Suscrofa
Бравос мн. добро мнение
и.....
Аз ли съм виновен, че всеки който разбираш ли имал 1-2ДКА място в близост до центъра, го дава на строителна фирма да направи 10 етажна сграда с 500 апартамента? ЗА да може да получи 3 апартамента и еди колко си стотин хиляди лева, а после като някой богаташ да ПЛЮЕ срещу същите тези хора, КОИТО той е настанил понеже си е дал местенцето??? Нямата право да се оплаквате... И всъщност ЕЛИТА на София са точно такива хора, които имали малки местенца по центъра и големите строителни фирми са им дали много пари за да се изнесат... Няма лошо, но после не обвинявайте че друг Ви е създал тази кочина...Не обвинявайте селяните, защото ВИЕ сте ги поканили тук... Просто един елементарен размисъл...
Ако приемем че на всеки 10хил човека има 100простака и това е абсолютна величина за цяла Б-я. Та тия простака са си простаци НАВСЯКЪДЕ но просто в София са повече поради простата причина че на 2млн стават многоооо... За това следващия път МОЛЯ БАШ Софиянците да НЕ МИ ДРАСКАТ КОЛАТА, защото пише "ЕВ" отпред....

Защото след това всеки започна да гони бизнес интереси и да строи... Строи се...строи се и има място за живеене... Всеки, който няма работа започва да чува за софийските стандарти и решава да си търси хляба(няма лошо)... И понеже ИМА МНОГООО МЯСТО ЗА живеене на нови хора се преселват, започват да работят и т.н... И понеже след това продължава да се строи безразборно "лукса" да дойдеш да живееш в столицата е нещо супер лесно и елементарно, защото има много жилища, които се продават/дават под наем и т.н....От там едно огромно разширяване и всеки се изнася насам... От там идва евтина работна ръка заплатите ви падат и елита на големата столица отива по дяволите...Както казах, ако се строеше ПО-малко, щяха да ИДВАТ САМО можещи и ЗНАЕЩИ хора, които щяха да могат да си позволят ЛУКСА да живеят в столицата... Разделението на хората е нормално по целия свят...Който може живее в New York, който не може отива в предградията(които идват на същото разстояние от центъра както нашите провинционални градчета)...А тука заради тази експанзия цяла София стана едно голямо предградие на себе си...

и.....
Аз ли съм виновен, че всеки който разбираш ли имал 1-2ДКА място в близост до центъра, го дава на строителна фирма да направи 10 етажна сграда с 500 апартамента? ЗА да може да получи 3 апартамента и еди колко си стотин хиляди лева, а после като някой богаташ да ПЛЮЕ срещу същите тези хора, КОИТО той е настанил понеже си е дал местенцето??? Нямата право да се оплаквате... И всъщност ЕЛИТА на София са точно такива хора, които имали малки местенца по центъра и големите строителни фирми са им дали много пари за да се изнесат... Няма лошо, но после не обвинявайте че друг Ви е създал тази кочина...Не обвинявайте селяните, защото ВИЕ сте ги поканили тук... Просто един елементарен размисъл...
Ако приемем че на всеки 10хил човека има 100простака и това е абсолютна величина за цяла Б-я. Та тия простака са си простаци НАВСЯКЪДЕ но просто в София са повече поради простата причина че на 2млн стават многоооо... За това следващия път МОЛЯ БАШ Софиянците да НЕ МИ ДРАСКАТ КОЛАТА, защото пише "ЕВ" отпред....

Първоначално публикувано от rumenti77
Покажи съобщение
Comment