If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тайно се зарадвах.
НДСВ... ще се коалират с хората от улицата
Какво следва?
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Нека изчакаме окончателните резултати и да видим какви ще са....
Аз силно се надявам да са дори по-добре от социологическите прогнози...
След това остава да се надяваме комунягите да не са източили прекалено много от държава и да се надяваме на прогрес... Айде данооооо...
Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over ((((( ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it... ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY... by RUBIG service
Тайно се зарадвах.
НДСВ... ще се коалират с хората от улицата
Какво следва?
Не си ли се замислял, че всъщност изборите пак бяха спечелени от групировката около дедо Сакс - а за глуповатите избиратели същия тоя дедо Сакс е избрал като подставеното лице оня пожарникар?
Не си ли се замислял, че всъщност изборите пак бяха спечелени от групировката около дедо Сакс - а за глуповатите избиратели същия тоя дедо Сакс е избрал като подставеното лице оня пожарникар?
аз гласувах за Костов... просто коментирам що стана на изборния ден и бях свидетел как бусче с възрастни още в 8:00 - 8:30 беше стоварен пред местното даскало с лепенки "ние сме на ваша страна"
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
аз гласувах за Костов... просто коментирам що стана на изборния ден и бях свидетел как бусче с възрастни още в 8:00 - 8:30 беше стоварен пред местното даскало с лепенки "ние сме на ваша страна"
Ние да си гласуваме за кого трябва, пак това е
ББ наистина е сходен с царя, въпреки, че сега ще иска сам да води играта, така или иначе не трябва да му се има много доверие
Абсолютно......не случайно царя може и да е гад, но е най - умния политик измежду всички в БГ......и знае че както се е въздигнал, може и да падне......и се е подсигурил......
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
Абсолютно......не случайно царя може и да е гад, но е най - умния политик измежду всички в БГ......и знае че както се е въздигнал, може и да падне......и се е подсигурил......
Царят щеше да е най-тъпия политик, ако беше политик, а той не е. Това, че не говори, не значи, че е умен, а че не знае какво да каже. Некой му дърпаше конците и използва шанса да краде яко един мандат и това беше. Не виждам сега как ще манипулира ББ и Костов от улицата с тия 3%.
Май все пак тва е максимумът, който можеше да се измъкне от ситуацията. Не съм се надявал на повече.
Дано Бобчо не се гепи в гениалност сега и да реши, че всички са гласували за него от любов
Comment