Който още не е гласувал да го направи!Не на Доганизацията на БЪЛГАРИЯ!!!Бъдете патриоти!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Гласуване
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Първоначално публикувано от reptli Покажи съобщениеае не се излагайте с тоя Доган бе...той ли се ще ви е виновен?
ако гласувате с тази идея....
И си има раздел за тия политически агитаций!
А на тебе голям кеф ли ти е турци да те управляват?
ВЪН ТУРЦИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯALFA ROMEO 146 1.4 16V T.SPARK 2000г.
Comment
-
първо не мисля по този начинче ме оправляват турците
и не съм отишъл да гласувам с идеята да ги гоня...
много ми е интересно как ще ги изгоните тия турции дали те доброволно ще си тръгнат?
не искам да споря просто не мисля по този краен начн като васи да ви напомня,че не всички мислят така
Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от reptli Покажи съобщениепърво не мисля по този начинче ме оправляват турците
и не съм отишъл да гласувам с идеята да ги гоня...
много ми е интересно как ще ги изгоните тия турции дали те доброволно ще си тръгнат?
не искам да споря просто не мисля по този краен начн като васи да ви напомня,че не всички мислят така
ALFA ROMEO 146 1.4 16V T.SPARK 2000г.
Comment
-
Аз станах сутринта в 8:00 и отидох да дам своя вот ! Няма да казвам за кого, за да не се спори кой за кого и така. Всеки има право на глас и според мен е длъжен да го ползва !!!Ex Alfa Romeo 145, 1.4 Twin Spark, 103hp. 1998
Skoda Fabia 1.4 16v, 75hp. 2005
Alfa Romeo 147, 1.4 Twin Spark, 105hp. 2003
Comment
-
Първоначално публикувано от HooL Покажи съобщение...Не сме народ, а мърша.
да се надяваме,че новото правителство ще ни промени??
на всеки държавата му е виновна...комунизма е в миналотоживейте в настоящето и не мислете само за това какво ви дължи държата ами се замислете вие гтови ли сте да дадете нещо за нея??
няма нужда от споровеуспех на новото правителство..колкото и Борисов да ми не антипатичен
ще се надявам да обори твърдението ми,че той не стува!
Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от reptli Покажи съобщениеда се надяваме,че новото правителство ще ни промени??
на всеки държавата му е виновна...комунизма е в миналотоживейте в настоящето и не мислете само за това какво ви дължи държата ами се замислете вие гтови ли сте да дадете нещо за нея??
няма нужда от споровеуспех на новото правителство..колкото и Борисов да ми не антипатичен
ще се надявам да обори твърдението ми,че той не стува!
Алфа 166 2.4 JTD
Comment
Comment