Известие

Collapse
No announcement yet.

За КОГО ще гласувате на следващите парламентарни избори?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• А освен тия партии в анкетата има и още...

Какво ще кажете за Емилчо с новото-старо време и Линдер ....

И на мен ми е омръзнало от оправдания и не гласуване...

След всяко зло идва добро! Та дори да трябва да сменим още 2-3 зли, то ако продължаваме да сменяме все някога ще дойде доброто! Обаче докато тъпчем на едно място това никога няма да стане!!!

Аз съм сигурен, че ако има 90% избирателна активност нещата ще стоят по друг начин и политиците няма да са толкова самодоволни и СИГУРНИ за местата си!

Ама докато не се захванем, няма как да стане...

Или никой от вас не гледа как се пълнят стадионите с избиратели на Доганчо...той не се нуждае от изборна капмания по телевизията...
    Last edited by VFTI; d.m.y г., 16:24.
    Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
    exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
    ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
    ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
    by RUBIG service

Comment

• Ето ви тема за размисъл - "Българите вярват, че някой ще дойде да оправи нещата" - http://www.news.dnes.bg/article.php?id=72046

Според мен никой няма да ни оправи нещата, ако сами не си ги оправим . Бате ви Бойко ще оправи България колкото Царя я управи , даже повече
      Last edited by Доко; d.m.y г., 13:27.

Comment

• Първоначално публикувано от bager Покажи съобщение
        Не се занимавай с глупоси, няма сммисъл да гласуваш.
        Ще си губиш времето и спокойствието, та да ходиш да гласуваш.
        Пък ДАНО изберат свестни(нали така или иначе има балъци, които си гласуват), а ако не, какво пък- другият път!
        Стига бе!
        Не съм казал че който гласува е балък.Досега винаги съм гласувал.Дали щи си губя времето и спокойствието си е моя грижа.Не ми се спори точно на политическа тема.Жив и здрав да си!Давай го по спокойно и по малко се впрягай.
        алфа 156 1.8тс16v

Comment

• Първоначално публикувано от fuji Покажи съобщение
          Не ми се спори точно на политическа тема.
          Е тогава какво правиш в този раздел?
          Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

• Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
            Е тогава какво правиш в този раздел?
            Ми изказах личното си мнение.Не съм писАл тук за да влизам в някакви спорове.
            Last edited by търтей; d.m.y г., 13:52.
            алфа 156 1.8тс16v

Comment

Е, то принципът е същият. Но и от тотото за да спечелиш трябва да пуснеш фиш (разбирай бюлетина).
              Така е
              Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
              Нагоре по стълбата, която води надолу
              sigpic

Comment

Е, то принципът е същият. Но и от тотото за да спечелиш трябва да пуснеш фиш (разбирай бюлетина).
                Пари спечелени от хазарт не носят щастие.
                Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                  Пари спечелени от хазарт не носят щастие.
                  Дори и много пари ли?

И какво стана сега - при около 37,5% гласували, около 14% са за ДПС. А ако бяха гласували 100%, партията на етническите българи, щеше да се поозори, защото нямаше да има и 4%... Пфууу, толкова ли не им увира на някои главата...
                  Ако и на следващите избори стане така, може спокойно да се прекръстим официално на Булгаристан, щото българите им е все тая кой ще ги управлява...
                  145, 1.6 boxer
                  156, 2.4 JTD - ex
                  Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

• Първоначално публикувано от pa4ito Покажи съобщение
                    Дори и много пари ли?

И какво стана сега - при около 37,5% гласували, около 14% са за ДПС. А ако бяха гласували 100%, партията на етническите българи, щеше да се поозори, защото нямаше да има и 4%... Пфууу, толкова ли не им увира на някои главата...
                    Ако и на следващите избори стане така, може спокойно да се прекръстим официално на Булгаристан, щото българите им е все тая кой ще ги управлява...
                    Ам то голямото недоверие води до още по-голямо разочарование.Само 1но ще вмъкна ако ще да ме изтрият и дори изритат модераторите.Нямат място турци в БГ парламент,а в европейският нямат думата но с това ни падна рейтингът.

Comment

• Първоначално публикувано от galinves71 Покажи съобщение
                      Ам то голямото недоверие води до още по-голямо разочарование.Само 1но ще вмъкна ако ще да ме изтрият и дори изритат модераторите.Нямат място турци в БГ парламент,а в европейският нямат думата но с това ни падна рейтингът.
                      За съжаление е така. Дано поне се усетим и айде да не е 100%, ама поне 60-70% да се заформят край урните. А птотив обикновените "турци" нямам нищо против. Но имам много против наглостта и безочието и нечестните похвати на Сокола, Етем, Данчо Ментата и сие.
                      145, 1.6 boxer
                      156, 2.4 JTD - ex
                      Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

• Е, всички имаме против и затова, за не знам вече кой път, ще кажа, ИСТИНСКИЯТ АЛФИСТ ГЛАСУВА!
                        Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

За съжаление е така. Дано поне се усетим и айде да не е 100%, ама поне 60-70% да се заформят край урните. А птотив обикновените "турци" нямам нищо против. Но имам много против наглостта и безочието и нечестните похвати на Сокола, Етем, Данчо Ментата и сие.
                          Бе и аз нямам нищо против тях ама ги ненавиждам,особено номерцата им.Вчера бях в комисия в 1но селор99гласа-7БГ+92 КОПЪРКИ.Срамно за нас БГ надувни.
                          Last edited by galinves71; d.m.y г., 16:48.

Comment

Дори и много пари ли?
                            Независимо колко са. От където дошли - там отишли.
                            За мен няма значение кой ще ме управлява, а как ще го прави.
                            Не, че в момента има такива хора.
                            Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                            Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                            Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                            sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                              Независимо колко са. От където дошли - там отишли.
                              За мен няма значение кой ще ме управлява, а как ще го прави.
                              Не, че в момента има такива хора.
                              има имаа.

Comment

• Дали пък да не се дадеме доброволно на Турция, белким тяхните управници са по- хора от нашите
                                Lexus IS200

Comment

Working...
                                X