Известие

Collapse
No announcement yet.

Още за Костов

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от JORDI Покажи съобщение
    На тази възраст не хвърляй думите напразно, а попрочети най-новата история и ще разбереш, че най-големите виновници да се съсипе нашето селско стопанство са две персони - Филип Димитров и Жельо Желев!
    Слепеца дава акъл, ще ме прощаваш, ама ти надали си чел и 1/10 от това, което аз съм чел.Пропусна Елцин, САЩ и Костов....не чета Труд, Земя и т.н.
    Слава Богу, че на моята възраст не мисля, като теб.Ако мислиш, обратното ми дай алфата си, както дядото е бил принуден да си даде собствеността на времето /ако е имал такава/.А после аз ще ти обяснявам, защо не се грижиш за нея, като колата ти е моя.
    П.П.- Па си напиши и възрастта да ти кажа аз нещо и за нея, защото сигурно твоята възраст е моя стаж в областта на финансите..ще ме прощаваш ама да ми даваш акъл, без да ти го търся е простотия от твоя страна, меко казано.Санта симплитика...
    Last edited by fred; d.m.y г., 19:31.
    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
    Нагоре по стълбата, която води надолу
    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
      E колега, ако беше чел /ама не Труд, Земя, Дума и прочее/нямаше да пишеш глупости..иначе ми покжаи къде държавното хозяйство е постигнало някакъв упсех??

ПП Па си напиши и възрастта да ти кажа аз нещо и за нея, защото сигурно твоята възраст е моя стаж в областта на финансите.......
      Обърнал си ми цифрите обратно! И явно не ти стига стажа за да обясниш, колко финансови операции си извършил, когато беше въведен термина "реални граници"! А ако тези господа бяха постъпили като чехите и бяха създали министерство на приватизацията сега щеше да ядеш само български храни! Ама това не го пишеше във в.Демокрация или си забравил,че имаше и такъв вестник?
      Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

А кажи сега и за Костов и световния империализъм.
        sigpic

Comment

А бе кой от вас е бил на посещение примерно преди 20-25 години в тъй нареченото ТКЗС.Вий на ясно ли сте като ревете за селското стопанство че то си беше унищожено още от времето когато вашите бащи и най вече дядовци от земеделци станаха шлосери,монтьори и даже се заемаха с по страшни за националната сигурност дейности.То е ясно че никой на сила не можеше да задържи никого, въпреки че имаше едни акции в Странджа Сакар по онова време, но какво има тук да обвиняваме хората дето на умряло куче нож извадиха.Да не говорим колко "другари" се офайдосаха по онова време с трактори и инвентар за по 5-10лв.И като от друга страна имаше толкова много сторожници за опазването на тъй нареченото селско стопанство защо не го опазиха ами като опапаха де що може да се опапа рекоха:"те брадатите са виновни".Въпреки че лично познавам от своя страна "брадати" дето от 1995 година смениха на акорд по 5-6 партии даже влизаха в някои по грешка,само и само да си запазят топлите местенца дето има се паднаха от тотото по време на демонстрациите.Е може ли па толкова гад да се навъди в тая държава за такова кратко време.То истината е многоцветна и не се отговаря на тоя въпрос с едно изречение ама като гледам и тези дето сте по млади ще ви мине живота в надежди щото то само с пари не се живее а пък без пари хептен.

Comment

И какво за Костов?
            Може и да има някой и друг успех, но това не променя факта, че в крайна сметка той и прекрасното му СДС се оср@ха, както и всички останали.
            Приятелски кръгове, Ми(ни)стър 10%, фондации, гаражи...
            СДС, раздирано от скандали се разпадна на безброй партийки и групички, всяка от които плюеше усилено другите...
            Питам аз, като го/ги смятате за толкова успешни, защо народа им би шута?
            Айде свалете си малко сините очила и прогледнете - никаква надежда няма за тази държава, докато в политиката се въртят едни и същи мутри от последните 20 години, повечето от които мутри са в политиката и по-отдавна.

Да можеше от ЕС да ни назначат служебно правителство, държавна администрация, полиция, съд, прокуратура, въобще един цял държавен апарат - тогава може и да потръгнат нещата, стига в тези назначените да няма нашенци, че и един е достатъчен, за да се сговнясат нещата.
            Last edited by Fear; d.m.y г., 19:46.
            Alfa Romeo 166 3.0 V6
            Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

Много "бръмбари" имаше из между мравките та за това Костов разтури панаира.

