Известие

Collapse
No announcement yet.

ИСТИНСКИЯТ АЛФИСТ ГЛАСУВА!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Мда и според мен най-голямата победа избирателната активност. Ето че можело! Следващия път - поне 70% и Доган може да е аут от парламента въобще.
    Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
    Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Добре, че хората разбраха, че БСП и ДПС са с постоянен електорат. При едните най-вече пенсионерите, а при другите мюсюлманите. Е нормално е като те са активизирани да може да бъдат победени само с избирателна активност. Вчера по улиците беше като парад, толкова много хора отиваха да гласуват и имаше опашки пред секциите, а не като до сега да ида да гласувам и да се върна за 10мин.
      Сега остава вчерашният вот да е имал значение, не очаквам чудеса, но имам едно изискване - да спре корупцията на всички нива. Това според мен е първата стъпката към прогреса

Comment

• "Да спре корупцията на всички нива."

Това е невъзможно, тъй като винаги ще има някой, които да търси лесният път. Корупция има на всякъде, от САЩ до Япония, но въпроса е да не е толкова явно изразена! Трябва да се сведе до минимум! Дано обещанията на Бойко Борисов се изпълнят! Нека спрем турчлята да ни се месят във вътрешните работи и да стабилизираме държавата, за да може вече да не ни наричат "най-корумпираната и бедна държава в ЕС"! Нека покажем, че можем да се справим... Само се моля да не останем излъгани за пореден път както през предходните 20 години.
        Alfa Romeo 156 1.8 TS 144HP 1998

Comment

Working...
        X