Известие

Collapse
No announcement yet.

София, най мръснияТ град в България спроед нЕкои

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
    в София, една голяма част мърсят, повечето са от провинцията и накрая заявяват че е мръсна, ни лук яли, ни лук мирисали, както се казва.

Те това е тъжната истина
    Обяснението на този феномен е простичко, но тъжно
    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Аре стига глупости ве? И как провинционалистите ви мърсят???КАКК??

Щото аз всеки ден виждам ТОНОВЕ строителни материали, кал и лайна по пътищата...

И директно пример: Студентски град бил кочина...Ами как НЯМА да е като никнат сгради през 5 метра... И даже не ги интересува ами и пред самите общежития...Няма паркинги, хората спират в градинките...какво трябва да се очаква???

Колата си я мия на 2 дена...Ебаси мамата и кал и боклуци по пътищата...Абе как колата ми е каране 10 години в германия на стъклото НЯМАШЕ една драскотина, а тука за 1 година цялото е надрано? Как?

Изобщо НЕ обявинявайте ПРОВИНЦИОНАЛИСТИТЕ! ВИЕ сте си виновни, ВИЕ сте си избирали КМЕТОВЕТЕ... Аз казах горе, че АКО СОФИЯ растеше с умерени ТЕМПОВЕ и строителнство, това нямаше да стане... Повече хора повече, боклуци...Айде нека всички селяни да са Ви виновни ама май сте слепи за основната мизерия...
      Last edited by VFTI; d.m.y г., 22:09.
      Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
      exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
      ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
      ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
      by RUBIG service

Comment

Венци, студентски град ВИНАГИ е бил кенеф, и преди да има строителство, и докато още имаше жителство.

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
          Венци, студентски град ВИНАГИ е бил кенеф, и преди да има строителство, и докато още имаше жителство.
          Хубаво там имам наблюдение от 3 години....А за останалите места??? Или във вашите квартали не никнат блокчета?

Гледах една снимка цариградско преди 10година...Райй...зеленина навсякъде... Сега навсякъде паркирали коли в градинките...Кал и мръсотия...Точно аз съм виновен, макар едно боклуче да не съм хвърлил през прозореца си...
          by RUBIG service

Comment

Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
            Или във вашите квартали не никнат блокчета?
            И в трите, в които имам апартаменти, няма ново строителство.

И е чисто (сравнително)
            и няма дупки
            кво следва?

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
              И в трите, в които имам апартаменти, няма ново строителство.

И е чисто (сравнително)
              и няма дупки
              кво следва?
              Еми живеят истински кореняци софиянци там...Какво следва да следва...Или просто местата не са на стратегически важни места за строителство..
              by RUBIG service

Comment

нищо

аз преди няколко години 2 пъти излизах с по една торба да чистя пред блока
                и се получава
                после и друг излиза, като е видял, че се получава.
                иначе вече наистина няма място за ново строителство при нас
                I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                Roosevelt

Comment

А защо щутгард е най-мръсното мчясто в София?

Comment

защото там живеят купчина безотговорни младежи, които откриват, че там мама и тате не могат да им се скарат?
                    I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                    Roosevelt

Comment

Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщение
                      защото там живеят купчина безотговорни младежи, които откриват, че там мама и тате не могат да им се скарат?
                      и следствие от тая причина е от наоколо строящите строители и след тях и преминаващите софиянци(защото събота и неделя е пълно с коли започващи С, СА,СО там точно), знаят че е мизерия и никой не им търси сметка че цапат и те така си цапат яко...

интересно кои са тия квартали дето няма дупки и няма и боклуци... аз таквоз не съм виждал у софето... и в тоя блок в които съм от 3 години се мислят за аристократи някои, но като гледам как чистят през терасата не ми се струва баш тъй... едва ли са я научили от нас от прованса тая техника - просто никога не сме им я показвали!

