If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
аз пък мисля че като изключим факта че софия не се чисти вече седмица,по принцип за над 2 милиона жители се представя добре но винаги има какво да се желае
аз пък мисля че като изключим факта че софия не се чисти вече седмица,по принцип за над 2 милиона жители се представя добре но винаги има какво да се желае
ми добре добре ама не е добре...кал и мизерия...и тъпи светофари... една седмица бях в Белград... сърби да и са по-добре от нас! Има нещо дето му викат ЗЕЛЕНА ВЪЛНА... станно нали??? Благодарение на нея, успявах да взема участъка който трябваше всеки ден за 7-8 минути(грубо с 50-70км/ч) - пеш същото разстояние би ми коствало почти един час! Колата, като тръгнах оттук я измих и изчистих и там 4 дни ме валя и ме духа и ме пече слънце и т.н. И само беше малко ПРАШАСАЛА... върнах се в БГ, след 30 мин каране из София в лек дъжд, стана пак на ГЪЗ. За чистотата няма да говоря и там имаше мизерии, но не в границите които се шири тук! Отделно че там 2 войни изкараха, така да се каже и градът им пак е с по-качесвени настилки на нашите. Да вярно покарах в едно задръстване(но не като тукашно дълго и агонично) и верно карат и пресичат на червено и отнемат предимство в кръговите, ама няма място за сравнение. Ама е все пак някакси ненатоварващо това, просто обстановката е друга.
Еми кое му е добрето на това наше добре?!
ми добре добре ама не е добре...кал и мизерия...и тъпи светофари... една седмица бях в Белград... сърби да и са по-добре от нас! Има нещо дето му викат ЗЕЛЕНА ВЪЛНА... станно нали??? Благодарение на нея, успявах да взема участъка който трябваше всеки ден за 7-8 минути(грубо с 50-70км/ч) - пеш същото разстояние би ми коствало почти един час! Колата, като тръгнах оттук я измих и изчистих и там 4 дни ме валя и ме духа и ме пече слънце и т.н. И само беше малко ПРАШАСАЛА... върнах се в БГ, след 30 мин каране из София в лек дъжд, стана пак на ГЪЗ. За чистотата няма да говоря и там имаше мизерии, но не в границите които се шири тук! Отделно че там 2 войни изкараха, така да се каже и градът им пак е с по-качесвени настилки на нашите. Да вярно покарах в едно задръстване(но не като тукашно дълго и агонично) и верно карат и пресичат на червено и отнемат предимство в кръговите, ама няма място за сравнение. Ама е все пак някакси ненатоварващо това, просто обстановката е друга.
Еми кое му е добрето на това наше добре?!
абе и аз патувах малко по гърция, останах много доволен от пътя хората от културата им на пътя за съжаление като минеш границата и всичко коренно се променя Ама пък нали си е наша !!!
Аз бях в Букурещ по празниците - не просто е по-добре, а въобще няма база за сравнение. Широки улици, много кръгови кръстовища, функциониращо околовръстно, метро с четири линии... Къде отиваме ние може би!
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Аз бях в Букурещ по празниците - не просто е по-добре, а въобще няма база за сравнение. Широки улици, много кръгови кръстовища, функциониращо околовръстно, метро с четири линии... Къде отиваме ние може би!
Всичко, което изброи май е от времето на Чаушеско, тогава са го направили.
Ами и у нас е имало градоустройствен план, който 1947 е премаханат...
Сега който е посетил Виена е видял за какво става дума, онзи е бил близък до него.
Така например, където живеех в центъра е застроено на места по този тертип, получават се огромни вътрешни дворове, раздевлени с ниски огради в резултат на което вътрешните прозорци гледат към един на практика малък парк...
А за улиците резултат няма, защото плана е спрян много рано, такъв план след това на практика няма
Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment