Известие

Collapse
No announcement yet.

Е те т'ва питам аз к'во е?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Май се отклонихте от темата!А тя беше за поредната тъпотия,която ще послужи за да се разпределят излишъците в държавния бюджет.Чиновниците пак ще слушкат и ще правят каквото им наредят,а не това което трябва.Полицаите пак ще глобяват планово,данъчните пак ще са на една софра с нечестните търговци,съдии и прокурори ще продължават да имат нерегламентирани контакти(как пък го измислиха тоя термин) с престъпния свят,едни ще преяждат,а голица пак ще опъва каиша и каквото и да прави-пак терор от "елита" ни!Всеки се страхува,а не бива!Нищо не ни пречи,като видиме районния прокурор с автомобил,който просто няма как да си го купи със заплатата си,да му подвикнем:
    -абе,госин прокурор!Как успя да събереш пари за тая кола или ти е подарък за добре свършена работа!?Пробвал съм го и действа!Започват да се чувстват неуютно.Трябва всеки ден да ги питаме!Иначе само се дърлиме помежду си и глаголстваме!
    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

@mordohy
      Ето ти я темата в целия и блясък бре колега, как да сме се отклонили... точно по темата, ама баш цели болното място.
      Гьонсуратлъка дето си мислиш, че го цериш... някои тук го пропагандират.
      Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
        Май се отклонихте от темата!А тя беше за поредната тъпотия,която ще послужи за да се разпределят излишъците в държавния бюджет.Чиновниците пак ще слушкат и ще правят каквото им наредят,а не това което трябва.Полицаите пак ще глобяват планово,данъчните пак ще са на една софра с нечестните търговци,съдии и прокурори ще продължават да имат нерегламентирани контакти(как пък го измислиха тоя термин) с престъпния свят,едни ще преяждат,а голица пак ще опъва каиша и каквото и да прави-пак терор от "елита" ни!Всеки се страхува,а не бива!Нищо не ни пречи,като видиме районния прокурор с автомобил,който просто няма как да си го купи със заплатата си,да му подвикнем:
        -абе,госин прокурор!Как успя да събереш пари за тая кола или ти е подарък за добре свършена работа!?Пробвал съм го и действа!Започват да се чувстват неуютно.Трябва всеки ден да ги питаме!Иначе само се дърлиме помежду си и глаголстваме!
        колега, аз съм съгласен с тебе...
        вчера разбрах случайно какви премии са вземали и се очаква пак да вземат данъчните: не става въпрос за обикновените проверяващи,дето чакалят за некое дребно падаръче, а за малко по-висши... та премията била межди 40 и 60 хил.лв. (чисти, необлагаеми, законни и т.н.) за разни регионални шефчета на отдели/службици и пр.
        айде ходи внасяй данъци
        166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
        x145 1.6 boxer

Comment

Премиите се облагат с данъци.
          I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
          Roosevelt

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
            Бе тия локуми за феодализма на Костов...ако Костов беше такъв, то Доган и цялата ни управляваща клика щяха да са винаги ръка за ръка. В България олигархията е БСП/ДПС/ДС/НДСВ тоже, те просто като мухите само сменят лайната
            Виденов падна както и Луканов, както и Станишев /той не падна/ както винаги е било когато БКП и БСП са на власт-поради тоталнота некадърност, безхаберност, крадливост и уродливост, това е все едно Хитлер и наследниците му да са на власт, фашизма го няма,но комунизма все още е тука.
            Не който не обича Костов е комунист, и аз не го обичам, обичам червено вино и пури, обичам жените, обичам алфите, но който смята че заради Костов България е зле, е заблуден, много меко казано
            ПП Иначе ако не знаете 3/4 от България е на Костов, според прогандата,
            Добре де, аз не мога да разбера защо отбягвате: Косьо, Бисеров, Цонев и Славчо, и много други. Май пропагандата вие я правите. Аз пак повтарям, олигархията няма цвят. Луканов извади Костов за голямата политика, това го знам със сигурност.
            ДПС управляваше с КОСТОВ. И това ли забравихте?
            Аз съм правил пропаганда, егати ограничената история.
            "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
            К.М.

