Известие

Collapse
No announcement yet.

НАТО и милата ни родина

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ценообразуването на горивата по принцип не се прави от определена нация, дори и от ОПЕК не се прави, правят го малко група хора, от който зависят много неща, и за който не се шуми особенно.......
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от dimo Покажи съобщение
      както каза стоян георгиев всички горива у нас включително ядреното са от Русия съответно не виждам как американците ни ги вдигат цените им.
      А бе вие от Марс ли падате или се правите само? Кой е най- големия консуматор на петрол? Цената на дадена стока как се определя?

Айде събудете се малко 4 часа следобяд е.
      Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
        А бе вие от Марс ли падате или се правите само? Кой е най- големия консуматор на петрол? Цената на дадена стока как се определя?

отговор: най-големия консуматор на петрол е този който може да си позволи да си купи най-много петрол.
        sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщение
          Не ме разбирайте погрешно, аз не съм твърдо ЗА Нато... Достатъчно ми е, че покрай НАТО, дойде ЕС, западните компании, падането на визите и т.н. и т.н.
          Нищо подобно. НАТО и ЕС нямат общо поредната журналистическа простотия. НАТО докарало ЕС, божкееее
          Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
          ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
          Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщение
            Нищо подобно. НАТО и ЕС нямат общо поредната журналистическа простотия. НАТО докарало ЕС, божкееее
            Добре, добре... Също НАТО и ЕС нямат общо с чуждите инвестиции.
            Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
            Mazda 6 2.3 2005
            sigpic

Comment

sigpic
              днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщение
                Добре, добре... Също НАТО и ЕС нямат общо с чуждите инвестиции.
                Ma верно вестниците вредят. Пример за НАТО и чужда инвестиция? Сравнение размера на инвестицията и всички разходи направени заради НАТО и платени от моя джоб?
                Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
                ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
                Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

И аз не мога да схвана какво е общото може би само това- Европейският съюз е политически и икономически съюз между 27 държави, разположени предимно в Европа. Двадесет и една страни от 27 са членки на НАТО.
                  sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

Ma верно вестниците вредят. Пример за НАТО и чужда инвестиция? Сравнение размера на инвестицията и всички разходи направени заради НАТО и платени от моя джоб?
                    Какво значи пример? От какво се водят потенциалните инвеститори? От разни индекси, показтели и т.н., които ги изготвят, представи си западни институции. Дали па член на НАТО не се котира повече от бивша съветска република(айде не баш, ама почти). Същото е и с ЕС.
                    Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
                    Mazda 6 2.3 2005
                    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
                      Я сега ми кажи, ти като имаш еквивалентни ябълки на две сергии една до друга, дали ще има съществена разлика в цените им?

И след като си отговориш на тоя въпрос, може да ми кажеш дали може да има съществена разлика в цената на руския и на арабския петрол?

А вече за по напреднали е въпросът, защо не може да има съществена разлика в цената?

Докато мислиш, може да ми отговориш на въпроса, защо миналата година бензина от 2.4 лв стана 1.7 лв/литър. И картинката ще ти се изясни напълно.

След това като извод може да ми напишеш, защо купуваме петрола от Русия, а не от ОПЕК, като не забравяй да коментираш и защо САЩ са си запечатали петролните кладенци.
                      Last edited by Mind_Control; d.m.y г., 17:31.
                      Lexus IS200

Comment

...
                        А вече за по напреднали е въпросът, защо не може да има съществена разлика в цената?
                        А въпроса защо Русия да е по специална за нас след като ние не сме по-специални за тях ?
                        И защо ние да защитаваме руския интерес а не на европейския съюз и нато ?
                        sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

Първоначално публикувано от dimo Покажи съобщение
                          А въпроса защо Русия да е по специална за нас след като ние не сме по-специални за тях ?
                          И защо ние да защитаваме руския интерес а не на европейския съюз и нато ?
                          Аз не защитатам Руския интерес и това няма нищо общо с темата.. Има конкретна причина петролът да се купува от тях.

Също така Москва е много хубав град.
                          Lexus IS200

Comment

Я сега ми кажи, ти като имаш еквивалентни ябълки на две сергии една до друга, дали ще има съществена разлика в цените им?

И след като си отговориш на тоя въпрос, може да ми кажеш дали може да има съществена разлика в цената на руския и на арабския петрол?

Докато мислиш, може да ми отговориш на въпроса, защо миналата година бензина от 2.4 лв стана 1.7 лв/литър. И картинката ще ти се изясни напълно.

След това като извод може да ми напишеш, защо купуваме петрола от Русия, а не от ОПЕК, като не забравяй да коментираш и защо САЩ са си запечатали петролните кладенци.
                            смятам да ти отговоря само на последния въпрос, защото другите са прекалено обширни, а и май представите ти са доста изкривени... (не го приемай като обида/нападка, казвам го с уважение)

та ще то отговоря с контра-въпрос - преработвателните ни мощности какви са и чия собственост са

а САЩ са си запечатали кладенците за да си поддържат резерва и да поддържат висока цена, която от своя страна се поддържа и от господа руските петролни олигарси

от евтин петрол не печели никой в дългосрочен план
                            Last edited by Stoyan Georgiev; d.m.y г., 17:41.
                            sigpic
                            днес съм в почивка ---

Comment

Аз не защитатам Руския интерес и това няма нищо общо с темата.. Има конкретна причина петролът да се купува от тях.

Също така Москва е много хубав град.
                              този аргумент е железен ..
                              sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

Кажете Вие колега кой е докарал ЕС, щом като сте толкова запознат, че и доста богат - все пак лично плащате за НАТО? Влизането ни в тези организации е доста дълъг процес на убеждаване, че в България има сигурност - политическа, а оттам и икономическа. И да - има връзки м/у ЕС и НАТО, но няма кой да чете. Извинявам се ако постът ми звучи агресивно.
                                Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
                                ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

Working...
                                X