Известие

Collapse
No announcement yet.

Слави Трифнов в политиката?!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
    Ако се подпишете, то вие няма да подкрепите него, а ще подкрепите една промяна... От това трябва да се ръководите....

П.П Не само той! Всички повярваха на царя....
    Точно с това в болда НЕ съм съгласен, тая подписка изключително касае само него, никаква друга стойност няма.

Тук не опира до вяра - а до добър ПиАр - точно за това за което му плащат, той направи своята част от образа на спасителя в ръжта за вярващите, а НЕ е повярвал в него.
    Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
      А не винаги, едно време викаше, че оня национален предател сакса, щял да донесе промяна.
      Нееднократно не значи винаги
      Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
        Нееднократно не значи винаги
        Аз просто държа да подчертая такъв ключов момент
        Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Ако искаш промяна - гласувай за политическа сила, която предлага такава промяна.
          I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
          Roosevelt

Comment

Значи, принципно, няма как да се извърши политическа реформа с НЕполитически методи
            Това нито съм го измислил аз, нито пък го казвам от мое име
            sigpic

Comment

Ама то е ясно че не може...Обаче е важно да се покаже, че народа има ГЛАС!

То друго може да не се постигне...Но правителството може да започне наистина да се замисли...

И какво ако влезе в политиката?

Ако загази ще го махнем, пък ако нещо се оправи най-послее...

Не виждам какво по лошо може да става в тази държава...Не смятам че и сегашните ще крадат по-малко...
              Не виждам нови лица? Защото новите и честни лица трябва да са част от някоя корумпирана партия.... Казах ви за стойностните хора за мен, които обаче нямат шанс да влязат в политиката докато не се корумпират...

Няма да убеждавам никого...
              Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
              exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
              ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
              ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
              by RUBIG service

Comment

Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщение
                Ако искаш промяна - гласувай за политическа сила, която предлага такава промяна.
                и кво? гласуваш за политическа сила А да я наречем. обаче А няма мнозинство в парламента и се коалира с политическа сил Б, които обаче са подлоги на политическа сила В, а те от своя страна са ти опозиция. и кво правим? даваме мандата на ДПС пак...ммммне
                и още - гласуваш за политическа сила А по листа. четеш листата...първите 5 си ги чувал. а след тях? Майка му, баба му, лелично му, майстора дето му е оправил бойлера...кой ли не. пародия.
                няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Ама то е ясно че не може...Обаче е важно да се покаже, че народа има ГЛАС!

То друго може да не се постигне...Но правителството може да започне наистина да се замисли...

И какво ако влезе в политиката?

Ако загази ще го махнем, пък ако нещо се оправи най-послее...

Не виждам какво по лошо може да става в тази държава...Не смятам че и сегашните ще крадат по-малко...
                  Не виждам нови лица? Защото новите и честни лица трябва да са част от някоя корумпирана партия.... Казах ви за стойностните хора за мен, които обаче нямат шанс да влязат в политиката докато не се корумпират...

Няма да убеждавам никого...
                  Е ясно, че всеки си има убеждения и мнения, ама затова не гласувах за царя примерно, тоест случая е аналогичен
                  Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                  Нагоре по стълбата, която води надолу
                  sigpic

Comment

Не е точно , че да не го касае.До колкото знам разликата м/у двете системи и точно толкова тънка , че ако се извърши смяна , то той може да се кандидатира доста по-спокойно и с доста по-големи шансове да го изберат.
                    мене ме нема, в целата схема........

Comment

2 пъти пред очите ми е изиспвал по 20хил лв. за домовете за сираци в Севлиево....

Сетете се колко пари е дарил! Колко кампании е направил....
                      Ето това е пример как с пари можеш да си купиш народната любов.

Утопия... Мисля, че си трезвомислещ човек и дори и ти не вярваш на това, което си написал...
                      Не разбирам защо се палите толкова по този въпрос, та тази инициатива я имаше още преди година, две от една парламентарно представена партия, която не е в тройната коалиция.Защо тогава никой, дори и "патриота" Слави не я подкрепи, а сега му хрумва такова нещо, когато на вратата чукат поредните избори???
                      Някой замислял ли се е защо той не критикува конкретно ДПС (изключая някой от тъпите му бъзици и толкова)???
                      sigpicAlfa Romeo 155, 2.5, V6/ GTV 2.0 TB V6 / 146 TS, 2.0 Junior/ 145 TS, 2.0 16V/ Giulietta 1.8, 166 2.0 V6 TB

Comment

Ще видим и Славчо,какво ще постигне с тая подписка....квото постигнахме с протеста ми се струва....!!!!!!!!

ALFA 145 1.6 ТS `97
                        & ALFA 156 1.8 TS '99

Comment

Първоначално публикувано от sen7 Покажи съобщение
                          Не е точно , че да не го касае.До колкото знам разликата м/у двете системи и точно толкова тънка , че ако се извърши смяна , то той може да се кандидатира доста по-спокойно и с доста по-големи шансове да го изберат.
                          Мисля, че тази гледна точка ми беше убягнала! Може би това е една от най-вероятните цели на подписката. Щото напоследък битието ме научи винаги да се опитвам да разбера мотивите и кой би имал интерес от нещо си... т.е. не вярвам вече в каузи и идеи! Личното ми предпочитание е да гласувам за личности, а не за идеи обачееее... сега като се замисля... вече май не знам за какво да гласувам!
                          Мисля, че с този пост ме разколеба и няма да се подпиша!
                          Have A Nice Day
                          o/_______\o
                          (Оo=\°/=oO) Alfa Romeo 156 1,8TS '00 ГИ "Фобос"
                          []=о===о=[]

Comment

По принцип, смятам, че в нашия случай, мажоритарната система е по-добър вариант, защото при нея има една идея повече отчетност. Гласуваш за конкретна личност и си търсиш резултатите.
                            Референдумите са също висша форма на демокрация.
                            Но и двете неща е правилно да се прокарат чрез гласуване на избори.
                            I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                            Roosevelt

Comment

Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщение
                              По принцип, смятам, че в нашия случай, мажоритарната система е по-добър вариант, защото при нея има една идея повече отчетност. Гласуваш за конкретна личност и си търсиш резултатите.
                              Референдумите са също висша форма на демокрация.
                              Но и двете неща е правилно да се прокарат чрез гласуване на избори.
                              Остави, че е правилно, това просто е единственият вариант
                              Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Аз лично пък не смятам, че мажоритерната система е правилната.Тя е по остаряла и несъвършенна.В класическия и вид си е несправедлива.Защо.В избирателен район N се явява лицето У и З.Лицето У печели 52%, 48% на лицето З в този случаи се губят безъзвратно и вота на тези граждани на практика не се зачита.Прилаганата у насв момента система е доста по добра.
                                Така или иначе в листите на партиите ще са си същите, които ще се явят и в единия и в другия случай.Но ако са в досегашната пропорционална система, то в народното събрание ще се отчетат вота и на двете лица, партиии и т.н.
                                Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                                Нагоре по стълбата, която води надолу
                                sigpic

Comment

Working...
                                X