Известие

Collapse
No announcement yet.

Абе БСП са идиоти

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Абе БСП са идиоти

http://vbox7.com/play:04c2a9cf
    http://vbox7.com/play:171246ed
    http://vbox7.com/play:4eda383d

Боли ме швепса за пенсиите, нои и аец козлодуй.
    Даже аз съм за да се спре аец, да се резне нои и прочее безумни организации дето само ми ядат парите.

Не разбрах какво ще им се направи на университетите, ама ако станат всичките частни още по-добре.

Изобщо сега ги погледнах тези реклами от друга страна и направо ще гласувам с правилната бюлетина
    Last edited by търтей; d.m.y г., 18:15.
    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

яко нали
    и брадвата е класически модел , дядо ми имаше такава , даже няколко

Comment

Само една мелодия от рода на - "На т'слата дръжката" липсва на тия клипове
      Иначе на нас са ни смешни, ама таргета ги кльопа като топъл хляб и ще търчи в 6:55 пред урната да гласува за тях.
      Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

О, аз също ще търча да гласувам! Изкльопах си го клипчето. Хареса ми. Съгласен съм. Ама няма да е бюлетина 16 просто. Хе, хе.

Comment

Това ще ни даде допълнителни гласове, срещу комунистите в крайна сметка,така че, нека си го въртят
          Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
          Нагоре по стълбата, която води надолу
          sigpic

Comment

Как ще са идиоти бе. Никакви идиоти не са. Те са организирана група крадци. Виж, за тия дет ги избират всеки път съм съгласен, че са идиоти.
            2014: Deutschland über alles

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
              О, аз също ще търча да гласувам! Изкльопах си го клипчето. Хареса ми. Съгласен съм. Ама няма да е бюлетина 16 просто. Хе, хе.
              Абсолютно колега, абсолютно, само дано повече хора прочетат какво си написал и се замислят преди да пуснат бюлетината.
              "Аз не съм гинеколог по принцип, но мога да погледна"

Comment

Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
                Как ще са идиоти бе. Никакви идиоти не са. Те са организирана група крадци. Виж, за тия дет ги избират всеки път съм съгласен, че са идиоти.
                Имено за това става дума .
                sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

Ем то пак всички пенсии ще бягат рано рано да гласуват " за да им СПАСЯТ пенсийките", а щоли не погледнат децата им колко заплата земат ех тез свещени пенсии, кога ли ще се приеме закон пенсионери на определена възраст да нямат право да гласуват ...
                  Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

Първоначално публикувано от Crazy_Element Покажи съобщение
                    Ем то пак всички пенсии ще бягат рано рано да гласуват " за да им СПАСЯТ пенсийките", а щоли не погледнат децата им колко заплата земат ех тез свещени пенсии, кога ли ще се приеме закон пенсионери на определена възраст да нямат право да гласуват ...
                    В сурешния блок на Нова Тел.казаха нещо което много ме разсмя.( Спасете България като скриете личната карта на баба си )
                    Alfa Romeo 155 1.7 t.s. Saab 9-5

Comment

Първоначално публикувано от warbah Покажи съобщение
                      В сурешния блок на Нова Тел.казаха нещо което много ме разсмя.( Спасете България като скриете личната карта на баба си )
                      Господа и Дами уверевам ви че моята баба не е токова глупава колкото си мислят комунистите
                      sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

Има, има островчета на "ренегати"
                        Преди време на вратата на нашия номенклатурен (според първоначалните ми впечатления) блок някой беше лепнал от онез стикери "SerGo Home" - очаквах вечерта да намеря куп жертви на сърдечен удар пред входа, ама не Провесили сега, молим ви съ, плакати с номер 19 през балконите (даже не Бойко, смятай!)

Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
                        Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95

Comment

Първоначално публикувано от warbah Покажи съобщение
                          Тва е идея, ама аз мисля просто да направя 50-тина гласа за БСП недействителни, като ги нашаря отзад. Пенсиите едва ли ще забележат. Честно нечестно, боли ме швепса ® важното е да има резултат.

Comment

Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
                            Тва е идея, ама аз мисля просто да направя 50-тина гласа за БСП недействителни, като ги нашаря отзад. Пенсиите едва ли ще забележат. Честно нечестно, боли ме швепса ® важното е да има резултат.
                            Хайде сега да охладим страстите. Бюлетината (те са две) ти я дават подпечатана от избирателната комисия. влизах, слагаш отметка кого харесваш, сгъваш на 4 слагат втори печат и тогава пускаш.

Демек няма кво да нашарваш с нищо оти нема как.

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
                              Хайде сега да охладим страстите. Бюлетината (те са две) ти я дават подпечатана от избирателната комисия. влизах, слагаш отметка кого харесваш, сгъваш на 4 слагат втори печат и тогава пускаш.

Демек няма кво да нашарваш с нищо оти нема как.
                              Пу мааму много секретно са го направили. Значи ще заключа входа да не излизат пенсиите.

Comment

Working...
                              X