Известие
Collapse
No announcement yet.
Челен украински опит
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеЕ, скоро, скоро - колко скоро.....
Ама те тия простички неща кога ли ще се случат.Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Добре де колега нямат ли си сега журналистите друга работа! Какви са тия идеи... Нашите на драго сърце ще си намалят заплатите понеже са обложени с данъци. Лошото е, че ще вдигнат другите си доходи за да компенсират, че и ще са на "далавера" на всичко отгоре!
Тъпи журналисти ей!
Comment
-
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеТе на нашите заплатите са им най малката част от дохода, карат на комисионни...гледй натам за какви делавери иде на реч
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеТака си е....недай си боже да вземат да си намаля заплатите...гледй натам за какви делавери иде на реч
Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеКато нищо, ей сега чух по радиото, относно прословутите заменки-е главни лица са Гергов, Ковачки, Батков и прочее, прави сметка, хахаПо добре палава италианка, отколкото скучен германец....
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениеСъвсем веднага след като започнем първо да мислим, след това да гласуваме и после да контролираме представителите ни какво правят.
Ама те тия простички неща кога ли ще се случат.
Само че, всичките са един дол дренки...
Нов бардак със стари к**ви не се прави!
Простете, ако съм бил грубичък ...
Comment
-
Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщениеСеа ако ни кажеш и за кои да гласуваме, веднага отивам ...
Само че, всичките са един дол дренки...
Нов бардак със стари к**ви не се прави!
Простете, ако съм бил грубичък ...
Просто обаче си тотално неправ
Точно от мислене "всички са маскари" печелят партии тип дпс и гербНе о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениеОстави за груб
Просто обаче си тотално неправ
Точно от мислене "всички са маскари" печелят партии тип дпс и герб
А относно гласуването е на принципа, този който най много се плюе, пречи най много на тия, които аз не харесвам.Last edited by fred; d.m.y г., 20:01.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
sigpic
Comment
-
А ми стигнал съм до извода...че всички са плод на БКП!
След 45 годишна династия...какви да са и децата?
Малко изродени......но пак политици!
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеА ми стигнал съм до извода...че всички са плод на БКП!
След 45 годишна династия...какви да са и децата?
Малко изродени......но пак политици!
Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
sigpic
Comment
-
Доколкото знам нещата,нашите политици ще са съгласни и да дават пари,колкото са им заплатите,че и повече,но само и само да са на техните си постове!Те не се борят за постове,а за идеиНа където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
Comment