС! А като пак се качи някоя ИЗМЕТ в политиката с МОЯ ГЛАС ще мога да я махна и РАНО или КЪСНО ще дойдат едни хора и политици КОИТО ЩЕ ЗАПОЧНАТ ДА КРАДАТ ПО-МАЛКО и ще започнат да дават повече на хората!!
За кого бих гласувал ли ако е пропорционална системата ли??
МОга назова поне 2-3 ма мои преподаватели които са се опитвали да влязат в политиката но шайбата ги е изплюла заради тази СИСТЕМА!!! Наистина СТОЙНОСТНИ хора които МИЛЕЯТ ЗА ТАЗИ СТРАНА! Мога да посоча кръстника ми, който е учен човек и доктор и е част от общ. съвет на СЕВЛИЕВО.... И още много други! НЯкои може да се променят като влязат там горе, но ще знам че ПОНЕ ЩЕ СЪМ ДАЛ ГЛАС и после ще ги махнем...
НА това може да разчитаме и да се надяваме!!!! Друг ВАРИАНТ НЯМА!!!
А ако продължавате да хленчите и само да се ОПРАВДАВАТЕ ТО 100% НИЩО НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНИ!!!
НО ПОНЕ СЕГА има НЯКАКЪВ ПРОЦЕНТ на който може да се надяваме, че ще промени нещо и ще станем истинска държава....
Трета година уча Администрация управление... Стажове имам и в министерството.... Ами или и аз трябва да стана КАЛЕН ТЕМЕРУТ или нямам шанс да вляза политиката и администрацията и това не е само за МЕН ТОВА Е И ЗА КОЛЕГИТЕ МИ, кОИТО искат да променят нещо в ТАЗИ СКАПАНА ДЪРЖАВА!!!!
АКО НАИСТИНА нещо не се промени, то тука ще продължават да си остават хленчещите песимисти и мафиоти....
Аз лично смятам да не се хабя повече и ако няма изход и аз ще се разкарам от тая държава! Не защото не ми ПУКА А НАПРОТИВ ЗАЩОТО ПРЕКАЛЕНО МИ ПУКА!!! ТОЛКОВА МИ ПУКА, че ще е ме е яд да знам че се опитвам непрестанно да променя нещо и НИЩО НЕ СТАВА!!! НО ОБВИНЕНИЯ НЯМА ДА ПРОМЕНЯМ защото съвеста ми ще е чиста.....
Това е... Нека продължаваме да губим надежда...това е целта на всички 240кални говеда и фирми околко тях...Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
КАЛ винаги може да се хвърля срещу всеки и всички... В Б-я хората са овце и вярват на най-малко окаляните...Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
by RUBIG service
Comment
-
Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
Слави иска смяна на ИЗБИРАТЕЛНАТА СИСТЕМА!
ТОЙ не е казал че той ще влезе и ще иска за него да се гласува!Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение@VFTI
Колега, маркуча нееднократно пред очите ми е призовавал да НЕ се гласува изобщо - от тук нататък няма какво да говоря.Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Добре какво ви пука за маркуча??
Или не искате промяна на избирателната система?
Защото на мен не ми пука толкова за него, а за това че имаме шанс да променим избирателната система от там изхождам оттам изхождат и всичките ми НАДЕЖДИ..
Ако се подпишете, то вие няма да подкрепите него, а ще подкрепите една промяна... От това трябва да се ръководите....
П.ПСлави в политиката има и "!?!? " накрая....
П.П Не само той! Всички повярваха на царя....Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
by RUBIG service
Comment
Comment