Известие

Collapse
No announcement yet.

"Новите" управляващи?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Mама му стара, ако бяхме тръгнали по революционния, вече сигурно щяхме да сме приключили - чак ме е яд.

Иначе колеги, аз вече наистина не знам какво да мисля - не виждам светлина в тунела за нашата държавица.
    Alfa Romeo 166 3.0 V6
    Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

• Fred,

само за протокола да отбележим че от 1989 до 2010 са 21 години разлика ... та 50 години едните градили една система, а вече 20 години другите не че искат да я променят, а 20 години си търсят оправдания!

Ай сиктир! (ще ме прощавате за израза!!!)
      Alfa Romeo 156 2.0 TS '97 - продадена ...

Comment

• Първоначално публикувано от CBET Покажи съобщение
        Fred,

само за протокола да отбележим че от 1989 до 2010 са 21 години разлика ... та 50 години едните градили една система, а вече 20 години другите не че искат да я променят, а 20 години си търсят оправдания!

Ай сиктир! (ще ме прощавате за израза!!!)
        E и от мен сиктир /сори, ама като се каза, да си го продължим/-айде сега да видим от тия 21 години, колко години бяха на власт БКП и производните му?
        Ето-Костов 4;
        1 година и малко ФД;
        и това е, а сега от 7-8 месеца е ББ, все пак не е от БКП, поне от 10 тина години.
        Осталните 15-16 са си годините на БКП, която не иска да се променя.Затова другарката Масларова бе министър даже в две правителства, Р.Овч, тоже и т.н.А тяхното протеже, ДС партията на ДПС само май по времето на Костов не беше във властта и сега не е....
        За тия 21 години, източна Германия можа ли да се изръвни със западната и част? Не. Е как най силната икономика в ЕВропа не можа да преодолее за 21 години изоставенето на източната и посестрима, която беше и витрина на социализма?Милиарди марки и евра отидоха да заличят последиците на соца, но все още стандарта и манталитета са видимо различни.
        А ние, без западна част и с предимно посткомунистически правителства,обвързани с Русия и тяхните им мутри, ще надминем германците би?Даже сега и АЕЦ иската да строят-ми що не го строят в Полша или в Германия, поне при Чехите да спретнат една...
        Та може и още 50 да минат и щом твърдения, подобни на твоите вързват дикиш в обърканото съзнание на оскотелия и затъпял български народ, то нищо няма да се промени към по-добро.Но както е казал националния предател от бившия ни мавзолей, колелото на историята се върти, това е успокоителното....
        Айде лека нощ, колега Свет, че ще гледам Оскарите, а по НВО ще дават Дзифт, пак добре че не са пуснали Ешалоните и това как другаря Янко спасява евреите да речем с лика на покойния А.Генов.......
        Last edited by fred; d.m.y г., 22:42.
        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
        Нагоре по стълбата, която води надолу
        sigpic

Comment

• Фред,

недей така моля те!!! Някак си доста удобно ми се струва, че изпускаш Димитър Попов, Беров, Ренета Инджова, Стефчо Софиянски, Царчето. Отдавна съм спрял да хващам дикиш на когото/каквото и да било. Най-лошото е, че от 3-4 месеца започнах да се интересувам от Австралия, Нова Зеландия (Чили вече от 10-тина дена обяснимо ми изпадна от мирогледа), емиграция и т.н. ...

Comment

Фред,

недей така моля те!!! Някак си доста удобно ми се струва, че изпускаш Димитър Попов, Беров, Ренета Инджова, Стефчо Софиянски, Царчето. Отдавна съм спрял да хващам дикиш на когото/каквото и да било. Най-лошото е, че от 3-4 месеца започнах да се интересувам от Австралия, Нова Зеландия (Чили вече от 10-тина дена обяснимо ми изпадна от мирогледа), емиграция и т.н. ...
            Попов - мандат на БСП, Беров - мандат на ДПС с подкрепата на БСП, Инджова - 6м. служебен кабинет с ограничени правомощия, Софиянски - 6м. служ. кабинет, "царчока" - докаран от ДПС с уговорка да му върнат заемите за хазарт ако ритне столчето на Костов.
            Да ти просветва картинката?

Костов хич не е ангелче небесно... но на фона на -феодалната клика на каскета и цървула - БКП/БСП и производни ООД... определено е по-малкото зло.

А за емиграция вече и аз се замислям... писна ми да живея в държава в която болшинството не желае да промени нещо към по-добро, не желае да помисли, а предпочита да вярва на учиндолски цървул, медии с управа известна с доволен стаж в ДС и премиер - охранител на баш цървула - Т. Живков... да псува на ракийка, да се радва като на Вуте му е зле и да се гордее, че родовете им 500 години са били роби.
            Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Абе Селеспийда ми липсва с неговата екзалтираност и сляпа вярност, като се "разпенеше" ...

А картинката ми е кристално ясна! Не съм фен и на комунистите, но не е само тяхна вината за клоаката в която сме от 20 години!

