If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Плаши че щял да си подаде оставката ...
хахаха
ми то дори Виденов беше по-умен и кадърен от него
ега му го тургне конь
Аз кво ти писах одеве по скупето - "куче с кренвирши да плашиш" !
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Тоя ще ставал емигрант, другия пък се обидил и не ще да пише, третия пък му готино да го клатят /здравно, икономиески и политически.../ къде са сега защитниците на Биби и хер Флиг....
...газят киша до колене и заобикалят дупките, докъто рзсъждават за вдигането на здавните вноски, закриването на болници и увеличаването на данъчната тежест...може да са се зачели у икономическата обосновка за АЕЦ... много работи ми се ще да Ви разкажа колеги, ама тоя форум не се чете само от филантропи, а пък съм служител на една не много толерантна структура...
Я на капа-та си думам, ей ке дойдете на моя акъл ама...
Mitsubishi Outlander
Mitsubishi Space Star
Daihatsu Terios
Range Rover Vogue 4.4 Rexton 270 cdi Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500 Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.
Тая тема колко е дъвкана вече из форума лелееее...
ама едно е верно ,че нее е луд той щото баницата му я дадоха други
А иначе какво се иска да прави правителството ,колежке Мирела?По-добре на ЛС да ми го напишеш да не цапаме темата на Търтея,че усещам ще спорим многооооо дълго понеже от сега искам да ми пишеш конкретни примери
Определено едно от нещата които се иска е да не продължават да се оправдават с предното правителство))
Нямам намерение да ти пиша на лично, ако има нещо пчеличката ще ми каже)
.::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.
много работи ми се ще да Ви разкажа колеги, ама тоя форум не се чете само от филантропи, а пък съм служител на една не много толерантна структура...
Е никой не иска да разкриваш държавни или военни тайни, просто обоснови гледната си точка.
Все пак на фона на видяното и преразказаното от последните 65 години да ми се казва, че обвързване още по здраво с руската мечка ще ни е от полза... хич не е обосновка.
Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Ами той /ББ/, винаги първо приказва без да мисли, после някой се сеща да му каже да се поправи! Все издънки! Ама до кога...докато му приемем оставката...може би, едва ли!
Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !
Просто отклоняват вниманието на хората за да не видят, че правителството нищо не прави
"Аз ще правя магистрали, ще правя пречиствателни станции, ще усвоявам милиони и усвоявам от Европейския съюз, ще строя заводи, ще решавам проблемите на хората и това правя в момента. Нямам никакво намерение да си хабя енергията да влизам в подобни битки между институциите", каза още Бойко Борисов.
Как нищо не прави ....
Comment