Известие
Collapse
No announcement yet.
Станишев: Бутал съм на катаджия
Collapse
X
-
Станишев: Бутал съм на катаджия
Тагове: Няма
-
Първоначално публикувано от gigi Покажи съобщениеТе и на него му го бутат ма не си признава"BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
Opel Astra J GTC
Comment
-
Първоначално публикувано от gigi Покажи съобщениеТе и на него му го бутат ма не си признаваAlfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от georgyg Покажи съобщениеМоже това да му е първата стъпка, знае ли човекFiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Аз не знам какво и колко е бутал на полицията но виж за масло... съм вече почити сигурен че бута!
Как може такъв човек да ни управлява... просто не разбирам. Ако си е мислел че с това ще спечели симпатии... нямам думи... според мен това изказване е чиста проба инфантилно поведение на 16 годишен келеш, а не на зрял политик!
Comment
-
колеги, че СС е абсолютен смешко е ясно, но да ви кажа аз мисля, че прави добре като признава такива неща
ще го кажа и по друг начин: абсолютно всеки спиран от КАТ (е айде почти всеки) е 'бутал' или поне е правил опит 'да бутне' пари или да излезе от ситуацията...166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
x145 1.6 boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от nhg Покажи съобщениеколеги, че СС е абсолютен смешко е ясно, но да ви кажа аз мисля, че прави добре като признава такива неща
ще го кажа и по друг начин: абсолютно всеки спиран от КАТ (е айде почти всеки) е 'бутал' или поне е правил опит 'да бутне' пари или да излезе от ситуацията...sigpic
"Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"
Comment
Comment