Известие

Collapse
No announcement yet.

София, най мръснияТ град в България спроед нЕкои

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

аз пък мисля че като изключим факта че софия не се чисти вече седмица,по принцип за над 2 милиона жители се представя добре но винаги има какво да се желае
    BUSHON RACING SERVICE

Comment

Първоначално публикувано от drajko145 Покажи съобщение
      аз пък мисля че като изключим факта че софия не се чисти вече седмица,по принцип за над 2 милиона жители се представя добре но винаги има какво да се желае
      ми добре добре ама не е добре...кал и мизерия...и тъпи светофари... една седмица бях в Белград... сърби да и са по-добре от нас! Има нещо дето му викат ЗЕЛЕНА ВЪЛНА... станно нали??? Благодарение на нея, успявах да взема участъка който трябваше всеки ден за 7-8 минути(грубо с 50-70км/ч) - пеш същото разстояние би ми коствало почти един час! Колата, като тръгнах оттук я измих и изчистих и там 4 дни ме валя и ме духа и ме пече слънце и т.н. И само беше малко ПРАШАСАЛА... върнах се в БГ, след 30 мин каране из София в лек дъжд, стана пак на ГЪЗ. За чистотата няма да говоря и там имаше мизерии, но не в границите които се шири тук! Отделно че там 2 войни изкараха, така да се каже и градът им пак е с по-качесвени настилки на нашите. Да вярно покарах в едно задръстване(но не като тукашно дълго и агонично) и верно карат и пресичат на червено и отнемат предимство в кръговите, ама няма място за сравнение. Ама е все пак някакси ненатоварващо това, просто обстановката е друга.
      Еми кое му е добрето на това наше добре?!
      Last edited by Furious 155; d.m.y г., 01:19.

Даването на газ, води до пристрастяване!
      Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
      Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
        ми добре добре ама не е добре...кал и мизерия...и тъпи светофари... една седмица бях в Белград... сърби да и са по-добре от нас! Има нещо дето му викат ЗЕЛЕНА ВЪЛНА... станно нали??? Благодарение на нея, успявах да взема участъка който трябваше всеки ден за 7-8 минути(грубо с 50-70км/ч) - пеш същото разстояние би ми коствало почти един час! Колата, като тръгнах оттук я измих и изчистих и там 4 дни ме валя и ме духа и ме пече слънце и т.н. И само беше малко ПРАШАСАЛА... върнах се в БГ, след 30 мин каране из София в лек дъжд, стана пак на ГЪЗ. За чистотата няма да говоря и там имаше мизерии, но не в границите които се шири тук! Отделно че там 2 войни изкараха, така да се каже и градът им пак е с по-качесвени настилки на нашите. Да вярно покарах в едно задръстване(но не като тукашно дълго и агонично) и верно карат и пресичат на червено и отнемат предимство в кръговите, ама няма място за сравнение. Ама е все пак някакси ненатоварващо това, просто обстановката е друга.
        Еми кое му е добрето на това наше добре?!
        абе и аз патувах малко по гърция, останах много доволен от пътя хората от културата им на пътя за съжаление като минеш границата и всичко коренно се променя Ама пък нали си е наша !!!
        BUSHON RACING SERVICE

Comment

Аз бях в Букурещ по празниците - не просто е по-добре, а въобще няма база за сравнение. Широки улици, много кръгови кръстовища, функциониращо околовръстно, метро с четири линии... Къде отиваме ние може би!
          Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
          AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
          Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
            Аз бях в Букурещ по празниците - не просто е по-добре, а въобще няма база за сравнение. Широки улици, много кръгови кръстовища, функциониращо околовръстно, метро с четири линии... Къде отиваме ние може би!
            Всичко, което изброи май е от времето на Чаушеско, тогава са го направили.

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
              Къде може да ходи стадо овце.......?
              По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
              https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Ами и у нас е имало градоустройствен план, който 1947 е премаханат...
                Сега който е посетил Виена е видял за какво става дума, онзи е бил близък до него.
                Така например, където живеех в центъра е застроено на места по този тертип, получават се огромни вътрешни дворове, раздевлени с ниски огради в резултат на което вътрешните прозорци гледат към един на практика малък парк...
                А за улиците резултат няма, защото плана е спрян много рано, такъв план след това на практика няма
                Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                Нагоре по стълбата, която води надолу
                sigpic

Comment

И още нещо относно мръсното, чистенето и цената на услугата...

http://sofia.dir.bg/2009/03/27/news4203573.html
                  Alfa Romeo 145 1.9 JTD

Comment

Това е интересно инфо
                    Last edited by fred; d.m.y г., 14:46.
                    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                    Нагоре по стълбата, която води надолу
                    sigpic

Comment

Working...
                    X