Морфей, в Нова Зеландия чета природата прекрасна, има възможности за развитие, държавата с добра социална политика и т.н. Австралия и тя не е за пренебрегване ... Пък и двете са на обратната страна на Земята т.е. само да ти мине през ума еретичната мисъл "Носталгия", пътя който те чака до тука, изпарява желанието за прибиране.

Comment

• Здравната вноска щяла да стане 10% - баси кефчето.......не мога да отрека че тия сега ни клатят много по яко от други преди, но перфектно успяват да убедят масите че това е адски хубаво нещо дето им прилагат......
                "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

А картинката ми е кристално ясна! Не съм фен и на комунистите, но не е само тяхна вината за клоаката в която сме от 20 години!
                  Има много да се говори за вината на "комунистите" - в кавички защото и комунисти не са, цървули и каскети докарани на власт от окупационна армия.
                  Истинските комунисти сред тях са прогонени или избити лека полека, после се започва с обезчовечаването и обезродяването на цялата ни нация, зловещ психичен експеримент чийто плодове берем и сега.
                  А настоящите 20 години - ами те са същите ония на власт дето проведоха чернобилския геноцид в/у собствения си народ, управляват си и в икономиката и в политиката, какво очакваш?
                  Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Абе Селеспийда ми липсва с неговата екзалтираност и сляпа вярност, като се "разпенеше" ...

Морфей, в Нова Зеландия чета природата прекрасна, има възможности за развитие, държавата с добра социална политика и т.н. Австралия и тя не е за пренебрегване ... Пък и двете са на обратната страна на Земята т.е. само да ти мине през ума еретичната мисъл "Носталгия", пътя който те чака до тука, изпарява желанието за прибиране.
                    Имам едни добри приятели в Нова Зеландия - последните 5-6 години се виждахме само 2 пъти... Ама сега наистина ги разбирам
                    (за протокола: никога не съм бил фен на емиграцията!)
                    166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
                    x145 1.6 boxer

Comment

• Е тва е, предадоха се, дотук им стигна "административният капацитет" и дотук с дясното самоопределение.
                      http://dnevnik.bg/pazari/2010/03/08/..._osigurovkite/

Който не е поискал от Биби, той не е получил (но ще даде, та да има за поискалите).
                      Last edited by bass; d.m.y г., 09:04.

Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
                      Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95

Comment

Фред,

Сега, Димитър Попов и Инджова колко години бяха на власт?вече съм стар и не помня, а бат Стефчо изкара и той има няма 5-6 месеца. Отделно я се позаинтересувай от биграфията на Димитър Попов-накратко от млак е номенклатурчик , член на ДКМС, БКП и прочее, типичен представител на комунистите, не случайно поставен на такъв пост.
                        Служебните правителства са размита работа и общо взето нищо не се върши или времето е кратко.
                        Няма лошо да се интересуваш от емиграция, аз донякъде също съжелявам че се отказахме от спечелена зелена карта през 2000 г, ама това е положението.Но за това не е виновен никой освен нас, като племе, но и да подчертая дебело-миналото на комунистическа държава.Комунизма унищожи и икономиката ни и морала и съвестта на поколения.
                        А отделно, да ти кажа пък че една голяма част от моите познати, които позабегнаха в периода 1989-2000г са си вече тука, ама и това е друга тема.

Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
                        Mама му стара, ако бяхме тръгнали по революционния, вече сигурно щяхме да сме приключили - чак ме е яд.

Иначе колеги, аз вече наистина не знам какво да мисля - не виждам светлина в тунела за нашата държавица.
                        От една страна и аз съжелявам, но давам пример само с филма "Къщата на духовет", то май и роман има, та де да знам, така или иначе у нас това беше почти невъзможно, но пък смятам, че и връщане назад няма
                        Last edited by fred; d.m.y г., 09:41.
                        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                        Нагоре по стълбата, която води надолу
                        sigpic

Comment

• Ей, тоя Биби или хер Флиг, ще Ви изселят от тая държава...жалко ще стане скучно по форумите - няма да има с кого "да си ги мерим"...
                          Mitsubishi Outlander
                          Mitsubishi Space Star
                          Daihatsu Terios

Comment

• Първоначално публикувано от Crusader Покажи съобщение
                            Ей, тоя Биби или хер Флиг, ще Ви изселят от тая държава...жалко ще стане скучно по форумите - няма да има с кого "да си ги мерим"...
                            я не мърдам , споко

търтея сега ще ги затрие защото са спам и с право...
                            sigpic
                            днес съм в почивка ---

Comment

• Първоначално публикувано от bass Покажи съобщение
                              Е тва е, предадоха се, дотук им стигна "административният капацитет" и дотук с дясното самоопределение.
                              http://dnevnik.bg/pazari/2010/03/08/..._osigurovkite/

Който не е поискал от Биби, той не е получил (но ще даде, та да има за поискалите).
                              Учудва ли те нещо? Некомпетентността води до това - увеличаване на данъците. А събираемостта ще падне обаче и пак няма да има пари, а повече сива икономика.
                              Да ни е честито.
                              Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

• Е го следващия спасител на народа ...
                                http://www.capital.bg/show.php?storyid=868755
                                Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Working...
                                X