Първоначално публикувано от Yureti
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
НАТО и милата ни родина
Collapse
X
-
Пак се отплеснахте! Аз съм ефрейтор от РТВ на ВВС.Там нас ни учеха на стратегия и тактика.Не спах, а се учех!
Нека говорят знаещите,а не лаиците!
Има много достойни офицери във форума ни!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеПак се отплеснахте! Аз съм ефрейтор от РТВ на ВВС.Там нас ни учеха на стратегия и тактика.Не спах, а се учех!
Нека говорят знаещите,а не лаиците!
Има много достойни офицери във форума ни!
може да не съм офицер но и аз съм ходил в казармата ...Мл.сержант съм за протокола .Last edited by dimo; d.m.y г., 00:22.sigpicAlfa 155 2.0 16v
Comment
-
Тя пропагандата няма как да ми е промила мозъка,защото не се промива туй що гоняма.
Вярно е, че НАТО е най-мощния военен съюз,но защо имам съмнения около ефективността му .Не рядко страни членки са водили бойни действия помежду си,както и е имало планове дори за ядрени удари по държави членки на НАТОНа където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеТя пропагандата няма как да ми е промила мозъка,защото не се промива туй що гоняма.
Вярно е, че НАТО е най-мощния военен съюз,но защо имам съмнения около ефективността му .Не рядко страни членки са водили бойни действия помежду си,както и е имало планове дори за ядрени удари по държави членки на НАТОsigpicAlfa 155 2.0 16v
Comment
-
Да ама питай французите през 70-те, колко са се чувствали сигурни с насочените към тях балистични ракети на НАТО, които са трябвало така да ударят Франция, че да стане абсолютно безсмислено да я завладяваш!
Много интересна доктрина!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеДа ама питай французите през 70-те, колко са се чувствали сигурни с насочените към тях балистични ракети на НАТО, които са трябвало така да ударят Франция, че да стане абсолютно безсмислено да я завладяваш!
Много интересна доктрина!Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
Mazda 6 2.3 2005
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеДа ама питай французите през 70-те, колко са се чувствали сигурни с насочените към тях балистични ракети на НАТО, които са трябвало така да ударят Франция, че да стане абсолютно безсмислено да я завладяваш!
Много интересна доктрина!
Френската армия нито е малка, нито е лошо въоръжена-притежават собствено производство супер модерни танкове,изтребители ,подводници , Кораби ,които и руснаците нямат и искат да си купят за да останат конкурентни http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=27987331!
Имат Чуждестранния легион и дори Ядрено оръжие и се считат за третата ядрена сила в света! Не приличат на безащитна държава и въпреки това през 1995г. след дълго прекъсване се присъединява отново Към НАТО защо ли ? Вероятно има и друга изгода вървяща ръка за ръка с военната -(аз знам каква е но не ми се занимава да обяснявам защото всичко е казно - четете повече и мислете повече )Това че някой не може да схване каква е ползата или по скоро какви са ползите от НАТО не означава че такава няма ,означава че той не е от най-схватливите или схваща по -бавно или просто го мързи да мисли .Или е проруски настроен демагог .Last edited by dimo; d.m.y г., 14:30.sigpicAlfa 155 2.0 16v
Comment
-
Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщениеТова къде го пише?
Чист Маккартизъм!
Като зло куче на кисела джанка.Ни то яде,нито на другите дава!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Comment
-
Първоначално публикувано от dimo Покажи съобщениеи дори Ядрено оръжие и се считат за третата ядрена сила в света! ."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеИ бяха основните замесени в спирането на блоковете на АЕЦ-а ни.....sigpicAlfa 155 2.0 16v
Comment
-
Mitsubishi Outlander
Mitsubishi Space Star
Daihatsu Terios
Comment
-
Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Първоначално публикувано от Crusader Покажи съобщение166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
x145 1.6 boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от Crusader Покажи съобщениеsigpicAlfa 155 2.0 16v
Comment
Comment