Ценообразуването на горивата по принцип не се прави от определена нация, дори и от ОПЕК не се прави, правят го малко група хора, от който зависят много неща, и за който не се шуми особенно.......
Известие
Collapse
No announcement yet.
НАТО и милата ни родина
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от dimo Покажи съобщениекакто каза стоян георгиев всички горива у нас включително ядреното са от Русия съответно не виждам как американците ни ги вдигат цените им.
Айде събудете се малко 4 часа следобяд е.Lexus IS200
Comment
-
Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщениеА бе вие от Марс ли падате или се правите само? Кой е най- големия консуматор на петрол? Цената на дадена стока как се определя?
Айде събудете се малко 4 часа следобяд е.sigpicAlfa 155 2.0 16v
Comment
-
Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщениеНе ме разбирайте погрешно, аз не съм твърдо ЗА Нато... Достатъчно ми е, че покрай НАТО, дойде ЕС, западните компании, падането на визите и т.н. и т.н.Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"
Comment
-
Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщениеНищо подобно. НАТО и ЕС нямат общо поредната журналистическа простотия. НАТО докарало ЕС, божкееееАлфа Ромео 146 1.6TS 1999
Mazda 6 2.3 2005
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщениеА бе вие от Марс ли падате или се правите само? Кой е най- големия консуматор на петрол? Цената на дадена стока как се определя?
Айде събудете се малко 4 часа следобяд е.sigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщениеДобре, добре... Също НАТО и ЕС нямат общо с чуждите инвестиции.Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"
Comment
-
Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщениеНищо подобно. НАТО и ЕС нямат общо поредната журналистическа простотия. НАТО докарало ЕС, божкееее
И аз не мога да схвана какво е общото може би само това- Европейският съюз е политически и икономически съюз между 27 държави, разположени предимно в Европа. Двадесет и една страни от 27 са членки на НАТО.sigpicAlfa 155 2.0 16v
Comment
-
Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщениеMa верно вестниците вредят. Пример за НАТО и чужда инвестиция? Сравнение размера на инвестицията и всички разходи направени заради НАТО и платени от моя джоб?Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
Mazda 6 2.3 2005
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
И след като си отговориш на тоя въпрос, може да ми кажеш дали може да има съществена разлика в цената на руския и на арабския петрол?
А вече за по напреднали е въпросът, защо не може да има съществена разлика в цената?
Докато мислиш, може да ми отговориш на въпроса, защо миналата година бензина от 2.4 лв стана 1.7 лв/литър. И картинката ще ти се изясни напълно.
След това като извод може да ми напишеш, защо купуваме петрола от Русия, а не от ОПЕК, като не забравяй да коментираш и защо САЩ са си запечатали петролните кладенци.Last edited by Mind_Control; d.m.y г., 17:31.Lexus IS200
Comment
-
Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение...
А вече за по напреднали е въпросът, защо не може да има съществена разлика в цената?
И защо ние да защитаваме руския интерес а не на европейския съюз и нато ?sigpicAlfa 155 2.0 16v
Comment
-
Първоначално публикувано от dimo Покажи съобщениеА въпроса защо Русия да е по специална за нас след като ние не сме по-специални за тях ?
И защо ние да защитаваме руския интерес а не на европейския съюз и нато ?и това няма нищо общо с темата.. Има конкретна причина петролът да се купува от тях.
Също така Москва е много хубав град.Lexus IS200
Comment
-
Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщениеЯ сега ми кажи, ти като имаш еквивалентни ябълки на две сергии една до друга, дали ще има съществена разлика в цените им?
И след като си отговориш на тоя въпрос, може да ми кажеш дали може да има съществена разлика в цената на руския и на арабския петрол?
Докато мислиш, може да ми отговориш на въпроса, защо миналата година бензина от 2.4 лв стана 1.7 лв/литър. И картинката ще ти се изясни напълно.
След това като извод може да ми напишеш, защо купуваме петрола от Русия, а не от ОПЕК, като не забравяй да коментираш и защо САЩ са си запечатали петролните кладенци.
та ще то отговоря с контра-въпрос - преработвателните ни мощности какви са и чия собственост са
а САЩ са си запечатали кладенците за да си поддържат резерва и да поддържат висока цена, която от своя страна се поддържа и от господа руските петролни олигарси
от евтин петрол не печели никой в дългосрочен планLast edited by Stoyan Georgiev; d.m.y г., 17:41.sigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщениеАз не защитатам Руския интереси това няма нищо общо с темата.. Има конкретна причина петролът да се купува от тях.
Също така Москва е много хубав град.sigpicAlfa 155 2.0 16v
Comment
-
Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщениеНищо подобно. НАТО и ЕС нямат общо поредната журналистическа простотия. НАТО докарало ЕС, божкееее
Кажете Вие колега кой е докарал ЕС, щом като сте толкова запознат, че и доста богат - все пак лично плащате за НАТО? Влизането ни в тези организации е доста дълъг процес на убеждаване, че в България има сигурност - политическа, а оттам и икономическа. И да - има връзки м/у ЕС и НАТО, но няма кой да чете. Извинявам се ако постът ми звучи агресивно.Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор- 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана
Comment
Comment