Известие

Collapse
No announcement yet.

Отново за един "луд" и "опасен" партиен лидер

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

А трябва по простичко да се обяснява, не може всички да са висшисти.

И викаш ще се кефиш държавата да ти прибира 50%+ от доходите.

Яко си е както и да го погледнеш.

Ама мерси ша кажа аз на такъв кеф. Па може и проз да съм.
    Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
    ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Щот Сидеров казва, как що.
      Свинчо лесно манипулируеми хора са тея слушат в захлас елементарни предизборни призиви. Половин Европа е и против нашето членство. Соу факинг уот? никъде няма равен достъп до висше и не трябва и да има. Просто не е за всеки.
      Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
      ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
      Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

На думите доста хора са царе - в т.ч. Волен и Б.Б. са №1.

Говорят това което искат хората да чуят, но на практика е почти невъзможно това да стане.
        Рязко повишение на доходите - КАК, че не мога да се светна? Ми защо да не го направят и в другите държави?
        Сещам се, че кмета ни беше заявил, че ще имаме завод за отпадъци след 2 години, а то още няма терен и даже и идея няма (пример за съществен проблем без решение).
        Принципно тези неща се говорят след предварително изготвена стратегия, а не просто така да се каже нещо, което трябва да се каже, защото ще се хареса на част от гласоподавателите.

@FIFO моля те пиши иманата с ГЛАВНА БУКВА.
        "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
        Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
        Opel Astra J GTC

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
          А трябва по простичко да се обяснява, не може всички да са висшисти.

И викаш ще се кефиш държавата да ти прибира 50%+ от доходите.

Яко си е както и да го погледнеш.

Ама мерси ша кажа аз на такъв кеф. Па може и проз да съм.
          На това вече отговорих цялата социалдемократична система работи на принципа на СОЛИДАРНОСТТА.
          Не може да няма пари да лекуваме нашите дядовци, баби и невръстни деца, не може това го няма никъде в развитите страни. Не може да се събират пари с смси бе. Гнусна е цялата тази работа. Адски гнусна.
          В същото време да се подаряват подаръци на курви за милиони, и това при развитието и стандарта на нашата малка икономика. Тъпа история, жалка картинка.
          Таблица: Данък върху печалбата в Европа

Естония
          26% (0%[1])
          Черна гора
          9%
          Сърбия
          10%
          Ирландия
          12.50%
          Кипър
          10% (15%[2])
          България
          15%
          Латвия
          15%
          Литва
          15%
          Македония
          15%
          Румъния
          16%
          Унгария
          16%
          Исландия
          18%
          Словакия
          19%
          Полша
          19%
          Молдова
          20%
          Хърватия
          20.32%
          Русия
          24%
          Швейцария
          24.10%
          Словения
          25%
          Австрия
          25%
          Португалия
          27.50%
          Чехия
          28%
          Швеция
          28%
          Норвегия
          28%
          Финландия
          29%
          Великобритания
          30%
          Дания
          30%
          Босна
          30%
          Люксембург
          30.38%
          Турция
          33%
          Белгия
          33.99%
          Франция
          34.33%
          Испания
          35%
          Малта
          35%
          Германия
          38.29%
          Last edited by Susscrofa; d.m.y г., 15:38.
          "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
          К.М.

Comment

Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщение
            Щот Сидеров казва, как що.
            Свинчо лесно манипулируеми хора са тея слушат в захлас елементарни предизборни призиви. Половин Европа е и против нашето членство. Соу факинг уот? никъде няма равен достъп до висше и не трябва и да има. Просто не е за всеки.
            Значи с теб имаме различна ценностна система, аз не мисля, че се раждам по умен от дете родено в село горна малина.
            Това е демокрацията, ако има повече хора мислещи като мен ще изберем едното, ако не, твоето.
            К.М.

Comment

Е па що да не може да се събират пари с СМС-и
              Нали държавата и на тях им слага ДДС-то.
              Супер
              Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
              ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Ти ако онемяваш от моя пост, аз направо трябва да си отрежа езика след твоя
                Сериозно ли мислиш, че НЯМА ПАРИ за лечение на децата и възрастните хора, та за това се събират пари с СМС-и?
                А сериозно ли мислиш, че при 50% данък, пари за лечение ще има?
                Зарежи - изобщо не ми отговаряй....

П.П.
                В стремежа си да си капацитет по всичко, понякога пишеш такива неимоверни глупости, че чак сам не можеш да се познаеш!!!
                sigpic

Comment

Първоначално публикувано от suscrofa Покажи съобщение
                  да се подаряват подаръци на курви за милиони, и това при развитието и стандарта на нашата малка икономика. Тъпа история, жалка картинка.
                  Няма такова нещо в никоя държава. Там пак има подаръци, пак живота на доста хора е само в лимозините, но просто там са си платили данъците, а при нас са спестени тези задължения към държавата.
                  "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
                  Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
                  Opel Astra J GTC

Comment

Първоначално публикувано от georgyg Покажи съобщение
                    Няма такова нещо в никоя държава. Там пак има подаръци, пак живота на доста хора е само в лимозините, но просто там са си платили данъците, а при нас са спестени тези задължения към държавата.
                    Доста по богати държави от нас. Чети какво пиша. За нашето ниво на развитие това не е нормално.
                    К.М.

Comment

Всеки казва по малко истина
                      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

И къде пише какво е нормално за нашето ниво на развитие ?
                        И какво според теб е нормално ?

Comment

Първоначално публикувано от suscrofa Покажи съобщение
                          Значи с теб имаме различна ценностна система, аз не мисля, че се раждам по умен от дете родено в село горна малина.
                          Това е демокрацията, ако има повече хора мислещи като мен ще изберем едното, ако не, твоето.
                          Нали наистина не смяташ че всички хора са еднакви? Или си достатъчно умен(работлив, упорит) или достатъчно богат за да си позволиш висше. Ценностите нямат нищо общо.
                          Осигурителна система на солидарен принцип е изначално извратена концепция. Месечно аз внасям 500лв примерно, а Сульо 50лв и двамата позлваме еднакъв пакет услуги. Защо? Къде е логиката?

Comment

Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщение
                            Нали наистина не смяташ че всички хора са еднакви? Или си достатъчно умен(работлив, упорит) или достатъчно богат за да си позволиш висше. Ценностите нямат нищо общо.
                            Осигурителна система на солидарен принцип е изначално извратена концепция. Месечно аз внасям 500лв примерно, а Сульо 50лв и двамата позлваме еднакъв пакет услуги. Защо? Къде е логиката?
                            Тогава "майната му" на ЕС кажи. Ти значи нямаш никаква позиция. Във всички нормални държави е така.
                            Има хора, които нямат твоят късмет да бъдат здрави и да стоят на двата си крака и да виждат зелената трева.
                            Няма да ти отговарям повече, ти си уникален случай.
                            К.М.

Comment

E не свинки се уля
                              Като как според теб се стимулират инвестиции и икономика с високи данъци?!?
                              Останалото е демагогия за мързеливи овце!
                              - 1 млрд поне завлечени от ДДС + 4 млрд от излишъка + 1 млрд от ЕС, с колко данък трябва да обложиш редовия трудещ се за да ги избиеш свинки?
                              И като ги избият и изядат и изпият, мислиш ли, че ще получиш по-добра медицина или по-добри пътища?
                              Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Къде не мамина гугутка е така? Кое наричаш нормална държава? Некоя скандинавска сигурно? Но между другото наистина не ми отговаряй. Глупости не ми се четат.

Comment

Working...
                                X