Известие

Collapse
No announcement yet.

За КОГО ще гласувате на следващите парламентарни избори?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
    Ще ви видим умният вот. Според мен е тъпо за гласуваш ПРОТИВ нещо. Когато човек гласува - трябва да го прави ЗА нещо.
    Аз се нагласувах - плод на всички мои гласувания през годините е реалната действителност, в която живеем. Една малка част от вината за съществуващото положение е и моя. Гласувай за да видим какво ще сътворите вие.
    Прав си. И именно ако отидеш да гласуваш то ще е ЗА това турците да не управляват България, защото в момента го правят (или поне управляват една голяяяяма част от нея). Толкова ли е трудно да се разбере или се правите на не до там интелигентни?
    Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
      Прав си. И именно ако отидеш да гласуваш то ще е ЗА това турците да не управляват България, защото в момента го правят (или поне управляват една голяяяяма част от нея). Толкова ли е трудно да се разбере или се правите на не до там интелигентни?
      Благодаря за съвета - много станаха "прекалено интелегентните".
      Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
      Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
      Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
      sigpic

Comment

Поздрав за всички, които няма да гласуват...
        http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=42081

Най-страшно е един човек да загуби вярата че може да се промени нещо....
        Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
        exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
        ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
        ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
        by RUBIG service

Comment

Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение

Еми аз си загубих вярата отдавна. Все пак гласувах и на миналите избори и постигнах ли нещо? Ето за това тази година няма да гласувам поне да знам защо не съм постигнал нищо! Вече ми омръзна от политиците ни, а няма избор, в който да жиждам надежда
          sigpic
          Alfa Romeo 156 1.9JTD '99
          BMW 316 Compact '95

Comment

и на предишните и на предстоящите избори са едни и същи лица някои малко позабравени други до болка познати ни така че аз оправдавам колегите които няма да гласуват
            АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Аз ще гласувам за ДПС-то поне може да ми дадът кебабче,хлебче и лимонада.
              Плувай рибке ,плувай е нашия прост народ.
              ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Първоначално публикувано от DarkKnight Покажи съобщение
                Еми аз си загубих вярата отдавна. Все пак гласувах и на миналите избори и постигнах ли нещо?
                Не си постигнал нищо не защото си гласувал, а защото дуги десет млади нормални хора като теб не са.
                От години вече ни управлят групички, избрани от малограмотни или тотално закопани в миналото социални групи - не за друго, ми щото те са отишли да гласуват вместо да се правят на аристократи и обидени. Управляващите не са избрани от хората, които създават нещо в тази държава, а от тези, които основно консумират. И не тези вторите са виновни за това.
                Следващото правителство пак ще е от познати олигофрени, за мен програмата максимум е да не са сегашните. Просто не трябва да се оставя впечатление у никого, че може да се окопае в парламента.
                Тъжно, но през следващите няколко десетки години единственото полезно нещо, което може да се направи, е да се напомни на политици и секви чиновници следното просто нещо:
                В едно нормално съвременно общество те не са управляващи! Те са там едни, тъй да се каже, оперативни мениджъри и прости наемни бачкатори, от които се очаква да реализират желанията на работодателя си. Като не се справят - уволнение и следващият да идва. Като не става и той - следващият. А не да мислят, че могат да смучат и наглеят за вечни времена, та и никой нормален човек да не иска да се меси с тях (как да се появят нови смислени лица иначе?).
                Както се казваше във вица за поддържането на английска ливада, "проста работа - само косиш и поливаш. И така 100 години". Ще има да си плащаме за апатията доста.

Противно на притесненията на Търтея ще кажа:
                В момента е все тая за кого ще гласувате - просто идете и го направете, за да получим накрая наистина (сравнително) представителна извадка за настроенията в обществото. Един от огромните проблеми на тази страна е, че на нормалните хора им писва от идиотии, вдигат ръце и се абстрахират, докато простите, манипулируемите, фанатиците и зомбираните са плътно до урните. Тва правителство е резултат на техния вот, не на вота на смислените хора.

Ша ме прощавате за излиянието, но тая идиотия в правителство и парламент ще ме докара вече до иначе безкрайно противната ми роля на политагитатор...
                Last edited by bass; d.m.y г., 19:47.

Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
                Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95

Comment

Добре казано

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение

Аз затова искам да ги избесят тез нашите управляващи, вярно не е хуманно ама пък е ефективно.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

много интересна тема се заформя според мен
                      ще постна един-два линка:
                      http://www.slovo.bg/showwork.php3?Au...D=4685&Level=2
                      http://www.mestniizbori.com/index.ph...ask=view&id=72

както писах в една друга тема - много е актуален Бай Ганьо днес... май има нужда всички да го (пре)прочетат...
                      166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
                      x145 1.6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
                        Олеле,
                        Като гледам резултатите от анкетата и чета мненията ме хваща шок и ужасТ ...
                        Мен пък ужастта ме обхваща като гледам резултатите от социологическите проучвания за цялата страна. Там мафията е втора сила и току виж пак управлява с "ДПС" ООД.
                        2014: Deutschland über alles

Comment

Първоначално публикувано от bass Покажи съобщение
                          ...Като не се справят - уволнение и следващият да идва. Като не става и той - следващият. А не да мислят, че могат да смучат и наглеят за вечни времена, та и никой нормален човек да не иска да се меси с тях (как да се появят нови смислени лица иначе?)...
                          А какво правим като пак напъват (Костов)? Тоя човек срам няма ли? Поне да беше минал на втора линия да не го виждат хората всеки ден, пък нека си работи за синята идея и за демокрацията. Дори Виденов в това отношение излезе по-адекватен.
                          166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Идеални хора няма. Идеални политици ептен. Колкото и тъпо да звучи , се гласува за по-малкото зло от предлаганите на пазара - разбирай изборите.

А Ники е прав.

ТИ неразумний юроде, който не гласуваш, ТИ гласуваш за ДПС и БСП!?!
                            Като толкова ТЕ е гнус от политиците, ами иди, напиши на бюлетината "Кур за политиците!" и така покажи ТВОЕТО отношение.
                            Ако си още по-отворени - ами защо ТИ не направиш партия?
                            Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
                              Ако си още по-отворени - ами защо ТИ не направиш партия?
                              Защото всички партийци/независимо от коя партия са/ крият некадърността си зад партийното си членство. Открай време е така.
                              Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                              Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                              Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                              sigpic

Comment

Не гласувам от което води ,че и не протестирам и данъци няма да плащам докато не се спре да се краде в тази държава (ако изобщо е държава )
                                Може и те да са хора и да искат да ядат хляб , но няма да ядат от моя докато не си го заработят .
                                Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                                Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                                Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Working...
                                X