Известие

Collapse
No announcement yet.

"Новите" управляващи?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
    Трудно ми е да кажа тещо добро за биби, щото такова няма.
    Виж мога да говоря, а и съм ги казвал, хубави неща за Костов, Софиански, Михайлова. Щото свършиха нещо (освен лапането).

абе сааааа, ти не ме гъделичкай и омилостивявай тука с мойте хора, щото знаеш много добре, че съм Костовист!!!!

КажИ една добра дума дееее.... скръндза мързелива
    Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

• Леле, министър на официално събитие по анцуг ...
      шъ умръ
      Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

• БиБи

Ами БиБи като се изцепи онзи ден, че щял да "докара" Илиян Михов от Сингапур! Да не смята вицето си за ремарке???
        Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

• Има едно важно нещо, което научих за своето почти 23годишно съществува в България....И то е че човек трябва да се оправи сам в тази джунгла. Тоест ще говоря от лична позиция, ако не успея да изляза от "калта" и да си осигуря един приличен доход(няма какво да се лъжем добър живот в България е = пари...), който да ми доставя благини като смяна на окачването на всеки 20хил км. без това да ме притеснява в джоба, да не се притеснявам че ще мога да си платя за здравето някъде на частно, да мога да осигуря качествен живот на децата си и т.н....таа ако не успея да си го осигуря сам поне за момента не виждам кое правителство ще го направи за мен!

Да аз ще продължавам да ходя на протести, да съм част от разни НПО с идеални цели, да се обаждам за копките по улиците, да събирам разделно,да чистя около блока и да правя каквото мога за това гражданско общество......НО ако си остана при масата хора от това общество, аз не виждам начин за развитие и подобряване на ситуацията си на живот...Тааа това е колкото и пари да имаш в БГ пак ще те тъпчат и дерът, но поне ще си осигуриш прилично съществуване, независимо от горните действия...Не искам да обвързвам прага на търпимост с пари, но е факт че при тяхното по-голямо наличие то той се увеличава... И да обобщя накратко. Хора! Правете колкото можете повече за себе си(това което дава държавата да е просто бонус), а от там нататък дай боже повече и за цялото общество и всички хора...

П.П Знам че държавата ни пречи, знам че и това към което се стремя(здраве,пътища,училища,спазване на законите и правата на хората и т.н) трябва да е благо предоставено от нея , но и знам че явно това няма да стане...Аз все пак ще се опитвам да променя нещо, но паралено с опита ми да се катеря нагоре...Пък какво ще стане...времето ще покаже, но е хубаво човек да има план Б....
          Last edited by VFTI; d.m.y г., 16:08.
          Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
          exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
          ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
          ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
          by RUBIG service

Comment

• чета тази тема и се сещам за едно от най-известните неща от американската конституция

the pursuit of happiness нали се сещате какво имам предвид ?
            Last edited by Stoyan Georgiev; d.m.y г., 10:56.
            sigpic
            днес съм в почивка ---

Comment

• Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
              чета тази тема и се сещам за едно от най-известните неща от американската конституция

the persuit of happiness нали се сещате какво имам предвид ?
              закостюмие на щастие???

Comment

• Няма много с темата ама......

Абе видяхте ли днес как генерал ли е, майор ли е, си изпусна пистолета по националната телевизия ?
                мене ме нема, в целата схема........

Comment

закостюмие на щастие???
                  на място ;D съжалявам за грешката
                  sigpic
                  днес съм в почивка ---

Comment

• Леле, щом БСП и аз имаме едно и също виждане за промените в правителството, нещо в тая страна е сбъркано ...

(за мен е ясно, че съм сбъркан)

Comment

Леле, щом БСП и аз имаме едно и също виждане за промените в правителството, нещо в тая страна е сбъркано ...

(за мен е ясно, че съм сбъркан)
                      начина на достигане до определени решения и аргументи е различен ми се чини на мен (игнорирай това, че представят много разумни доводи, особено за двама трима министри)
                      sigpic
                      днес съм в почивка ---

Comment

• Горд ли е някой с това? Лично аз като го гледах по новините породи асоциация за шут. Събрали се аристократите и викнали един малко да ги разтуши и забавлява ...
                        Alfa Romeo 156 2.0 TS '97 - продадена ...

Comment

• Мислех си да извадя няколко фрапиращи неща, че да се видят по лесно, ама той целия линк е за постване с големи букви... Много показателни думи, ако ги прочетат избрателите им и си спомнят с каква идея са гласували не съм сигурен, че следващия път нещата ще са същите.
                          Ама както каза Той: "Да се надяваме, че ще успеем. Трудно, но победата накрая ще бъде за нас!"
                          (цитатът е по повод срещата с канцлера; абе те кого точно ще побеждават?!..)
                          Last edited by nhg; d.m.y г., 09:12.
                          166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
                          x145 1.6 boxer

Comment

• .
                            Last edited by aav; d.m.y г., 16:21.

Comment

• То и аристократите са една стока- ей го нашия Кобурготски...мижитурка и крадец.Ами Чарлз и Диана и въобще цялата митология относно аристокрацията е пълна измислица.Човекът може да човек независимо топредците си, а истинските хора са рядкост, независимо от произхода си.Няма лошо, човек да си знае предците, но от но от това нищо не следва почти винаги.
                              Друг въпрос е че и ББ не е икона.Но сега и в момента той е единствения, който може и да направи нещо /ясно е, че може и нищо да не излезе от тоя мандат/.Но по добре е той, отколкото кликата БСП ДПС и прозиводните им.Та като цяло съм умерен оптимист.
                              Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                              Нагоре по стълбата, която води надолу
                              sigpic

Comment

• Според мен, едва ли има нормален човек който иска да го оправят!
                                Всеки има желанието сам да си подреди живота....но кофти е че законите не са еднакви за всички.....едни имат имунитет другите грип ги лови!
                                Куца ми историята, но ние май повече сме били под робство отколкото свободни....така, че е много кофти да те оправят докато си наведен.....те и византиците ни го подсказаха наскоро в прав текст!
                                Българинът на средна възраст е бая подтиснат човек, а младите ги тресът едни комплекси....не ми се говори...
                                По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                                https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Working...
                                X