Известие

Collapse
No announcement yet.

Един поглед върху историята ни и и националния празник

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Един поглед върху историята ни и и националния празник

Честит 3 март!
    Предлагам ви една статия, в която има много истини, за съжаление неосъзнати от голяма част от нас
    http://frognews.bg//index.php?option...11368&Itemid=1
    Last edited by търтей; d.m.y г., 12:41.
    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
    Нагоре по стълбата, която води надолу
    sigpic

Историята се прави от заинтересованите лица, точно поради което почти никога не може да бъде нещо обективно...за съжаление...
    Влюбена в Alfa Romeo GTV
    GTV- психопатска кола само за психопати!!!

Comment

Но все пак може да се потърси и истината и да се преосмисля с течение на времото.Според мен винаги надделява в крайна сметка истината.
      sigpic

Comment

Ех, няма го у форума един виден дразнител да каже, че понеже говориш истините за антибългарската политика на русия си костовист или поне циганин
        Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

И утре е ден
          Но и идеята ми е тези неща да се популяризират и да станат достояние на повече хора, които иначе папагалстват изтърканите пропагадни клишета и да поразчупят малко мисленето
          Last edited by fred; d.m.y г., 14:07.
          sigpic

Comment

Тука съм и веднага мога да кажа някоя друга дума, по това което казва драгия господин проф. !!!

Най-малкото с тези думи плюе по Русия, а след като и вие сте на това мнение, логично че и вие плюете по нея! Каквото и да говорите не е нужно да показвате признателност към нея, но поне може да сте малко благодарни и да не я хулите, защото каквото и да казвате сега не говорите още на турски заради водената тогава война, било тя заради интереси или други. Логично виждаме интересите и на западните страни - а именно разпокъсването на държавата ни, е мерси за приобщаването, ама да си го заврат от**д!!! Вместо да сме обединена и голяма по размери държава, ние сме разкъсани за благото на приобщаването ни!!! Я малко се осъзнайте вие, това благо ли е, да са отделени такива територии от страната ни??? Българи да живеят в нашите съседки и да се срамуват да кажат какви са!!! Нещо съвсем се е объркало мисленето на тоя народ или по точно и професорите решиха, че с глупости могат да си докарат сериозни хонорари(ама така е като има кой да ги слуша). И изобщо не ми обяснявайте колко съм заблуден и млад, и колко съм слушал от родителите си, русофилски изказвания и че оттам са ми промили мозъка за да съм настроен русофилски!!! Това си е моето мнение и няма да се промени, защото виждам какво става и как запада постоянно се опитва да ни го нах**дри, а ние продължаваме да си подлагаме зад**ците и да викаме " алеле колко са добри запада" , а единствените които дори заради интересите си са ни подкрепяли наистина да хулим " аууу какви гадове са руснаците, как може да са токо тъпи"!!! Никога няма да се съглася с мнения като вашите и винаги ще съм противник на тези твърдения!!! Не казвам да тичаме след Русия, но поне да не я хулим, не казвам и да се откажем от Европа и САЩ, но поне да не им позволяваме да ни третират като най-долна сган!!!

Comment

Истината не е хулене, по скоро повтаряне на клишета е хулене на българщината, както и благодарности към един дефакто поробител.Точно Русия е за слаба и разпокъсана Бългрия.
              Не разрбах пък какво общо има запада с антибългарскато политика на Русия.Дали си млад или стар няма значение, а има дали мислиш или не.Запада не знам какво ни хака, ама още не можем да се оправим от редовното ни чукане от Русия, казано с твоите изразни средства.Тоест би било добре ти да се осъзнаеш, ако можеш, със здраве от мен
              Last edited by fred; d.m.y г., 14:49.
              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                Истината не е хулене, по скоро повтаряне на лъжи е хулене на българщината.
                Искам да те попитам, защо решаваш, че това е истината, а не това което е било досега???
                Силата на твоето мнение е равна на силата на моето, защото колкото и доказателства да ми дадеш за своята версия, е достатъчно да дам само едно което ще опровергае казаното от теб, както и аз мога да дам стотици доказателства, че съм прав, а само с едно от твоя страна, да рухне всичко казано от мен!!!
                Не ви харесва това, което е било досега добре(аз уважавам вашето мнение), обаче да говорите срещу него и всячески да опитвате вие в този случай да наложите своето мнение(говоря за професора), е равносилно на политиката която уж мразите! За мен хората са разумни и би трябвало сами да преценяват кое им харесва и в какво да вярват, а не някой си решил че нещо е истина и край(пак за професора говоря), спира да слуша всичко и всички и почва да се самонавива, ч е прав, независимо дали е така или не и че само това което казва той е истина!!!

