Първоначално публикувано от morfius
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Пропаганда...
Collapse
X
-
Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение...както се казва "доброто старо време", а като се позамисли човек, вижда че тогава най вероятно времето е било много по лошо.
Това е доста хлъзгава посока според мен и по-добре да не почваме дискусия и за това!
Comment
-
Офф: Колеги, не съм писал известно време и с радост виждам, че доста е живнал раздела...
Сега по темата: Мисля, че леко се отклонихте от темата, май morfius имаше друго предвид...
Както и да е; аз мисля, че пропагандата/промиването на мозъци/масовата манипулация е главното оръжие на дадена група/класа хора, с което успяват да управляват 'простолюдието'/плебса; съответно колкото по-ниска интелигентност/обща култура има въпросното население, толкова по-ефективно е това оръжие (не случайно използвам тази дума)
За съжаление най-пресния пример за това са 'комунистическите' години - не само като възгледи на хората, живели 'много добре, евтино по Бай Тошово време', но и в тълкуването на точно този 'живот' (или 'жизнь', както се казваше в един стар виц; за справка - вж. темата за паметниците, аз се отказах да пиша там...)
Дано съм се изразил правилно и да сте разбрали гледната ми точка; съзнавам, че всеки от нас прави ЕЖЕДНЕВНО някакъв вид пропаганда или манипулация, колкото и невинна да е тя...166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
x145 1.6 boxer
Comment
-
То това е хубаво де.
Ама някои страни и режими се оливат с пропагадната до там, еч почти цялата им история е изфабрикувана.
Само за пример - денят на победата е 8 май
знамето на райхстага е забито от Минин М. П., а на световно известната снимка:
е Кантария М. В.
Да не споменавам онзи изрод П. Морозов, дето всъщност не е бил такъв
и прочее и прочее, та дори до "ястребинчетата" в България, щото у нас всичко трябваше да е по съветски образец.Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеКолега, много мъдри думи си написал, но замислял ли си се, че всяко предишно поколение е плюело по следващото и е отричало новостите в начина на живот. Само преди 10-12 години мобилните телефони бяха лукс а много хора викаха "за какво ми е пък това!" Днес можеш ли да си представиш живота без мобилни телефони?На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от bager Покажи съобщениеА това какво е:
п.п. Петре, не ме разбирай погрешно, но ...
.нали...Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениеЕййй, като някой каже, че руснаците са "зверове и идиоти", веднага го изкарват, че харесва американците. Е защо?Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщениеПоредния резултат от пропагандата в стил - разделяй и владей - "ти нямаш собствено мнение, ти се водиш по/харесваш/вярваш на тези или онези" - ей за това
Гледам че напоследък ти си най-мислещия и най-образования в тоя форум! Който не мисли като теб е, така ли?
Айде въздържай се малко, че гледай какви работи ме караш да пиша!ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.
Comment
-
Първоначално публикувано от bager Покажи съобщениеПич, резултат съм, но не на пропагандата, а на други доста по-естествени неща, ясно ли е?
Гледам че напоследък ти си най-мислещия и най-образования в тоя форум! Който не мисли като теб е, така ли?
Айде въздържай се малко, че гледай какви работи ме караш да пиша!
Някъде да съм казал на някой, че не мисли или че има проблеми с главата?
Не разбирам защо посочването на очеваден факт, като постоянното натриване на - който не е с нас е против нас (и от Русия и от САЩ понеже намесихте и тях) те накара така да подскочиш, но ще се извиня, нямам идея да обиждам никого.
Самата идея - няма друга позиция освен тази и/или онази е малоумна, а не мисленето на някой тук.Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Всички сме резултат на ... много неща, независимо дали го осъзнаваме или не, дали искаме да променим нещо или не.
Цитат от "Патриотична песен" от 91г. на Нова генерация.
"Ние сме болен продукт
на своето време и вашия труд.
Градски устроени празни съдби,
със смъкнати гащи, навели глави.
От срам"
166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена
Comment
-
Първоначално публикувано от PEPI-2ALFA Покажи съобщениеВсички сме резултат на ... много неща, независимо дали го осъзнаваме или не, дали искаме да променим нещо или не.
Цитат от "Патриотична песен" от 91г. на Нова генерация.
"Ние сме болен продукт
на своето време и вашия труд.
Градски устроени празни съдби,
със смъкнати гащи, навели глави.
От срам"
Welcome to the real world
Comment
-
Comment