Мда и според мен най-голямата победа избирателната активност. Ето че можело! Следващия път - поне 70% и Доган може да е аут от парламента въобще.
Известие
Collapse
No announcement yet.
ИСТИНСКИЯТ АЛФИСТ ГЛАСУВА!
Collapse
X
-
Добре, че хората разбраха, че БСП и ДПС са с постоянен електорат. При едните най-вече пенсионерите, а при другите мюсюлманите. Е нормално е като те са активизирани да може да бъдат победени само с избирателна активност. Вчера по улиците беше като парад, толкова много хора отиваха да гласуват и имаше опашки пред секциите, а не като до сега да ида да гласувам и да се върна за 10мин.
Сега остава вчерашният вот да е имал значение, не очаквам чудеса, но имам едно изискване - да спре корупцията на всички нива. Това според мен е първата стъпката към прогреса
Comment
-
"Да спре корупцията на всички нива."
Това е невъзможно, тъй като винаги ще има някой, които да търси лесният път. Корупция има на всякъде, от САЩ до Япония, но въпроса е да не е толкова явно изразена! Трябва да се сведе до минимум! Дано обещанията на Бойко Борисов се изпълнят! Нека спрем турчлята да ни се месят във вътрешните работи и да стабилизираме държавата, за да може вече да не ни наричат "най-корумпираната и бедна държава в ЕС"! Нека покажем, че можем да се справим... Само се моля да не останем излъгани за пореден път както през предходните 20 години.Alfa Romeo 156 1.8 TS 144HP 1998
Comment
Comment