Comment

Първоначално публикувано от suscrofa Покажи съобщение
              Добре де, аз не мога да разбера защо отбягвате: Косьо, Бисеров, Цонев и Славчо, и много други. Май пропагандата вие я правите. Аз пак повтарям, олигархията няма цвят. Луканов извади Костов за голямата политика, това го знам със сигурност.
              ДПС управляваше с КОСТОВ. И това ли забравихте?
              Аз съм правил пропаганда, егати ограничената история.
              Не правиш пропаганда, просто повтаряш това което казва пропагандата
              Костов не е Ванга, не и БСП със стогодишна партия,може ли да знае всеки какъв и как ще си прояви магариите?Тия хора изпълзяха отвсякъде, в младите партии е така, същото е и при Атака, същото е и ще стане при ББ.Всички тия споменати от теб, Костов ги разкара, а въпросният Славчо не е заемал никаква длъжност, нито е бил депутат.Може да го е извадил Луканов, аз не го твърдя, но ако е вярно значи че и той си е объркал сметките, то и други неща го доказаха това
              Кога ДПС е управлявало с Костов??Само по времето Филип Димитров, около година, гласуваха в НС, без постове и след това си тръгнаха пак с БСП, а при Костов,ДПС и компания беше в кучи гъз, с извинение за израза
              Та да продължим, след като Костов разкара споменатите от теб, както и Бонев на Нона, за него никой не казваше нищо лошо, ама и той си беше за махане, плюенето продължи, а за въпросните персони всички спряха да говорят, цялата ДС проганда и до днес като чуе Костов почва като грамофон да повтаря, как цяла България била на Костов.
              Пак ти казвам-виж кой плюе и си направи сметката после.Защо никой от тия които казват че Костов бил такъв и онакъв, не казват подобни неща за Черепа, Гущеров, Гергов, Любо Пъпката,Манджуков, и още хиляди знайни и незнайни партийни другари, милионери?
              Last edited by fred; d.m.y г., 18:12.
              Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
              Нагоре по стълбата, която води надолу
              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                Не правиш пропаганда, просто повтаряш това което казва пропагандата
                Костов не е Ванга, не и БСП със стогодишна партия,може ли да знае всеки какъв и как ще си прояви магариите?Тия хора изпълзяха отвсякъде, в младите партии е така, същото е и при Атака, същото е и ще стане при ББ.Всички тия споменати от теб, Костов ги разкара, а въпросният Славчо не е заемал никаква длъжност, нито е бил депутат.Може да го е извадил Луканов, аз не го твърдя, но ако е вярно значи че и той си е объркал сметките, то и други неща го доказаха това
                Кога ДПС е управлявало с Костов??Само по времето Филип Димитров, около година, гласуваха в НС, без постове и след това си тръгнаха пак с БСП, а при Костов,ДПС и компания беше в кучи гъз, с извинение за израза
                Та да продължим, след като Костов разкара споменатите от теб, както и Бонев на Нона, за него никой не казваше нищо лошо, ама и той си беше за махане, плюенето продължи, а за въпросните персони всички спряха да говорят, цялата ДС проганда и до днес като чуе Костов почва като грамофон да повтаря, как цяла България била на Костов.
                Пак ти казвам-виж кой плюе и си направи сметката после.Защо никой от тия които казват че Костов бил такъв и онакъв, не казват подобни неща за Черепа, Гущеров, Гергов, Любо Пъпката,Манджуков, и още хиляди знайни и незнайни партийни другари, милионери?
                Ама аз съм съгласен, че в БСП са най големите олигарси, спор няма.
                Аз просто казвам, че и Костов си създаде олигарси, но той имаше само 4 години и не успя да създаде толкова голяма мрежа каквато имат БСП.
                "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                К.М.

Comment

Е и така може да се каже, вярно е, но можеше и да не създаде. В крайна сметка-всяка власт корумпира, но абсолютната власт корумпира абсолютно.Затова другарката Масларова примерно е във власта, откакто е станала комсомолска деятелка в делечните вече бай Тошови години, а днес вече е и олигарх.
                  Но махането на Костов не доведе до нищо добро, това ми е идеята, а покрай грешките си правителството направи и много, в крайна сметка за 4 години не може и да свърши всичко.
                  Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                  Нагоре по стълбата, която води надолу
                  sigpic

Comment

Working...
                  X