Даването на газ, води до пристрастяване!
                      Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                      Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

ВЪПРОСА НЕ Е защо е най-мръсното място, А ЗАЩО НИКОЙ не им държи сметки и не ги санкиционира, както е в "белите" държави... И другия въпрос, ЗАЩО не сте избрали подходящия човек да стори това...

И аз съм от 3години в Сф...Дойдох тук, защото сестра ми беше тук вече 2 години, защото познавам града т.к имам много роднини тук и защото обичам големия град...и във Варна имам къща..няма значение...

Та избирахме апартамент в Софето...И попаднах на чудесния квартал Дианабад... Аууу прелест..>Зад блока детски катерушки с градинка и дървенца...Отстрани детска градина децата викат и се радват едно прекрасно събуждане...Прелест...Вярно стар 20год. панелен блок, но много уют...3 години по-късно има 6-7нови блока...Няма място да паркирам, а калта дано изчезне до 2-3 месеца, когато ще е завършен последния блок...Само че тогава въобще няма да има място за паркиране, щото ще има още 500коли в тоя блок а той няма паркигн...Таратанци...Аз (най-вероятно) ще се пиша бягал от тази смрад и ще отида на село...Там където е чисто и всички са селяни...
                        by RUBIG service

Comment

Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
                          Аз (най-вероятно) ще се пиша бягал от тази смрад и ще отида на село...Там където е чисто и всички са селяни...

Колега, аз тая работа я свърших още през 1994 г. Продадох голяма триетажна къща с почти 1 декар двор в Лозенец и се изнесох на село.
                          Volvo XC90 D5 '06
                          Alfa Romeo Spider 2.0 '90
                          Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
                          ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
                          ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

Първоначално публикувано от pinko Покажи съобщение
                            Колега, аз тая работа я свърших още през 1994 г. Продадох голяма триетажна къща с почти 1 декар двор в Лозенец и се изнесох на село.
                            Ей това е решението!!! 90г...направих го същото, тоез дъртия го направи но неможах да стигна село, а покрайнините Софиски...
                            По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                            https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Интересно защо до 90г.имаше мноооого място за паркиране пред блока.
                              ALFA ROMEO 155 1.8 TS 8V -ex.
                              sigpicALFA ROMEO 155 2.0 TS 8V-настояща
                              0898463130-Румен

Comment

Много смешно ми става. Някой каза, че в неговите три квартала, в които имал апартаменти, нямало ново строителство. Къде ли ще е това в София..............Такъв квартал незнам да има, без никакво ново строителство. Те в идеалния център си намират места да строят, а някой живеел в оазис незнаен за никой. хахахахахахахаха.
                                Кореняк Софиянец ми е много интересно какво е?
                                Колко време назад трябва да се върнем, кой залага критерия.
                                Кога?
                                Коя Българска поред държава?
                                След коя война?
                                Много са ми смешни разни дето са наследници на разни псевдо-буржоазни родове (новобогаташи), еми нали и те са придошли в София от някъде.
                                Признак на пълна комплексарщина и простотия е да се обвиняват, хора дошли от провинцията в София, за да се развиват, да учат, да работят. Аз ги поздравявам за смелостта.

Що за човек трябва да си, да обвиняваш за кочината и мърсотията хората, които идват от провинцията.
                                Във Варна да не би да няма "пришълци" да не говорм за летния сезон. Толкова мръсен град ли е? Питам аз.
                                Не е разбира се.
                                Има странни хора, които се мислят за нещо повече от останалите, защото дядовците и бабите им са се разхождали по жълтите павета на София, адски смешно, не ми се коментира дори, мислят се за някакъв "елит".
                                Аз съм Софиянец и не мисля, че някой друг ми е виновен за мръсотията и неуредиците в моя град. Но независимо от всичко обичам адски много София, и не бих я заменил лесно, за друго населно място.
                                "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                                К.М.

Comment

Working...
                                X