Известие

Collapse
No announcement yet.

За КОГО ще гласувате на следващите парламентарни избори?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Нещо не си орЕгЕналЕн напоследък....
    sigpic

Comment

Този Слави да вземе да си плати първо данъците и после да се прави на патриот.Всичките му фирми са офшорки.
      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
      Нагоре по стълбата, която води надолу
      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
        Този Слави да вземе да си плати първо данъците и после да се прави на патриот.Всичките му фирми са офшорки.
        Нормални хора, дето слушат слави за политика, няма
        Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

а някой направи ли си труда да разбере какво смятат да направят или си говорите наизуст както винаги

Comment

Хайде осветли ни, какво смята да направи учиндолския простак, според теб?
            sigpic

Comment

не ми се занимава , ако си гледал си разбрал , ако не си гледал гледай . Аз съм твърдо за

Comment

Да извлече поредната доза дивиденти на чужд гръб, той до сега в политиката друго не е правил.
                Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от SFINKS Покажи съобщение
                  не ми се занимава , ако си гледал си разбрал , ако не си гледал гледай . Аз съм твърдо за
                  Ако не ти се занимава и държиш да се правиш на интересен си сбъркал раздела.

Comment

Първоначално публикувано от SFINKS Покажи съобщение
                    а някой направи ли си труда да разбере какво смятат да направят или си говорите наизуст както винаги
                    Никой не го гледа, ако не си разбрал още.
                    П.С. Подозирам сфинкс, че гласува с 2 гласа. Вчера за БКП имаше 3 гласа, а днес 5.
                    2014: Deutschland über alles

Comment

• Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                      Отрицанието е в душата на българина.. От 9 кладенеца вода ще донесеш, но няма да направиш простото усилие да гласуваш!

Ето аз ще ти дам една идеална причина да го направи- просто те моля, като колега алфист да си пуснеш гласа, заради мен и твоите приятели, които ще отидат да гласуват. След като за теб няма значение гласувал ли си или не, то моля те да гласуваш заради нас!

Считайте тази отправна молба към всички- един вид ви моля за услуга!
                      напълно подкрепям!!!
                      загубете 5-10 мин да се разходите до секцията, пари няма да ви искат (може дори да поискат да ви дадат, или да ви почерпят с топла бира и студени кебапчета...)
                      166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
                      x145 1.6 boxer

Comment

• николайчо , ако за теб да си от БКП е кофти много си се объркал . Намери ми беден комунист , без да броим червените бабички разбира се
                        Не съм фен на БКП ама съжалявам за това ,ех ако бях ехееееее ......мечти мечти

Явно никой не е гледал вчера Слави , не че го гледам редовно но вчера случайно попаднах и се загледах
                        Слави смята да издигне за мажоритарен кандидат във Варна едно 24 годишно момиче . Събиране на подписи и така нататък да се прави на доброволни начала пък ако стане стане . Ако успее да влезе тва момиче в парламента всяка седмица ще е в шоуто и ще вади кирливите ризи на народното събрание и т.н.
                        Прави се без пари и без идеята да се изкарат пари
                        Общо взето бъг в политическата система , ама трудно отстраним бъг щото ще е депутат
                        Last edited by SFINKS; d.m.y г., 18:13.

Comment

• Първоначално публикувано от bass Покажи съобщение
                          Не си постигнал нищо не защото си гласувал, а защото дуги десет млади нормални хора като теб не са.
                          От години вече ни управлят групички, избрани от малограмотни или тотално закопани в миналото социални групи - не за друго, ми щото те са отишли да гласуват вместо да се правят на аристократи и обидени. Управляващите не са избрани от хората, които създават нещо в тази държава, а от тези, които основно консумират. И не тези вторите са виновни за това.
                          Следващото правителство пак ще е от познати олигофрени, за мен програмата максимум е да не са сегашните. Просто не трябва да се оставя впечатление у никого, че може да се окопае в парламента.
                          Тъжно, но през следващите няколко десетки години единственото полезно нещо, което може да се направи, е да се напомни на политици и секви чиновници следното просто нещо:
                          В едно нормално съвременно общество те не са управляващи! Те са там едни, тъй да се каже, оперативни мениджъри и прости наемни бачкатори, от които се очаква да реализират желанията на работодателя си. Като не се справят - уволнение и следващият да идва. Като не става и той - следващият. А не да мислят, че могат да смучат и наглеят за вечни времена, та и никой нормален човек да не иска да се меси с тях (как да се появят нови смислени лица иначе?).
                          Както се казваше във вица за поддържането на английска ливада, "проста работа - само косиш и поливаш. И така 100 години". Ще има да си плащаме за апатията доста.

Противно на притесненията на Търтея ще кажа:
                          В момента е все тая за кого ще гласувате - просто идете и го направете, за да получим накрая наистина (сравнително) представителна извадка за настроенията в обществото. Един от огромните проблеми на тази страна е, че на нормалните хора им писва от идиотии, вдигат ръце и се абстрахират, докато простите, манипулируемите, фанатиците и зомбираните са плътно до урните. Тва правителство е резултат на техния вот, не на вота на смислените хора.

Ша ме прощавате за излиянието, но тая идиотия в правителство и парламент ще ме докара вече до иначе безкрайно противната ми роля на политагитатор...
                          Малко да ви отклоня и върна на зад, ЕВАЛА НА КОЛЕГАТА, и аз бих призовал да ГЛАСУВАТЕ, защото пак ще гледаме километричните опашки от автобуси и от тях под строй ще гласуват всички турци и цигани и после олеле какво стана....
                          ALFA 156 2.4 JTD 140 PS THE BEST

Comment

• Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
                            Ако не ти се занимава и държиш да се правиш на интересен си сбъркал раздела.
                            точно ти ли с тая забележка ... с твоите постоянни "загадъчни" мнения от типа прочетете и ще раберете и т.н.

Comment

• Първоначално публикувано от SFINKS Покажи съобщение
                              точно ти ли с тая забележка ... с твоите постоянни "загадъчни" мнения от типа прочетете и ще раберете и т.н.
                              Да, точно аз и то с основание и в границите на правомощията ми.
                              Други въпроси?

Comment

• Първоначално публикувано от SFINKS Покажи съобщение
                                николайчо , ако за теб да си от БКП е кофти много си се объркал . Намери ми беден комунист , без да броим червените бабички разбира се
                                Не съм фен на БКП ама съжалявам за това ,ех ако бях ехееееее ......мечти мечти

Явно никой не е гледал вчера Слави , не че го гледам редовно но вчера случайно попаднах и се загледах
                                Слави смята да издигне за мажоритарен кандидат във Варна едно 24 годишно момиче . Събиране на подписи и така нататък да се прави на доброволни начала пък ако стане стане . Ако успее да влезе тва момиче в парламента всяка седмица ще е в шоуто и ще вади кирливите ризи на народното събрание и т.н.
                                Прави се без пари и без идеята да се изкарат пари
                                Общо взето бъг в политическата система , ама трудно отстраним бъг щото ще е депутат
                                Сфинксе, вече имаше един такъв дето влезе на 24 додини в парламента за да вади кирливи ризи. Резултата всички го знаем.
                                Друго на ръка, че няма как човек на 24 години да има достатъчно знания и умения, а и опит, за да бъде в законодателната власт. А факта, че си мисли, че има такива, говори за незряла самооценка.
                                Да не говорим, че всяка инициатива, подета от Слави, накрая бива опошлена и опорочена.
                                Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                                AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                                Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Working...
                                X