Comment

Колега, защо мислиш, че този който говори против официалната държавна политика, който няма ордени и почести, няма добре платен пост и т.н, трябва да говори само защото някой му е платил а не защото има реално мнение?Ние, както казваш ти мразим лъжата, пак ти казвам и повтарянето на лъжата, докато тя стане "истина" за много хора.
                  Кажи сега на тия и тоя пак ли им плаща, САЩ, Запада , евреите ли и защо и те мислят същото?.А това че "досега" са ти казвали едно, значи ли че пък то е истината?????
                  http://extremecentrepoint.blog.bg/vi....php?id=140232

http://publicistika.blogspot.com/200...post_3872.html
                  http://www.dobrichmedia.com/novini/16_10_2008_9.php
                  http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%...BB%D0%BE%D0%B2
                  Last edited by fred; d.m.y г., 15:18.
                  sigpic

Comment

Истината не е хулене, по скоро повтаряне на лъжи е хулене на българщината.Не разрбах пък какво общо има запада с антибългарскато политика на Русия.Дали си млад или стар няма значение, а има дали мислиш или не.Запада не знам какво ни хака, ама още не можем да се оправим от редовното ни чукане от Русия, ако приемем твоите изразни средства.
                    " Санстефанският договор е една голяма манипулация, Берлинският ни приобщава към европейския свят, макар и с цената на националното ни разпокъсване. България има нужда от нов нациноален празник и това е 22 септември, казва историкът "

Напълно достатъчно е казаното в тези редове, и ако и сега ми кажеш и ти че си съгласен с това приобщаване!!!! И как по точно се приобщихме? И как по точно ни из**ка Русия? Какво лошо ни направиха те, като цяло? Не говоря за Нашите управници(визирам тези преди 89а), а за Русия като цяло! А иначе запада не ни кл**и разбира се... визозия режим не беше кла**не, нито пък този Берлински договор, нали? Нито всички тия клаузи за затваряне на 3ти и 4ти блок на АЕЦа, та само и само да сме им подлога и да си изнасят "Мръсното" производство при нас, а ние даже да се радваме! За еврофондовете няма даже да отварям тема!!! Мога и още неща да кажа, но засега мисля че тези са напълно достатъчни!!!

Comment

А това че "досега" са ти казвали едно, значи ли че пък то е истината?????.
                      Точно затова ти казах, че не може да се каже истината, винаги ще има опоненти на версията ти, и никога не можеш да докажеш, че ти си правият в случая, нито аз, че аз съм правия! Никога също така неможем да докажем, кое е доброто за нацията и кое не, защото това, което за теб е добро, за мен може да е лошо, също това което е добро за мен, за теб може да е лошо и така можем да си се въртим в кръг и никога нито ти, нито аз, нито друг можем да докажем истинността на версията си!!! Също това, което за един е истина, не значи че трябва да е истина и за друг! Това, че професора мисли по този начин не му дава право да казва, че хората са с промити мозъци или че не знаят истината!!! Просто всеки си има модел на мислене и ти нямаш правото да му налагаш своя, колкото и прав да мислиш че си( не е хуманно)!!!
                      Last edited by fein86; d.m.y г., 15:13.