Comment

Отделно, че и Костов и Линкън и който и да е, не може да оправи за 4-5 години това, което комунизма осра за 50 г.Тоя комунизъм роди от една държава две-Западна и Източна /Германия/, които и досега са различни по тази причина, а плодовете им са ясни-запада правеше Мерцедес, Порше, БМВ, изтока - Трабант и Вартбург, отделно че никой от Западна не избяга в Източна.Е имаше един де, Диин Рид, ама всяко зърно има плява, а той беше и американец
                sigpic

Comment

Костов и прочее ще ви преместя в темата за Костов
                  Last edited by търтей; d.m.y г., 20:16.
                  Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Ми каквото и да правим, все до тук опираме , виж тема СерГей, Луканов, Жан и прочее няма, що ли
                    sigpic

Comment

Каквито сме си ние такива са ни и управляващите.
                      мене ме нема, в целата схема........

Comment

Първоначално публикувано от sen7 Покажи съобщение
                        Каквито сме си ние такива са ни и управляващите.
                        Не съм съгласен. За разлика от тях, аз, както и много други хора не сме откраднали нищо!
                        Alfa Romeo 166 3.0 V6
                        Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

Колегата има предвид обществото, като съвкупност и преобладаващ манталитет на хората.Това е истината за нас.Ето един пример.
                          Четох една истинска история във в-к "Стършел".Човека отива на екскурзия в Гърция с група и си забравил на тротоара нещо си /плажни принадлежности/.На връщане решил да пита /със знаци и ръкомахания/ и каква била изненадата му, като един човек, който живеел наблизо му изнесъл забравените вещи.
                          А сега това го превърти у нас.Мислиш ли, че ако си забравиш на улицата в Ахтопол примерно нещо си, някой ще ти го прибере и запази?/изключвам някое родопско село примерно/.
                          Най лошото е, че тоя манталитет за българите е сравнително нов-появи се и укрепна след 1944 г, когато, всико стана "общонародно" и тн., ама това е друга тема.
                          Last edited by fred; d.m.y г., 08:42.
                          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
                            Не съм съгласен. За разлика от тях, аз, както и много други хора не сме откраднали нищо!
                            Прав си ! Но не забравяй, че и те са 240.
                            Не знам защо си мисля, че демокрацията при нас води все до анархия.
                            Last edited by sen7; d.m.y г., 13:33.
                            мене ме нема, в целата схема........

Comment

в интерес на истината за земеделието ми станаха любопитни изказванията

един факт;

расови крави отглеждани еди колко си години за да станат тези породи, които са, и големи емнайсет декарови и хектарови ниви не се дават на селяни, които не могат да си позволят косачка, камо ли трактор, с който да обработват

едно нещо трябваше да запазят и да направят задължително поне за известно време и то е кооперациите (можеха примерно да ги направят акционерни дружества), както всички знаем едрото земеделие е в пъти по ефективно от дребното такова

а дадеш расово животно на баба цона, и тя да го направи на пържоли е меко казано кощунство

инак, я съм за чичо костов, някак най-цялостно ми стоят неговите изказвания, макар и понякога в публичното пространство да бие на хитрец (и то явно)... това е едно от многото неща

ПП: тъжничко ми е от всичките неща, които са направили със земеделието българските "водачи" от 44 до ден днешен, като дошъл от голям земеделски род... нещата щяха да са доста по-различни, поне за мен и за такива като мен
                              Last edited by Stoyan Georgiev; d.m.y г., 22:57.
                              sigpic
                              днес съм в почивка ---

Comment

!!!

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
                                в интерес на истината за земеделието ми станаха любопитни изказванията

един факт;

расови крави отглеждани еди колко си години за да станат тези породи, които са, и големи емнайсет декарови и хектарови ниви не се дават на селяни, които не могат да си позволят косачка, камо ли трактор, с който да обработват

едно нещо трябваше да запазят и да направят задължително поне за известно време и то е кооперациите (можеха примерно да ги направят акционерни дружества), както всички знаем едрото земеделие е в пъти по ефективно от дребното такова

а дадеш расово животно на баба цона, и тя да го направи на пържоли е меко казано кощунство...
                                Точно това имах в предвид като цитирах Чехия! Те преобразуваха селскостопанските кооперации в акц.дружества. И ти си собственник, но нямаш възможност да се занимаваш нито със земеделие,нито с животновъдство! Но министерството на приватизацията ти предлага 3 възможности! Първо да участваш с имотите си като акционер!Второ да отстъпиш имотите срещу рента. И трето да продадеш на дружеството селскостопанските си имоти! И идете в Чехия да видите има ли пустеещи земи!
                                А по това време нашите управници демократи , начело с ФД-лекето, взеха да раздават земите и животните на неподготвените хора и резултата - ограбени и разпарчадисани ТКЗС-та, пустеещи земи и много расови животни в бурканите на консерви!
                                Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

Working...
                                X