Известие

Collapse
No announcement yet.

НАТО и милата ни родина

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Yureti Покажи съобщение
    Аз освен че ни карат да им изкупуваме за бесни цифри некви стари и ненужни оръжия, да пращаме войници на майната си абсолютно ненужно, също срещу бесни цифри друго не виждам...
    ... Или ако не бехме в НАТО, до ся турците да са ни нападнали ?
    ...не виждаш по далече от носа си май ...
    sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

• Пак се отплеснахте! Аз съм ефрейтор от РТВ на ВВС.Там нас ни учеха на стратегия и тактика.Не спах, а се учех!
      Нека говорят знаещите,а не лаиците!
      Има много достойни офицери във форума ни!
      На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
      Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
        Пак се отплеснахте! Аз съм ефрейтор от РТВ на ВВС.Там нас ни учеха на стратегия и тактика.Не спах, а се учех!
        Нека говорят знаещите,а не лаиците!
        Има много достойни офицери във форума ни!
        Вероятно , (ако не са успяли да ти промият мозъка с просъветска проаганда разбира се) си научил че НАТО е най мощния военополитически съюз в света .

може да не съм офицер но и аз съм ходил в казармата ...Мл.сержант съм за протокола .
        Attached Files
        Last edited by dimo; d.m.y г., 00:22.
        sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

• Тя пропагандата няма как да ми е промила мозъка,защото не се промива туй що го няма.

Вярно е, че НАТО е най-мощния военен съюз,но защо имам съмнения около ефективността му .Не рядко страни членки са водили бойни действия помежду си,както и е имало планове дори за ядрени удари по държави членки на НАТО
          Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Тя пропагандата няма как да ми е промила мозъка,защото не се промива туй що го няма.

Вярно е, че НАТО е най-мощния военен съюз,но защо имам съмнения около ефективността му .Не рядко страни членки са водили бойни действия помежду си,както и е имало планове дори за ядрени удари по държави членки на НАТО
            Те и членовете на едно семейство се карат по между си какво остава за по големи и сложни структори и все пак по голяма сигурност имат държавите членове на нато .
            sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

• Да ама питай французите през 70-те, колко са се чувствали сигурни с насочените към тях балистични ракети на НАТО, които са трябвало така да ударят Франция, че да стане абсолютно безсмислено да я завладяваш!
              Много интересна доктрина!

Comment

Да ама питай французите през 70-те, колко са се чувствали сигурни с насочените към тях балистични ракети на НАТО, които са трябвало така да ударят Франция, че да стане абсолютно безсмислено да я завладяваш!
                Това къде го пише?
                Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
                Mazda 6 2.3 2005
                sigpic

Comment

Да ама питай французите през 70-те, колко са се чувствали сигурни с насочените към тях балистични ракети на НАТО, които са трябвало така да ударят Франция, че да стане абсолютно безсмислено да я завладяваш!
                  В НАТО Франция е страна-учредителка, но се отказва от пакта през 1966г., а през 1995г. се присъединява отново защо ли ?
                  Френската армия нито е малка, нито е лошо въоръжена-притежават собствено производство супер модерни танкове,изтребители ,подводници , Кораби ,които и руснаците нямат и искат да си купят за да останат конкурентни http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=27987331!
                  Имат Чуждестранния легион и дори Ядрено оръжие и се считат за третата ядрена сила в света! Не приличат на безащитна държава и въпреки това през 1995г. след дълго прекъсване се присъединява отново Към НАТО защо ли ? Вероятно има и друга изгода вървяща ръка за ръка с военната -(аз знам каква е но не ми се занимава да обяснявам защото всичко е казно - четете повече и мислете повече )Това че някой не може да схване каква е ползата или по скоро какви са ползите от НАТО не означава че такава няма ,означава че той не е от най-схватливите или схваща по -бавно или просто го мързи да мисли .Или е проруски настроен демагог .
                  Last edited by dimo; d.m.y г., 14:30.
                  sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

• Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщение
                    Това къде го пише?
                    Ами точно за това излизат от НАТО,защото разбират, че американците са насочили ядрени ракети срещу Франция!Такава е била военната доктрина на НАТО,всъщност на САЩ!Ако руснаците нападнат Западна Европа,Щатите така да я ударят с ядрени ракети, че от нея да не остане нищо!
                    Чист Маккартизъм!
                    Като зло куче на кисела джанка.Ни то яде,нито на другите дава!

Comment

• Първоначално публикувано от dimo Покажи съобщение
                      и дори Ядрено оръжие и се считат за третата ядрена сила в света! .
                      И бяха основните замесени в спирането на блоковете на АЕЦ-а ни.....
                      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                      F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                        И бяха основните замесени в спирането на блоковете на АЕЦ-а ни.....
                        ... за АЕЦ междувпрочем има такава тема във форума ето тук http://clubalfaromeo.com/forum/showt...ight=%E0%E5%F6
                        sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

• Поздрав...!

http://www.youtube.com/watch?v=Z6VYYzVAS3E
                          Mitsubishi Outlander
                          Mitsubishi Space Star
                          Daihatsu Terios

Comment

• Първоначално публикувано от Crusader Покажи съобщение
                            Даа
                            руския болен - най-здравия болен.
                            Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Мдам, така е сега... А навремето какви паради имаше, еейййй.... Толко безмислено нещо няма!
                              166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
                              x145 1.6 boxer

Comment

от кого и за кого е този поздрав ...
                                sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

Working...
                                X