Comment

Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщение
                        " Санстефанският договор е една голяма манипулация, Берлинският ни приобщава към европейския свят, макар и с цената на националното ни разпокъсване. България има нужда от нов нациноален празник и това е 22 септември, казва историкът "

Напълно достатъчно е казаното в тези редове, и ако и сега ми кажеш и ти че си съгласен с това приобщаване!!!! И как по точно се приобщихме? И как по точно ни из**ка Русия? Какво лошо ни направиха те, като цяло? Не говоря за Нашите управници(визирам тези преди 89а), а за Русия като цяло! А иначе запада не ни кл**и разбира се... визозия режим не беше кла**не, нито пък този Берлински договор, нали? Нито всички тия клаузи за затваряне на 3ти и 4ти блок на АЕЦа, та само и само да сме им подлога и да си изнасят "Мръсното" производство при нас, а ние даже да се радваме! За еврофондовете няма даже да отварям тема!!! Мога и още неща да кажа, но засега мисля че тези са напълно достатъчни!!!
                        Та кой е платил на въпросните личности и кои са те, посочих ги по горе, не ми стана ясно все пак....

Ами с това че не сме задунайская губерния, а ти не ми отговори за мнението на горните личности, 3-4 блок и т.н са единствено и само от интересите на ядрената мафия, ние като народ нямаме никаква полза, за пример виж една Гърция, където тока се внася, защо те не си правят АЕЦ от Русия, въпреки че имат много по богата икономика от нашата, АЕЦ да, ама не от Русия,
                        еврофондовете, хехе, ми то Европа е виновна нали, божее, колега, спирам дотук с тия доводи, иначе ще ми кажеш че и Русия измислила кирилицата

И кое е "мръсното произвоство на ЕС", имаше едно мръсно, те се отеглиха, в Севлиево, където всички още си мечтаят за Идеал Стандарт, ама то беше на американска фирма................, иначе в Кремиковци е мнооого чисто, както и в другите подобни недомислия

ПП Колега, аз нямам комунисти в рода си и се горея с това, а ти?
                        Last edited by fred; d.m.y г., 15:20.
                        sigpic

Comment

Не ме интересува дали им е платил някой или не, но това пак не ми доказва правотата на думите им, я кажи ти като антикомунист и израсъл в такова семейство, някога замислял ли си се дали думите им са истина или са продиктувани от лична омраза към Русия??? А мога също да попитам по моментния начин на мислене, да вземем да си докараме управници от ЕС, а? Както Стамболов е докарал Фердинант някога, вместо да продължи политика за рапублика, дай и ние понеже сме недостатъчно умни да си вземем управници от Запада и да чакаме да ни оправят (дано схвана сарказма)!
                          А мръсното им производство и до момента е в Елин Пелин със завода за "УЖ" безопасно боядисване на тъкани - Миролио, който не е единствен в БГ, а френския завод за вълна в гр. Първомай(лично съм усещал зловонната миризма)??? Има доста други заводи за които сигурно не знаеш, ама са си там и замърсяват въздуха, замята и водите ни, и повярвай ми няма нито един руски сред тях!!!

Comment

Аз не мразя никой, не обичам лъжите и простотията, в частност локумите как Русия е като слънцето и въздуха за всяко живо същество....
                            Не знам какво мирише в Първомай, ама Кремиковци го душим 40 години вече, като и всички подобни пак казвам недомислия, които воняха из цяла България-ОЦК та, Димитровград, долини на химията и хиляди други, от които полза нямаше никаква, както и подобните заводи и из другите соц страни.
                            От всичко казано до тук разбирам, че ти нямаш нито идея, нито познания от икономика и политика / например цена и рентабилност на АЕЦ, колко се печели от него, кой печели и т.н., просто папагалстваш на ниво Работническо дело,
                            колкото до безопасни и опсни прозиводства - в ЕС критерии са едни и се прилагат от правителството на съответната държава.Руски завод е този в Бургас например Нефтохима, ако мислиш че е чист, друг въпрос
                            Не ми отговори пак дали имаш комунисти в рода си.
                            Лично аз спирам спора защото отиде на равнище пазара Георги Кирков по твое му, а по мое му Женския пазар.
                            Last edited by fred; d.m.y г., 15:51.
                            sigpic

Comment

Фейн, много те моля да си пооправиш тона и да вложиш малко собствени мисли в дискусията, иначе просто не си за тук.
                              Всякакви мнения са добре дошли, стига да са логично обосновани.
                              Благодаря предварително.
                              Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Working...
                              X