Известие

Collapse
No announcement yet.

Защо все по малко хора гласуват?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Защо все по малко хора гласуват?

Тази сутрин прочетох ето това:

http://www.vsekiden.com/?p=45798

Не го поствам, за да нападам Костов, а защото това е ярко доказателство, че всички тези шушумиги, играят една и съща роля, в един жалък театър и всичките правят едно и също.
    Изборите май наистина НЕ променят нищо.
    Знам, че е писано много по тази тема, но тази кифла е крала за три различни "правителства". И то огромни суми.
    "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
    К.М.

Ами както ни учи партията, а тя е една, стогодишна, единствена и неповотира и нейните нароени отрочета от всякакъв калибър и разновидноси
    1. Костов е виновен за всичко лошо в България.
    2. Ако има някои друг виновен виж точка 1.
    Мургина била наследство на Костов, ми да не бяха я назначавали бре, доколкото знам Костов не я направил шеф на НАП, както се вижда и от въпросния сайт била незнатичелен служител.
    Нито един висш управник от времето на Костов няма власт след мандата му.ИЗключения правят мижитурки като Бисеров и Ментата и онагледяват постулата, че по делата им ще ги познаете
    След като Костов управлява един мандат, като Мин председател, то 10 години вече все е виновен.
    Ивода е ясен-шушумигите, издънки на БКП/БСП, които са нвасякъде плюят едниствения, който поразклати властта им.Всчки други играха по свирката им.
    В заключение, гласуването на малко хора е плод и идея точно на тези които винаги са във властта-БСП, ДПС.По този начин те са винаги в средата на баницата.
    Та ББ беше прав, когато каза за "матряла", дума която пък измисли видния наш държавни от ПРавец, бай Тошо
    Точно защото изборите променят много неща, то у нас целта е да се сведе до минимум тази промяна, както виждате с пълен успех.
    Last edited by fred; d.m.y г., 10:33.
    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
    Нагоре по стълбата, която води надолу
    sigpic

Comment

Защото няма за кого...
      Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
      Mazda 6 2.3 2005
      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
        Ами както ни учи партията, а тя е една, стогодишна, единствена и неповотира и нейните нароени отрочета от всякакъв калибър и разновидноси
        1. Костов е винове за всичко лошо в България.
        2. Ако има някои друг виновен виж точка 1.
        Мургина била наследство на Костов, ми да не бяха я назначавали бре, доколкото знам Костов не я направил шеф на НАП, както се вижда и от въпросния сайт била незнатичелен служител.
        Нито един висш управник от времето на Костов няма власт след мантада му.ИЗключения правят мижитурки като Бисеров и Ментата и онагледяват постулата, че по делата им ще ги познаете
        След като Костов управлява един мандат, като Мин председател, то 10 години вече все е виновен.
        Ивода е ясен-шушумигите, издънки на БКП/БСП, които са нвасякъде плюят едниствения, който поразклати властта им.Всчки други играха по свирката им.
        В заключение, гласуването на малко хора е плод и идея точно на тези които винаги са във властта-БСП, ДПС.По този начин те са винаги в средата на баницата.
        Та ББ беше прав, когато каза за "матряла", дума която пък измисли видния наш държавни от ПРавец, бай Тошо
        Точно защото изборите променят много неща, то у нас целта е да се сведе до минимум тази промяна, както виждате с пълен успех.
        Колега, всичко, което казваш, е вярно, само едно изпускаш - Костов също е наследство от тоталитаризма.
        Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
        AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
        Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
          Костов също е наследство от тоталитаризма.
          Кольо, ма то и ти слънце си, наследник от комунизма, като се замислиш.
          Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
            Колега, всичко, което казваш, е вярно, само едно изпускаш - Костов също е наследство от тоталитаризма.
            Съгласен съм, но всички сме такива, в крайна сметка обществото ни е наследило тези неща, както отбелязва и Търтея
            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
            Нагоре по стълбата, която води надолу
            sigpic

Comment

Хората както и аз предполагам не гласуват, защото не искат да стават съучастници в престъпления.....да обясня????
              "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
              F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                Хората както и аз предполагам не гласуват, защото не искат да стават съучастници в престъпления.....да обясня????
                обясни,
                щото всъщност негласувайки участваш в престъплението според мен
                Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Като се има впредвид че секи влиза в парламента да се облажи и така вече 15 - 17 години, то излиза че аз гласувам кой да иде да краде от народа......плюс това когато аз се разочаровам от даден майстор да речем, аз не ода при него - да речем че народа е гласувал за сини, за червени, за жълти и все се е разочаровал, сега излиза че трябва да гласува за ББ щото само той не е бил....
                  Защо според тебе няма бюлетина която да се пуска когато юзъра иска да декларира че не желае да гласува за никой от тия.....по сегашната процедура излиза че все някой трябва да избера - ами ако никой не ми аресва какво правя.....
                  "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                  F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Кандидатирай се и гласувай за себе си, като си по-хубав.
                    I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                    Roosevelt

Comment

преди гласувах, но вече на никого от политиците не мога и не искам да вярвам, защото един път влезли в парламента гледат само себе си и близките си и да се устроят три поколения напред - всички са боклуци и са един дол дренки, хората не вярват на никои вече

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
                        обясни,
                        щото всъщност негласувайки участваш в престъплението според мен
                        и какво е престъплението във което учавства негласуваики?аз също няма да гласувам на изборите които наближават за първи път откакто имам право на глас
                        Last edited by BillyBoy`; d.m.y г., 11:10.
                        АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
                          Кольо, ма то и ти слънце си, наследник от комунизма, като се замислиш.
                          Физически да. Ама духовно - не мисля.Щото не ми е мечтата на живота евтиният шпек, двуседмичните карти за Дружба и новата Лада 7-ца.
                          За протокола - аз съм от първия набор, който не е бил "организиран" като пионерчета и чавдарчета.
                          AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;

Comment

Първоначално публикувано от BillyBoy` Покажи съобщение
                            и какво е престъплението във което учавства негласуваики?аз също няма да гласувам на изборите които наближават за първи път откакто имам право на глас
                            аз също не бих гласува въпреки че за първи път имам право на глас неразбрахте, ли че всичко е платено предварително
                            landikar
                            Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......

Comment

Първоначално публикувано от raffaello Покажи съобщение
                              преди гласувах, но вече на никого от политиците не мога и не искам да вярвам, защото един път влезли в парламента гледат само себе си и близките си и да се устроят три поколения напред - всички са боклуци и са един дол дренки, хората не вярват на никои вече
                              Тогава ако спечели мнозинство някой като Болен и загубим и малкото, което имаме, да не питаш "Кой ми сра в гащите?!?"

Comment

Working...
                              X